08.01.09, 17:29
Właśnie kupilam Merional na Słowacji- jak ktoś jest ciekawy to cena merionalu- 11.90 Euro za ampulkę.
Jeśli ktoś z was stosuje to napiszcie jak się czujecie po tym leku...
i czy się wam udało i czy ten lek stosujecie w przygotowaniu do inseminacji czy może próbujecie jeszcze "naturalnie" jeśli mogę to tak nazwać biorąc po uwagą te wszyskie leki...
Obserwuj wątek
    • slyrad6 Re: Merional 09.01.09, 19:03
      Witam. Gdzie Pani kupiła Merional na Słowacji? Czy trzeba go jakoś wcześniej zamawiać czy wystarczy pojechać do apteki i kupić?. Pozdrawiam
    • julietka_2000 Re: Merional 14.01.09, 13:47
      Kupilam go w trstenie na Słowacji około 15 km. od Chochołowa.
      nie zamawiałam go wcześniej. poprostu pojechałam i kupilam. Byl w drugiej aptece do której weszłam, bo w pierwszej nie było.
      Dla zainteresowanych:
      Perzy głównej drodze jak się wjeżdża do miasta od strony Chocholowa jest sklep, a przed nim duży parking. tam zaparkować i udać się na prawo. 20 m dalej po tej samej stronie drogi jest apteka i tam kupiłam bez problemowo, bez wcześniejszego zamawiania merional.
    • r-u-da Re: Merional 13.09.09, 23:29
      Witam Was. Mieszkam w okolicach Szczecina i nie wiem jak mogę zdobyć merional.Do
      IUI byłam stymulowana menopurem i potrzebowałam 26 ampułek żeby moje pęcherzyki
      urosły na tyle ile potrzeba.W listopadzie będę stymulowana do in vitro i mój
      lekarz już mi zapowiedział że to będzie około 40 ampułek.Byłabym bardzo
      wdzięczna jak by mi ktoś pomógł i napisał jak mogę zdobyć merional.
      • aga781124 Re: Merional 17.09.09, 22:14
        Odstąpię Merional 75IU szt5 oraz 2 ampułki Pregnylu 5000 osoby zainteresowane proszę o kontakt na e-maila palysa@vp.pl
    • kavainca Re: Merional 14.09.09, 07:16
      ja się czułam super!
      miałam świetny humor i ciąg do seksusmile
      efekt: 17tcsmile
    • andziapuj Re: Merional 20.09.09, 14:34
      cześć
      Brałam merinal rok temu i zaszłam w ciążę po insemniacji Aid. Teraz
      też brałam 8 zastrzyków i mam nadzieje że będzie dobrze. Ja kupiłam
      merional w klinice za 8 zastrzyków zapłaciłam 520pln.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka