Dodaj do ulubionych

testy owulacyjne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 22:05
Chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej na temat skuteczności i wiarygodności
testów owulacyjnycyh. Jak wyglądają Wasze doświadczenia i spostrzeżenia.
Nigdy z tego nie korzystałam, a myśle, że powinnam koniecznie spróbować.
Dzięki za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: zabcia_m Re: testy owulacyjne IP: *.alstom.pl / 172.20.6.* 18.07.03, 11:05
      Robiłam te drogie testy około 3 lat temu (70 zł za jeden miesiąc) póki okazało
      się, że ja w ogóle mam cykle bezowulacyjne crying Także są one przydatne tylko
      jesli masz regularne miesiączki. Zbadałam sobie hormony, dostałam odpowiednie
      leki i od 2,4 lat jestem mamą po raz drugi smile
      POWODZENIA!!!
      • Gość: mika Re: testy owulacyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 14:13
        Może rzeczywiście warto od tego zacząć. Na razie mam milion myśli w głowie, bo
        zaczynam "działać". Czekam na dzidziusia od roku po poronieniu. Dzięki za radę.
    • Gość: olenka Re: testy owulacyjne IP: *.icpnet.pl 19.07.03, 08:32
      stosujemy te testy od ponad pół roku. Koszt ok.65 zł miesięcznie jeżeli
      zaczynasz, bo potem wiesz już mniej więcej (o ile miesiączka jest regularna) w
      których dniach +- przypada owulacja - wtedy 2 testy starczają na 3 cykle.
      Niestety na razie bez efektu... sad pamiętaj o tym,że najważniejsze są rozmowy z
      Twoim Partnerem, i oczywiście Jego badania- badania nasienia, ruchliwości
      plemników, próba "stykowa" (próba czy Jego plemniki przechodzą przez Twój śluz)
      i ewentualnie badanie bakteriologiczne nasienia-jeżeli ma zakażenie jąder-nici
      z Waszych planów tak długo jak się nie przeleczy.
      powodzenia! trzymajcie też za mnie kciuki
    • Gość: Magda Re: testy owulacyjne IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 19.07.03, 19:02
      polecam Wam testy kupione na stronie testsforless.com - są znacznie tańsze od
      tych dostępnych w Polsce ok. 27$ za 25 szt. do tego 5 ciążowych gratissmile, a
      dokładność pewnie taka sama.
      • Gość: mika Re: testy owulacyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.03, 22:09
        Dziękuję wszystkim za porady, świetnie mieć takie wsparcie, nie wiem dlaczego
        wcześniej nie zajrzałam na to forum.
        Trzymam za Was wszystkich wielkie kciuki.
        • Gość: Gosia testy owulacyjne - optymistycznie IP: *.altec.pl 21.07.03, 15:49
          My staralismy sie z mezem o dziecko przez 7 miesiecy i nic, az w koncu
          kupilam test owulacyjny i udalo sie za pierwszym razem. W tej chwili jestem w
          20 tygodniu ciazy. Dodam ze okresy mialam raczej reguralne. Ze swojej strony
          goraco wiec polecam ich uzycie.
          Pozdrawiam wszystkich starajacych sie.
          • Gość: mika Re: testy owulacyjne - optymistycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 22:26
            Kupiłam testy i pełna nadziei przystąpiłam do ich wykorzystania. Niestety
            wyszły negatywnie. Gdy postanowiłam kupić następne okazało się, że nie ma ich
            w żadnej aptece w moim, niemałym zresztą mieście. Na dodatek panie za okienkiem
            wywalały oczy, że coś takiego istnieje. Wkurzyć się można. Zamówiłam i czekam
            do następnego cyklu, niestety.
            Gosiu zazdroszczę ci straszliwie mocno w dobrym tego słowa znaczeniu i trzymam
            kciuki.
            • Gość: Gosia Re: testy owulacyjne - optymistycznie IP: *.altec.pl 22.07.03, 10:18
              Dzieki, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze chociaz prawie od poczatku ciazy
              siedze na L-4. Ja mialam taki sam problem z testami, a mieszkam rowniez w duzym
              miescie. Na szczescie w jednej Aptece panie zaoferowaly swoja pomoc i zamowily
              mi Clear Plan w hurtowni. Trzymam kciuki za wszystkich.
              Gosia
            • iwonek29 Re: testy owulacyjne - optymistycznie 24.07.03, 09:38
              Hejka
              Nie wiem skąd Mika jesteś, bo ja jestem z Wrocławia i też miałam niemały
              problem z kupnem testów.
              W końcu dostałam je (Clear Plan), wykorzystałam jeden i zaowocowało smile
              Teraz z chęcią odsprzedałabym pozostałe. Testy są ważne do listopada 2004 roku
              Na 5 jeden jest zużyty.
              Jeśli byłabyś zainteresowana to pisz na maila iwkrol@o2.pl
              pozdrowionka
              • Gość: mika Re: testy owulacyjne - optymistycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.03, 12:24
                Iwonku, udało mi się wreszcie dostać te testy, ale w drodze zamówienia w
                aptece. Jeśli nie "poskutkują" odezwę się do Ciebie pod koniec sierpnia i
                chętnie je od Ciebie odkupię. Nie jestem z Wrocławia , ale z Włocławka, myślę
                jednak, że z przesyłką nie będzie problemu.
                Dzięki.
      • Gość: hanuś Re: testy owulacyjne IP: *.toya.net.pl 27.07.03, 12:02
        Magda, czy zamawiałaś takie testy w tej firmie? Oni chcą płatność kartą a z
        tego co wiem to nie jest to do końca bezpieczne. Napisz czy to pewna firma i
        jak wygląda zakup. Nigdy nie kupowałam przez internet i trochę się obawiam a
        oferty mają rzeczywiście super. Pozdrawiam.
        hanuś
      • ami6 Re: testy owulacyjne 07.08.03, 11:32
        Jak Ci sie udalo zamowic???
        wypelniam informacje o mnie, wpisuje krajtongue_outolska, a stronka wrzuca "United
        States" i mówi "The Information You Supplied Is Not Complete. Please enter your
        state. "
        i od nowa... sad(
        nie wysyłają do Polski ????
        • ami6 Re: testy owulacyjne 07.08.03, 11:36
          ha !!! Polak potrafi smile)
          wpisałam "mazowieckie" i wtedy łyknął Polske smile)))
          mam nadzieje, ze testy zadziałają i pomogą smile)
          • Gość: hanuś Re: testy owulacyjne IP: *.toya.net.pl 07.08.03, 20:03
            Ja też zamówiłam. Miałam to samo co ty. Wpisałam łódzkie i poszło. Przysłali mi
            maila, że przesyłka w drodze. Też mam nadzieję, że pomogą.
            Pozdrawiam
            hanuś
            • Gość: m Re: testy owulacyjne IP: 195.94.201.* 08.08.03, 09:31
              Zamowilam u nich testy, sa swietne i b. tanie. Przesylka - gdyby nie to, ze tez
              cos pomylilam w adresie dostawy (kraj?) i pakiecik krazyl po Stanach - po moim
              reklamujacym mailu doszla w 5 dni! Zadnych klopotow z platnoscia. Za 15 testow
              owulacyjnych i 3 ciazowe zaplacilam 67 PLN! To cena 5 szt. testow ow. w naszych
              aptekach... Goraco polecam!
              PS: Przed zrobieniem pierwszego sciagnij z ich str. instrukcje obslugi, bo do
              przesylki jej nie dolaczaja!
              • Gość: hanuś Re: testy owulacyjne IP: *.toya.net.pl 08.08.03, 22:30
                Do mnie przyszły dzisiaj. Teraz tylko używać. Za taką cenę można poszaleć. smile))
                Pozdrawiam.
                hanuś
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka