baby1982 13.05.07, 20:16 Miss zobacz mój post "pęcherzyk" chyba ten wynik nie jest najlepszy.To skąd rano te dwie grube kreski?Może owulacja była wczoraj? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss30 Re: miss30 14.05.07, 07:58 Nie wiem co Ci napisać o tych testach, nie mam zbyt dużego doświadczenia, stosowałam je tylko w 2 cyklach (i raczej już nie będę), w obydwu nie miała w ogóle skoku LH. Czy Ty masz może PCO, bo wtedy niestety wyniki na testach są bardzo mylne. kobiety mające PCO mają podwyższony poziom LH i dlatego często testy wykrywają skok lh, nawet w przypadku gdy go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
baby1982 Re: miss30 14.05.07, 14:28 Miss jakbyś zgadła mam PCO.Tylko w poprzednim cyklu robiłąm testy i były negatywne.No zobaczymy.Nie patrzę już na testy będę czekała.Dzięki za wieści.Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
miss30 Re: miss30 14.05.07, 14:38 To jest szansa, ruszajcie dzisiaj wieczorkiem do dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
baby1982 Re: miss30 14.05.07, 17:26 Miss dziś postanowiłam że robię ostatni test owulacyjny.Wynik negatywny.Czyli to znaczy że owulacja była w sobotę(były dwie grube kreski).Mam podwyższoną prolaktynę.Moje mysli mnie strasznie dręczą.Miałaś tak że chciałaś już to zostawić w cholerę i spokojnie czekać?Ja właśnie mam.Chwytam się każdej nadzieji.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miss30 Re: miss30 14.05.07, 18:32 W sobotę jeżeli testy mówią prawdę to był skok LH a po skoku owu mniej więcej występuje 24-36h, więc bardziej, stawiam na to, że owu była w niedzielę. Miałam i to nie raz ochotę przerwać to wszystko, ale wiem, że bez wspomagaczy nie mam owu, więc w zasadzie nie mam na co czekać, muszę to przecierpieć. Spróbuj jakoś sobie to tłumaczyć, wiem że to ciężko, ale musisz się postarać. Przy PCO trudniej zajść w ciążę, ale nie jest to niemożliwe. Tu na forum są i były dziewczyny, które pisały, że wygrały z PCO. Odpowiedz Link Zgłoś