Gość: kate IP: *.polkomtel.com.pl 20.08.03, 09:57 mam pytanie do Warszawiaków, kogo polecacie z Invimedu? Moim problemem jest PCOS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Re: Invimed - kogo polecacie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.03, 10:36 Cześć Kate, moje doświadczenie z zajściem w ciążę to 6 lat leczenia: w tym 2 nieudane zabiegi in-vitro + 1 transfer w Novum. Po tych zmaganiach postanowiłam zmienić klinikę właśnie na InviMed: po pierwszym zabiegu in-vitro wykonanym przez dr Rokickiego obecnie jestem w 13 tygodniu ciąży. Uważam, że jest to cudowny lekarz i człowiek. Moja ciąża nie przebiega bez niespodzianek, obecnie leżę trzeci tydzień plackiem po dwutygodniowym pobycie w szpitalu. Dr Rokicki dzowni do mnie non stop z pytaniami jak się czuję itp. Jest to bardzo miły lekarz, opiekuńczy. Zresztą mam nadzieję, że przekonasz się o tym sama. Życzę Ci dużo szczęścia i rychłego zajścia w ciążę. Pozdrawiam Anna + 5,5 cm dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Invimed - kogo polecacie? IP: *.polkomtel.com.pl 20.08.03, 11:02 bardzo dziękuję za pomoc i wsparcie, to naprawdę duzo daje wybiorę się do tego Pana. Odpowiedz Link Zgłoś