Gość: gagula IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.03, 22:26 Czy znacie może "cudowny" sposób na zagnieżdżenie się zarodka? Podejrzewam, że mam z tym problem. Leczę się od ponad czterech lat i nadal bez efektu. pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Blondyna Re: zagnieżdżeni zarodka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.08.03, 05:28 )))) Gdyby taki sposob istnial to wiekszosc z nas bylaby juz mamami. Pozdr Blondyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: zagnieżdżeni zarodka IP: *.farm.amwaw.edu.pl 20.08.03, 10:53 Podobno aspiryna w małej dawce (np. Acard) poprawia ukrwienie macicy, przez co zarodek może się łatwiej implantować. Na forum bociana lekarz z kliniki z Białegostoku pisał, że podają albo podawali pacjentkom tę aspirynę podczas po in vitro, ale nie mogą na pewno stwierdzić, że to pomaga, ponieważ w tym czasie zmieniali wiele innych czynników. Taka dawka nie wpływa ujemnie na sam zarodek. Na zachodzie nazywa się to "baby aspirin". Ja brałam Acard przez trzy miesiące jedną tabletkę dziennie, ale nie pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: zagnieżdżeni zarodka 20.08.03, 11:13 Ja brałam lek o nazwie Ovestin w plastrach na poprawę endometrium. Może on coś pomożę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kw Re: zagnieżdżeni zarodka IP: *.berlikomm.net 20.08.03, 15:34 Dziewczyny pijcie siemie lniane nie smakoje ale pomaga tak twierdzo starsze babcie ja pije dzis drugi dzien jak cos sie zmieni to dam wam znac Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia28 Re: zagnieżdżeni zarodka IP: *.kornik.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 15:43 Hej:ja na zagnieżdżenie się zarodka biorę Acard i Encortolon.Zobaczymy czy to pomoże...Jak będzie dam napewno znać. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
lomre Re: zagnieżdżeni zarodka 22.10.03, 23:58 Ja na zagniezdzenie dostalam GestoMikron, ale narazie nie ma kto sie zagniezdzac, wiec trudno mi powiedziec czy to skuteczny lek. Odpowiedz Link Zgłoś