iwa149 04.03.08, 13:12 Czy możliwe, że estradiol w 4dc jest wynik poniżej 5. Moja ginekolog powiedziała, że za wcześniej zrobiłam to badanie przy cyklach 32 dniowych? Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antaek Re: Estradiol 05.03.08, 13:55 Czy Ty miesiączkujesz bez leków? Jak z Twoim endometrium bo ja badam estradiol w 3dc, zawsze jest poniżej 20.To za mało i dlatego nie mam nigdy @ bez leków. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa149 Re: Estradiol 05.03.08, 14:27 Ja miesiączkuje regularnie co miesiąc, co 32-33 dni. Nigdy nie miałam problemów z miesiączką, zawsze dostawałam ją bez jakichkolwiek leków i tak jest do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
antaek Re: Estradiol 05.03.08, 15:19 To może faktycznie coś nie tak z tym wynikiem albo za wcześnie tak jak powiedziała gin. Bo widzisz @ przychodzi gdy masz odpowiednie endometrium ( a rosnie pod wpływem estradiolu) i nagły spadek progesteronu. Niski estradiol może być też powiązany z wysokim FSH, a to z menopauzą. Myślę jednak, że Twoja gin wie co mówi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś