miceel 13.03.08, 14:06 Prosze napiszcie czy miałyście jakieś obiawy po transferze? Miałam crio we wtorek jednego blastocysta i 12kom.Oczywiście szaleje i niepotrzebnie wsłuchuje się w siebie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
molonela Re: Czy miałyście jakieś obiawy po transferze? 13.03.08, 17:44 miałam, ale dopiero ok. 10 dpt - bóle jak na @, uczucie osłabienia powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jollyb Re: Czy miałyście jakieś obiawy po transferze? 13.03.08, 17:57 Zadnych objawow, zadnych. plakalam tylko bo tak mi sie chcialo codziennie, a teraz mysle ze moze to byl jakis objaw zreszta ciezko powiedziec, leki robia swoje no i strach ze sie nie uda. ale wszystko u mnie bylo bezobjawowo. Teraz tez nie mam objawow, jest tylko jeden mimo wczesnej ciazy: ja zagorzala fanka kawy , nie moge na nia patzrec a sam zapach kawy odrzuca mnie an sto kilometrow Wszystko bedzie dobrze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iw80 Re: Czy miałyście jakieś obiawy po transferze? 13.03.08, 20:31 ja miałam napuchnięty brzuch (ale to chyba przez to, że zostałam przestymulowana), bolące piersi i upławy białego śluzu (było tego dosyć dużo), czasami bóle macicy. ale jak już pewnie wcześniej słyszałaś objawy wczesnej ciąży to bardzo indywidualna sprawa. niektórzy mają ich wiele a inni w ogóle. nie ma co się tym sugerować innymi. mam nadzieję, że będzie dobrze p.s. jak czuje się mąż? Odpowiedz Link Zgłoś
miceel Re: Do iw80 13.03.08, 21:45 Dzięki serdeczne za pamięc.Czasami ma fiksy , bo sam się nakręca,ale jest coraz lepiej.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Do iw80 13.03.08, 22:13 Będzie dobrze zobaczysz )) Byle przetrwać do testu... a potem kolejne schizy ciążowe ******** 80 cykl starań 3 programy ICSI/2 transfery ... czy świat się pomylił???? Odpowiedz Link Zgłoś
iw80 Re: Do iw80 14.03.08, 08:56 cieszę się, że wszystko ok)) trzymam kciuki, żeby się udało. a z tymi schizami to rzeczywiscie prawda. najpierw 2 tygodnie zamartwiania się czy transfer się udał. później po pozytywnym teście kolejne 3 tygodnie oczekiwania na bijace serduszko. a później kolejne schizy chyba taka rola kobiety przyszłej matki. mężczyźni przeżywają to inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
pollla Re: Czy miałyście jakieś obiawy po transferze? 16.03.08, 20:35 Kompletnie żadnych - w sumie miałam 4 crio transfery i tylko przy tym ostatnim zakończonym sukcesem nie miałam żadnych objawów. Chyba 10 dnia po transferze zaczęłam plamić, więc byłam przekonana, że to okres. I rzeczywiście jakaś taka płaczliwa byłam - ale to może kwestia nerwów. Będzie dobrze. Trzymam kciuki. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Czy miałyście jakieś obiawy po transferze? 18.03.08, 17:07 Miceel jak samopoczucie? Kiedy będziesz testować????? ******** 80 cykl starań 3 programy ICSI/2 transfery ... świat się pomylił...... Odpowiedz Link Zgłoś
miceel Re: Do samanta25 18.03.08, 19:51 Super że piszesz, bo myślałam o Tobie bo pamiętam że Ty w piątek masz testowanko! Ja mam w piątek 10dpt i chyba też pójdę . Strasznie się boje. Dzisiaj mam czarne mysli.Masz jakies objawy? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Do samanta25 18.03.08, 21:47 Miceel spokojnie możesz iść na betę w 10dpt bo Ty miałaś blastusie podane prawda? Ja mam dzisiaj 10dpt i nic się nie dzieje poza bólami brzucha i kłuciem w jajnikach.... ******** 80 cykl starań 3 programy ICSI/2 transfery ... świat się pomylił...... Odpowiedz Link Zgłoś
miceel Re: Do samanta25 19.03.08, 06:02 Ja też mam tylko bóle brzucha.Miałam blastusia i 12kom.Może lepiej poczekac do wtorku? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Do samanta25 19.03.08, 22:13 Na innym forum dziewczyna robiła betę w 8dpt blastusi i wyszła jej pozytywna. Trzymam kciuki )) ******** 80 cykl starań 3 programy ICSI/2 transfery 4 ICSI nOvum - wiara czyni cuda.... Odpowiedz Link Zgłoś
kalinkaa35 Re: Czy miałyście jakieś obiawy po transferze? 18.03.08, 20:15 Nieustająco... bolesci w okalicach jajników, dzisiaj np. myslałam,ze dostane @.Wybrałam się na hcg-b i cos drgneło. Zalecam odpoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
kasbog1 Re: Czy miałyście jakieś obiawy po transferze? 20.03.08, 14:04 Na objawy po transferze to jeszcze za wcześnie. Ja czułam się normalnie jak na @, nic nadzwyczajnego. W 11dpt dostałam normalną @, 14 dpt zrobiłam test z krwi i wyszedł pozytywny i od tego dnia miałam normalne bóle jak na @, w środku wilgotno i często siusiałam. Szkoda tylko że moje szczęście skończyło się tak szybko. Na pierwszym usg okazało się że jestem w ciąży ale pozamacicznej, jeszcze tego samego dnia zabieg, prawy jajowód usunięty laparoskopowo. Większość dziewczyn dokładnie czuje się jak na @. Najlepiej jest zrobić test z krwi i wtedy mamy jednoznaczą odpowiedź, tylko testować od 12dpt. Moja koleżanka zatestowała w 8dpt i wyszła jej beta poniżej 1, później powtórzyła test w 13 dpt i wyszło 114. Także wcześniejsze testowanie nie ma sensu. A na pewno nie warto przed betą robić sikańca. Ja jak była na becie i wyszła 1117 to zrobiłam test na pamiątkę i ta 2 kreska była jaśniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś