seftali 01.02.07, 19:14 kochane, bralam lteine 13 dni ( został mi jeszce jeden dzien wedlug zalecen mialam brac 14 ) i mialm niby jutro robic test ale dzis @ czy mimo wszytsko jest sens robic test pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinka28 Re: luteina test a @ 01.02.07, 19:26 Jeśli to normalna @ to nie ma sensu. Przykro mi... Odpowiedz Link Zgłoś
bea995 Re: luteina test a @ 01.02.07, 19:26 hej ja też nie zrobiłam testu gdy już @ się pojawił , mimo że trwał już 2 dni to dr kazał zrobić ten test. wiesz różnie bywa... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
seftali Re: luteina test a @ 01.02.07, 19:49 czesc, dzieki wiekieja tez nie jestem nastawiona na dwie kreski ( bo to dopiero pierwszy moj cykl stymulowany clo ) ale jak mam sobie humor poprawic to moze jednak zrobie test ( tak na wszelki wypadek ) Odpowiedz Link Zgłoś
bea995 Re: luteina test a @ 01.02.07, 19:58 ja jestem po II iui (ten był stymylowany clo) i chyba jutro będę robić test. nic nie czuję, na pewno dostane @. Nastawiam sie psychicznie na III i ostatnie iui. Odpowiedz Link Zgłoś
seftali Re: luteina test a @ 01.02.07, 20:04 teraz to uz zglupialm brac dalej luteine czy zaczac drugi cykl stmulowac clo- bo jak tak to od 2dc czyli od jutra musze zaczac brac clo chyba najlepeij bedzie rano dla swieteg spokoju zrobic test a pote zdecydowac czy luteina czy clo Odpowiedz Link Zgłoś