Dodaj do ulubionych

wzwód a Undrestor??

23.11.06, 19:39
Mam pytanie czy Wasi męzowie brali undrestor na zwiększenie plemników? CZy
przy jego stosowaniu mieli problem ze wzwodem??
Obserwuj wątek
    • bravia1 Re: wzwód a Undrestor?? 24.11.06, 19:31
      Mój M brał ten lek i nie miał problemów z wzwodem. Wręcz przeciwnie...wink
      • natka3914 Re: wzwód a Undrestor?? 24.11.06, 21:49
        a jaka dawke brał? wiem ze powinny byś inny skutek ale u nas akurat cos
        takiego , moze to tez spowodowane stresem wcześniej takiego problemu nie było.
        JAk myslisz czy plemniki staja sie mniej wytrzymałe w taki sposób?
        • bravia1 Re: wzwód a Undrestor?? 25.11.06, 09:51
          Stres, trochę alkoholu, papierosek
          = tragiczne badania!. Wiemy z własnego przypadku. Nie pamiętam jaką brał dawke
          sad ale postaram się sprawdzić. Każdy reaguje inaczej. Ale odstresowanie się
          (choć to trudne), dużoooooo pomaga. Głowa do góry!!!
          • natka3914 Re: wzwód a Undrestor?? 25.11.06, 19:24
            z alkoholem ani papieroskiem problemu nie ma bo nie uzywa ale niestety ten
            stres spowodowany staraniami i jeszcze w pracy.
            A czy WAm się juz udało??
            • bravia1 Re: wzwód a Undrestor?? 26.11.06, 15:08
              Nam jeszcze niestety nie. W najbliższy czwartek, wieczorem mamy wizytę w
              klinice. Dostaniemy wyniki wszystkich badań i wtedy się okarze co dalej...Więc
              pozostaje tylko trzymać kciuki. A jakie rezultaty starań u Was? Pozdrawiam! Ps.
              nie wiem niestety jaką dawkę tego leku brał M.
              • natka3914 Re: wzwód a Undrestor?? 26.11.06, 20:21
                U nas niestey ni narzie ze starań, wszystko jest u nas dobrze wszystkie badania
                dobre! a tu nic to chyba blokada psychiczna??
                ile sie już staracie? my już niestey jedno maleństwo stracilismy przez ciąze
                pozamaciczna rok temu.
                Pozdrawiam i zycze powodzenia
                • bravia1 Re: wzwód a Undrestor?? 26.11.06, 21:23
                  Staramy się od prawie 3 lat. Rok temu badania były ok. Lekarz też twierdził, że
                  to blokada psychiczna. Na jakiś czas daliśmy sobie spokój z lekarzami, bo każdy
                  mówił co innego. W te wakacje ruszyliśmy na nowo. Latka niestety uciekają. I
                  znów wszystkie badania. Wybraliśmy profesjonalną klinikę - Provita. Dr
                  powiedział, że tam się zachodzi w ciążę i koniec! i nie widzi inaczej smile. Oby!!!
                  Dlaczego Twój M bieże ten lek, skoro wszystkie badania są ok? Gdzie się leczycie?
    • piegoosek Re: wzwód a Undrestor?? 26.11.06, 17:28
      moj rowniez dawno, dawno temu to bral.. nie pomoglo niestety... ale problemow ze
      wzwodem nie mial nigdy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka