ketla 09.02.08, 16:28 Dostałam skierowanie na badanie HSG, lekarz powiedział że będę musiała się położyć do kliniki w której wykonają mi badania na dzień lub dwa. czy to konieczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bb-m2 Re: HSG? 09.02.08, 16:57 Ja robiłam hsg w szpitalu w wawie, przyszłam na konkretną godzine i po hsg poszłam do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz Re: HSG? 10.02.08, 21:58 ja robiłam we Wrocławiu HSG prywatnie/ 400,00/ i zaraz po zabiegu pojechałam do domu!!!!!!!! Także nie panikuj, nie ma się czego bać! Odpowiedz Link Zgłoś
fioco78 Re: HSG? 11.02.08, 16:45 nic się nie obawiaj, zaraz po cię wypuszczą, ja przechodziłam w tym cyklu i też zaraz po mnie wypuścili. ja miałam robione w naszym miejskim szpitalu na NFZ z głupim jasiem, który nie zadziałał i jakimś lekiem dożylnym mieszającym w głowie. ale co tam - zawiozłam się i się przywiozłam do domu sama autem. wszystko jest do przeżycia. zobaczymy jaki to da efekt, myślę, że żaden, bo wszystko było drożne, więc nie tu tkwi przyczyna ale... kto wie? może się miło rozczaruję. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha90 Re: HSG? 12.02.08, 11:26 Może oprócz hsg jeszcze coś Ci będą badać i dlatego masz się położyć. Bo samo hsg to badanie na kilkanaście minut i się potem daje radę iść na zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_ulka Re: HSG? 12.02.08, 11:55 Ja tez tak mialam. Przyszlam do szpitala w poniedzialek, a dopiero we wtorek mialam robione HSG. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia.zak HSG w szpitalach 12.02.08, 14:03 Na HSG jak pójdziesz do niektórych szpitali to będziesz musiała zostać na jedną noc, gdyż inaczej NFZ im nie zapłaci za to badanie. W innym szpitalu przetrzymają tylko kilka godzin abyś odpoczęła po badaniu i po tabletce znieczulającej i wypuszczają do domku(w zależności od umowy z NFZem). To chyba na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kar1980 Re: HSG gdzie można zrobic 13.02.08, 11:53 Dziewczynki mi tez chodzi o HSG nie robiłam tego jeszcze i chce gdzie szybko w Wawie i w miare przystepnej cenie mozna zrobic?Co potrzeba do tego badania i w jakim dniu cyklu go sie robi?Co powinnam wiedziec?Prosze o jakies namiarki jak macie Odpowiedz Link Zgłoś