13.05.07, 20:16
Miss zobacz mój post "pęcherzyk" chyba ten wynik nie jest najlepszy.To skąd
rano te dwie grube kreski?Może owulacja była wczoraj?
Obserwuj wątek
    • miss30 Re: miss30 14.05.07, 07:58
      Nie wiem co Ci napisać o tych testach, nie mam zbyt dużego doświadczenia,
      stosowałam je tylko w 2 cyklach (i raczej już nie będę), w obydwu nie miała w
      ogóle skoku LH.
      Czy Ty masz może PCO, bo wtedy niestety wyniki na testach są bardzo mylne.
      kobiety mające PCO mają podwyższony poziom LH i dlatego często testy wykrywają
      skok lh, nawet w przypadku gdy go nie ma.
      • baby1982 Re: miss30 14.05.07, 14:28
        Miss jakbyś zgadła mam PCO.Tylko w poprzednim cyklu robiłąm testy i były
        negatywne.No zobaczymy.Nie patrzę już na testy będę czekała.Dzięki za wieści.Pa
        pa
        • miss30 Re: miss30 14.05.07, 14:38
          To jest szansa, ruszajcie dzisiaj wieczorkiem do dzieła.
          • baby1982 Re: miss30 14.05.07, 17:26
            Miss dziś postanowiłam że robię ostatni test owulacyjny.Wynik negatywny.Czyli
            to znaczy że owulacja była w sobotę(były dwie grube kreski).Mam podwyższoną
            prolaktynę.Moje mysli mnie strasznie dręczą.Miałaś tak że chciałaś już to
            zostawić w cholerę i spokojnie czekać?Ja właśnie mam.Chwytam się każdej
            nadzieji.Pozdrawiam
            • miss30 Re: miss30 14.05.07, 18:32
              W sobotę jeżeli testy mówią prawdę to był skok LH a po skoku owu mniej więcej
              występuje 24-36h, więc bardziej, stawiam na to, że owu była w niedzielę.
              Miałam i to nie raz ochotę przerwać to wszystko, ale wiem, że bez wspomagaczy
              nie mam owu, więc w zasadzie nie mam na co czekać, muszę to przecierpieć.
              Spróbuj jakoś sobie to tłumaczyć, wiem że to ciężko, ale musisz się postarać.
              Przy PCO trudniej zajść w ciążę, ale nie jest to niemożliwe. Tu na forum są i
              były dziewczyny, które pisały, że wygrały z PCO.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka