julia56 10.05.07, 11:35 Kochane, czy pamiętacie jakiej klasy miałyście zarodki? I czy się udało czy nie? Pytam, bo ja miałam II i II/III i klapa. Szukam zależności. Dziękuję z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_32 Re: Do dziewczyn po in vitro 10.05.07, 11:39 Ja miałam piękne zarodki klasy A i dwa razy sie nie udało, chociaz pani biolog wrozyła bliźniaki. pozdrawiam mag Odpowiedz Link Zgłoś
sun32 Re: Do dziewczyn po in vitro 10.05.07, 11:42 U mnie tak samo jak u Mag: piękne zarodki klasy A i klapa jak wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zajacowna Re: Do dziewczyn po in vitro 10.05.07, 12:00 Julciu.. ja Cie rozumiem ze chcesz znalezc przyczyne, zaleznosc odpowiedz na poytanie"dlaczego sie nie udalo". Jesli byloby to takie proste.. to pewno kazde ivf by sie udawalo......Jest tylke zaleznosc... tyle mozliwosci..... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
julia56 Re: Do dziewczyn po in vitro 10.05.07, 13:03 Wiem, Ewuś, wiem. Udaję, że to takie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
marzena.i Re: Do dziewczyn po in vitro 10.05.07, 15:06 Julia, ja miałam takie same zarodki jak ty, miałam transfer 2 dni po Tobie w tej samej klinice, u tego samego lekarza Nawet zadawałam pytanie na tym forum o klasę zarodków na które właśnie Ty mi odpowiedziałaś, dlatego wiem że byłyśmy w podobnej sytuacji. Miałam podane 3 zarodki, i mnie się udało. Przyjął się 1. Przykro mi, że Tobie się nie udało, ale nie trać nadziei, bo uda Ci się następnym razem. Jestem pewna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko271 Re: Do dziewczyn po in vitro 10.05.07, 15:09 julia56 napisała: > Kochane, czy pamiętacie jakiej klasy miałyście zarodki? I czy się udało czy > nie? > Pytam, bo ja miałam II i II/III i klapa. Szukam zależności. > Dziękuję z góry. julia mi nie mówili jakiej miałam klasy zarodki, tylko tyle że się łądnie dzielą. Odpowiedz Link Zgłoś
mytest Re: Do dziewczyn po in vitro 10.05.07, 19:57 Mi się wydaje że klasa zarodka ma bardzo duże znaczenie. I warto się dowiadywać co ma się podane a nawet poprosić o zdjęcie. W ksiązkach piszą żeby podawać najwyżej 2 zarodki klasy A (dla kobiet poniżej 35 r.z), podają zawsze te najładniejsze podczas świeżynek. Jak ja się dopytywałam ile można podać to lekarz mi powiedział że to zależy jakie będą Odpowiedz Link Zgłoś
mimi968 Re: Do dziewczyn po in vitro 11.05.07, 08:53 Ja miałam podane dwa zarodki klasy B 6 i 8 komórkowe i bedę miała córeczkę.Jestem szczęśliwa i Wam też z całego serca życzę takiego szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
dot28 Re: Do dziewczyn po in vitro 11.05.07, 10:15 Hej. Ja miałam podane dwa zarodki czterokomórkowe klasy II M. Cokolwiek to znaczy. Jestem dziś w 12 tc. Myślę że klasa nie ma głównego wpływu na zagnieżdenie. Zyczę szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: Do dziewczyn po in vitro 11.05.07, 15:33 dwa razy po 1 zarodku klasy A -byly to zarodki czterokomorkowe, do 2 transferu byl podany tez 1 zarodek zaplodniony ale jeszcze niepodzielil sie. Nie zaszlam w ciaze pomimi ladnuch zarodkow i pieknego endo. Odpowiedz Link Zgłoś