bernadetta116 13.03.09, 19:53 Witam, mam pytanie czy lekarz który kieruje do HSG do szpitala na Polnej tez tam pracuje i kogo polecacie z Polnej, kogos kto zna sie na problemie niepłodnosci a nie błądzi po omacku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jevi Re: Ko robił HSG na Polnej? 13.03.09, 22:14 witaj, ja jestem po tym badaniu, robiłam je w ubiegłym roku, kiedy nie byłam jeszcze pacjentką lekarza z Polnej i to odradzam... miałam wrażenie, że jestem pacjentką 'niczyją', a taką nikt nie chce się zająć... pozytywnie natomiast oceniam pielęgniarki i warunki... nauczona doświadczeniem zaczęłam leczyć się prywatnie u dr Derwicha i choć efektów (czyli ciąży) nie ma (na razie, mam nadzieję), myślę, że jest wart polecenia... niedługo znów wybieram się na Polną, więc będę miała porównanie.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hustawka2 Re: Ko robił HSG na Polnej? 14.03.09, 14:32 ja robiłam HSG na Polnej, zostałam tam skierowana przez dr Kubiaczyk- Paluch. Zostałam otoczona bardzo dobrą opieką zarówno pani doktor, jak i pielęgniarek. Uważam, że zrobiły swoim pozytywnym zachowaniem na tyle dobrą atmosferę, że łatwiej było podejść do badania, które do najprzyjemniejszych nie należy Odpowiedz Link Zgłoś
bernadetta116 Re: Ko robił HSG na Polnej? 14.03.09, 20:10 Witaj, czytalam duzo o tej Pani doktor. Słyszalam ze jest dobra w problemie niepłodnosci. Ja mam taka lekarke, która z racji wieku nie nadaje sie do tego problemu i chce ja zmienic. Czy mi ja polecisz? Wiem ze ona pracuje w MEDARCIE na winogradach, ale czy równiez na Polnej? Czy wnika w problem i skutecznie chce go rozwiazac? Ile kosztuje wizyta? BUZIAKI Odpowiedz Link Zgłoś
hustawka2 Re: Ko robił HSG na Polnej? 14.03.09, 20:46 Tak, pracuje również na Polnej, kierowała mnie tam na wszystkie badania. Jeśli chodzi o polecenie - ja osobiście jestem z niej bardzo zadowolona. Na pierwszej wizycie zrobiła wnikliwy wywiad, zawsze wszystko dokładnie sprawdza zanim poda kolejny lek, pamięta pacjentów - dla mnie jest to ważne, że nie muszę na każdej wizycie opowiadać jej mojej historii (tak jak to było w przypadku poprzedniej ginki), pamięta jakie leki przepisywała i wspólnie ustalamy dalszy plan. Poza tym jest bardzo cierpliwa, odpowiada zawsze na moje nawet najgłupsze pytania. Dla mnie najważniejsze jest to, że mam poczucie, że ona wie co robi, ja czuję się bezpieczna i jestem o wiele spokojniejsza niż kiedyś. Wierzę, że dobrniemy szczęśliwie do celu Jeśli chodzi o ceny - nie pamiętam ile kosztowała pierwsza "zwykła" wizyta. Po pierwszej przystąpiłyśmy do konkretów. I tak: monitorowanie całego cyklu - bez limitu wizyt, z usg również bez limitu, receptami i podaniem zastrzyków płaciłam u niej 300 pln. Teraz się przymierzam do pierwszej inseminacji, co będzie kosztowało 900 PLN (w tym "zabieg" + w/w czynności). Może warto spróbować? powodzenia buźka! Odpowiedz Link Zgłoś
bernadetta116 Re: Ko robił HSG na Polnej? 14.03.09, 20:42 hustawka2 napisała: > ja robiłam HSG na Polnej, zostałam tam skierowana przez dr Kubiaczyk- > Paluch. > Zostałam otoczona bardzo dobrą opieką zarówno pani doktor, jak i > pielęgniarek. Uważam, że zrobiły swoim pozytywnym zachowaniem na > tyle dobrą atmosferę, że łatwiej było podejść do badania, które do > najprzyjemniejszych nie należy moj gg 996802 Odpowiedz Link Zgłoś