natka3914 23.11.06, 19:39 Mam pytanie czy Wasi męzowie brali undrestor na zwiększenie plemników? CZy przy jego stosowaniu mieli problem ze wzwodem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bravia1 Re: wzwód a Undrestor?? 24.11.06, 19:31 Mój M brał ten lek i nie miał problemów z wzwodem. Wręcz przeciwnie... Odpowiedz Link Zgłoś
natka3914 Re: wzwód a Undrestor?? 24.11.06, 21:49 a jaka dawke brał? wiem ze powinny byś inny skutek ale u nas akurat cos takiego , moze to tez spowodowane stresem wcześniej takiego problemu nie było. JAk myslisz czy plemniki staja sie mniej wytrzymałe w taki sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
bravia1 Re: wzwód a Undrestor?? 25.11.06, 09:51 Stres, trochę alkoholu, papierosek = tragiczne badania!. Wiemy z własnego przypadku. Nie pamiętam jaką brał dawke ale postaram się sprawdzić. Każdy reaguje inaczej. Ale odstresowanie się (choć to trudne), dużoooooo pomaga. Głowa do góry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
natka3914 Re: wzwód a Undrestor?? 25.11.06, 19:24 z alkoholem ani papieroskiem problemu nie ma bo nie uzywa ale niestety ten stres spowodowany staraniami i jeszcze w pracy. A czy WAm się juz udało?? Odpowiedz Link Zgłoś
bravia1 Re: wzwód a Undrestor?? 26.11.06, 15:08 Nam jeszcze niestety nie. W najbliższy czwartek, wieczorem mamy wizytę w klinice. Dostaniemy wyniki wszystkich badań i wtedy się okarze co dalej...Więc pozostaje tylko trzymać kciuki. A jakie rezultaty starań u Was? Pozdrawiam! Ps. nie wiem niestety jaką dawkę tego leku brał M. Odpowiedz Link Zgłoś
natka3914 Re: wzwód a Undrestor?? 26.11.06, 20:21 U nas niestey ni narzie ze starań, wszystko jest u nas dobrze wszystkie badania dobre! a tu nic to chyba blokada psychiczna?? ile sie już staracie? my już niestey jedno maleństwo stracilismy przez ciąze pozamaciczna rok temu. Pozdrawiam i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
bravia1 Re: wzwód a Undrestor?? 26.11.06, 21:23 Staramy się od prawie 3 lat. Rok temu badania były ok. Lekarz też twierdził, że to blokada psychiczna. Na jakiś czas daliśmy sobie spokój z lekarzami, bo każdy mówił co innego. W te wakacje ruszyliśmy na nowo. Latka niestety uciekają. I znów wszystkie badania. Wybraliśmy profesjonalną klinikę - Provita. Dr powiedział, że tam się zachodzi w ciążę i koniec! i nie widzi inaczej . Oby!!! Dlaczego Twój M bieże ten lek, skoro wszystkie badania są ok? Gdzie się leczycie? Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: wzwód a Undrestor?? 26.11.06, 17:28 moj rowniez dawno, dawno temu to bral.. nie pomoglo niestety... ale problemow ze wzwodem nie mial nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś