Dodaj do ulubionych

Czy sa tu dzieczyny kt pracuje tylko 1 jajnik?

06.05.07, 10:57
Jakie macie fsh, czym sie leczycie i czy wogole, u kogo? Jakimi sposobami?
Obserwuj wątek
    • julia56 Re: Czy sa tu dzieczyny kt pracuje tylko 1 jajnik 06.05.07, 12:56
      zobacz to

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=61606855&a=61891260
      • szyszka39 Re: Czy sa tu dzieczyny kt pracuje tylko 1 jajnik 06.05.07, 14:53
        sad
        a kiedy mnie sie udacrying
        • dagps Re: Czy sa tu dzieczyny kt pracuje tylko 1 jajnik 06.05.07, 16:28
          szyszka, nie znam odpowiedzi na twoje pytanie, na swoje tez nie i dobrze o tym
          wiesz. mnie tez nie pociesza ze moje kuzynki z pcos maja juz dzieci, po 11
          latach jedna jest w drugiej ciazy a druga wlasnie urodzila drugie. mowia mi,
          zobacz, bedziesz miala dzieci. a ja ich nie slysze. i ty pewnie tez teraz nie
          slyszysz. daj sobie odpoczac. skoro fsh moze byc wyzsze po programie jednym po
          drugim jak u szalonej, to daj mu odpoczac temu jednemu jajnikowi i sercu, tez
          jednemu.
          • malutka1939 Re: Czy sa tu dzieczyny kt pracuje tylko 1 jajnik 06.05.07, 16:38
            szyszka trzymaj się! Ja mam b. wysokie FSH ( w granicach 30!) leczę się w novum
            u Dr. Wojewódzkiego, nie mam szans na IVF chyba że z komórką dawczyni. Ja Dr
            zobaczył moje wyniki to stwierdził że nie ma sensu przepisywać nawet Biosteronu.
            Nie wiem czy pracuje u mnie jeden czy dwa jajniki bo miałam może ze 3 owulacje
            sad Kochana tak jak piszą dziewczyny odpocznij smileTrzymam za ciebie kciuki!
            • madzia77776 Re: Czy sa tu dzieczyny kt pracuje tylko 1 jajnik 06.05.07, 16:48
              Ja mam tylko jeden jajnik i moje fsh badane w 4 dniu cyklu wynosi 7,3. Nie
              podchodziłam do invitro.
    • meryli Ja jestem 06.05.07, 17:58
      Ja mam tylko jeden jajnik sad bo jeden straciłam podczas operacji usunięcia
      torbiela (dermoid) Na szczeście ten co mi został pracuje bez zarzutu no ale jak
      na razie wiadomych efektów brak sad a staramy się blisko 2 lata. W tym cyklu
      miałam pierwsze IUI.
      Trzymaj się Szyszka i nam się uda na pewno!!!!!!!!!!! smile
      pa!
    • zajacowna Re: Czy sa tu dzieczyny kt pracuje tylko 1 jajnik 06.05.07, 19:58
      moja kuzynka ma tylko jeden jajnik i dwoje dziecismilesmilesmile
      • kk_1976 Re: Czy sa tu dzieczyny kt pracuje tylko 1 jajnik 09.05.07, 16:07
        tez jeden, aktualnie 12 tydzien ciazy!!!! kk
        • szyszka39 Re: Czy sa tu dzieczyny kt pracuje tylko 1 jajnik 09.05.07, 16:47
          Tak kiedys i nam sie udasmile
    • akinom29 Re: Czy sa tu dzieczyny kt pracuje tylko 1 jajnik 11.05.07, 11:13
      U mnie pracuja dwa, ale mam czynny tylko jeden jajowod.
    • anemon1 Re: Czy sa tu dzieczyny kt pracuje tylko 1 jajnik 11.05.07, 11:24
      Moj prawy jajnik nie pracuje po usunieciu torbieli, FSH 8,7 podchodze do IVF,
      jestem w trakcie stymulacji, na lewym jajniku rosnie 8 pecherzykow, na prawym
      nic, zobaczymy co z tego wyjdzie....
      • polpotworek Re: Czy sa tu dzieczyny kt pracuje tylko 1 jajnik 11.05.07, 16:12
        Jeden z moich jajników nie reagowal na stymulację. Jestem w ciązy. Moja babcia
        miala usuniety jeden jajnik i ma 3 dzieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka