Dodaj do ulubionych

zagnieżdżeni zarodka

IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.03, 22:26
Czy znacie może "cudowny" sposób na zagnieżdżenie się zarodka? Podejrzewam,
że mam z tym problem. Leczę się od ponad czterech lat i nadal bez efektu.
pozdrawiam
aga
Obserwuj wątek
    • Gość: Blondyna Re: zagnieżdżeni zarodka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.08.03, 05:28
      smile))))
      Gdyby taki sposob istnial to wiekszosc z nas bylaby juz mamami.
      Pozdr
      Blondyna
      • Gość: Aga Re: zagnieżdżeni zarodka IP: *.farm.amwaw.edu.pl 20.08.03, 10:53
        Podobno aspiryna w małej dawce (np. Acard) poprawia ukrwienie macicy, przez co
        zarodek może się łatwiej implantować. Na forum bociana lekarz z kliniki z
        Białegostoku pisał, że podają albo podawali pacjentkom tę aspirynę podczas po
        in vitro, ale nie mogą na pewno stwierdzić, że to pomaga, ponieważ w tym czasie
        zmieniali wiele innych czynników. Taka dawka nie wpływa ujemnie na sam zarodek.
        Na zachodzie nazywa się to "baby aspirin". Ja brałam Acard przez trzy miesiące
        jedną tabletkę dziennie, ale nie pomogło.
    • lidek0 Re: zagnieżdżeni zarodka 20.08.03, 11:13
      Ja brałam lek o nazwie Ovestin w plastrach na poprawę endometrium. Może on coś
      pomożę.
      • Gość: Kw Re: zagnieżdżeni zarodka IP: *.berlikomm.net 20.08.03, 15:34
        Dziewczyny pijcie siemie lniane nie smakoje ale pomaga tak twierdzo starsze
        babcie ja pije dzis drugi dzien jak cos sie zmieni to dam wam znac Pa
    • Gość: Kasia28 Re: zagnieżdżeni zarodka IP: *.kornik.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 15:43
      Hej:ja na zagnieżdżenie się zarodka biorę Acard i Encortolon.Zobaczymy czy to
      pomoże...Jak będzie dam napewno znać.
      Pozdrawiam
      Kasia
    • lomre Re: zagnieżdżeni zarodka 22.10.03, 23:58
      Ja na zagniezdzenie dostalam GestoMikron, ale narazie nie ma kto sie
      zagniezdzac, wiec trudno mi powiedziec czy to skuteczny lek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka