wioleta3 17.07.03, 12:30 Dziewczyny, czy ktoras z Was ma problem, ze pecherzyk nie peka, i jakie sa tego przyczyny ? Jak to leczycie? Wiola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wioleta3 Re: Niepekajacy pecherzyk, RATUNKU!!! 17.07.03, 14:59 wioleta3 napisała: > Dziewczyny, czy ktoras z Was ma problem, ze pecherzyk nie peka, i jakie sa > tego przyczyny ? Jak to leczycie? > > Wiola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: Niepekajacy pecherzyk, RATUNKU!!! IP: *.k.mcnet.pl 17.07.03, 15:39 U mnie nie pęka i biorę zastrzyk na pęknięcie w 12/13 dniu cyklu. Jest to Pregnyl albo Biogonadyl. Przyczyn może być wiele, u mnie jest to endometrioza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosia4 Re: Niepekajacy pecherzyk, RATUNKU!!! IP: *.przezmierowo.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 16:40 U mnie nie pekają nawet po lekach typu pregnyl. Możliwe przyczyny; - hormony :np.za wysoki poziom prl ( leczenie leki na obniżenie), tarczyca - mechaniczne np. za twarda osłonka jajnika ( nacięcie jajnika podczas laparoskopii), za twarda osłonka pęcherzyka ( in vitro) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awa Re: Niepekajacy pecherzyk, RATUNKU!!! IP: *.com / 10.0.0.* 17.07.03, 17:54 Mam taki sam problem. Nic nie peka nawet po podwojnej dawce pregnylu... Monitoruje cykle od 7 miesiecy i zawsze to samo. Ostatnio uslyszalam werdykt: in vitro... Daje sobie jeszcze 2 miesiace i stane przed wazna decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś