edak 07.08.07, 11:45 Witam Doradźcie mi proszę, gdzie zrobić laparoskapię w Warszawie? Prywatnie czy państwowo? jakie skierowania są konieczne ? jaki jest koszt tego zabiegu? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnesx6 Re: laparoskopia w Warszawie 07.08.07, 21:10 Miałam laparoskopię państwowo w szpitalu na Wołoskiej, naprawdę było super, do niczego nie mogę się przyczepić - miła i fachowa obsługa. Co do skierowania, to leczę się prywatnie u lekarza, który tam pracuje, więc z tym i terminem zabiegu nie było problemu. Jakbyś chciała jakieś szczegóły, to śmiało pisz na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
finka77 Re: laparoskopia w Warszawie 08.08.07, 07:59 ja miałam w szpitalu wojskowym na Szaserow i jestem bardzo zadowolona ,skierowanie miałam od swojej prywatnej gin .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1705 Re: laparoskopia w Warszawie 08.08.07, 08:16 Cześc Ja laparoskopię i histeroskopię miałam w szpitalu na Karowej. Warunki i obsługa SUPER. Skierowanie miałam od swojego gina u którego lecze sie prywatnie. Zapisac sie mozna telefonicznie. Ja czekałam około miesiąca bo trzeba to zrobic w odpowiednich dniach cyklu. Jesli masz jeszcze jakies pytanka co do tego zabiegu to chetnie odpowiem. Pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś