Dodaj do ulubionych

koniec ANDROLOGII

IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 20:29
Dyrekcja szpitala na Staszica w LUBLINIE zlikwidowała renomowaną klinikę
Rozrodczości i Andrologii prof.Jakiela ,ponieważ nie ma pieniędzy na remont.
Nawet Sanepid jest zadziwiony takim rozwiązaniem problemu brudnych i
zagrzybionych ścian.Chyba chodzi o to,żebyśmy płaciły po 15000 zł za leczenie
w prywatnych klinikach.Zjeżdzały tam pary leczące się na niepłodność z całego
makroregionu,z podkarpacia też.Zabrano możliwość leczenia niepłodności
przeciętnym ludziom.Co o tym sądzicie,bo dla mnie to nienormalne!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: natural Re: koniec ANDROLOGII IP: 218.145.25.* 30.11.03, 00:55
      I bardzo dobrze. Nikt nie będzie sie starał przechytrzyć wolę Boga.
      • Gość: ewa Re: koniec ANDROLOGII IP: *.lublin.mm.pl 30.11.03, 13:22
        A tobie natural jak się zęby popsują i jak twoja ukochana osoba (jeśli
        istnieje) zachoruje na raka to pamiętaj o woli Boga i nie sprzeciwiaj się.
        Zyj sobie spokojnie w ciemnocie i dewocji! A kto ci dał kompa???
      • agakra Re: koniec ANDROLOGII 01.12.03, 23:37
        I bardzo dobrze. Nikt nie będzie sie starał przechytrzyć wolę Boga.

ale ciemnogród, no właśnie, a jak ci zęby wypadną to pewnie sztucznej szczęki
        sobie nie zrobisz, bo to w końcu niezgodne z wolą Boga bo Bóg chciał i wypadły
        a ty chodź człowieku bez zębów.
    • Gość: marcynka Re: koniec ANDROLOGII IP: *.zamosc.mm.pl 30.11.03, 17:28
      Ja się również tam leczyłam i jak narazie jeszcze nie mogę w to uwierzyć, że
      zamknęli tą klinikę. Pozostanie nam chyba żyć bez dzieci, ponieważ nie stać nas
      na leczenie prywatne. Przykro !!!!!
      • Gość: Kaśka-Swidnik Re: koniec ANDROLOGII IP: 212.182.30.* 01.12.03, 21:41
        przykro, ale czy nie można już naprawdę nic zrobić?Podpisałam się na liście
        protestacyjnej do dyrektorki- to jest tylko jej decyzja.Przecież ten oddział
        miał pacjentów nie miał wolnych łóżek a pieniądze miały iść za pacjentem
    • Gość: Aga lublin Re: koniec ANDROLOGII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.03, 21:57
      Witajcie koleżankiwink))) ja również się tam leczyłam być może ,że znamy się
      osobiście , nie raz pewnie stałyśmy pod gabinetem Usg.Ja jestem ZBULWERSOWANA
      tą decyzją , to jest skandaliczna sytuacja.Ewa skad jesteś? czy może z Białej?
      to może ja dawałam ci namiary na tą stronkę? pozdrawiam Agnieszka
      • Gość: ewa Re: koniec ANDROLOGII IP: 212.182.30.* 01.12.03, 21:36
        cześć Agnieszka
        nie, jestem z Lublina, a byłaś pod USG u Wdowiaka w listopadzie? Mialam mieć
        laparoskopię w przyszlym tygodniu a powiadomiono mnie że nie ma przyjęć i
        oddział likwidują.
        I dziwi mnie że nikt w tej sprawie nie interweniuje,że wszyscy opuścili
        prof.światowej sławy i brudną klinikę w której było o niebo lepiej niż w
        luksusach Jaczewskiego nie wspominając beztalencia na Kraśnickiej
    • Gość: Aga lublin Re: koniec ANDROLOGII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 14:42
      Ewo smile) oczywiście , że byłam w listopadzie na usg, ale ja chodzę do dr
      Mroczkowskiego , być może , że się minęłyśmy masz może skrzynkę i swoją fotkę?
      może głupio pytam ale napewno byśmy się rozpoznały smile))
      jestem już po 3 inseminacji, jeszcze to było w ostatnim dniu po zamknięciu
      kliniki, w piątek ponownie podpisywałyśmy się na listę, podobno w poniedziałek
      1.12 miały być jakieś rozmowy w sejmiku, a we wtroek z rektorem, mam nadzieją,
      że sytuacja jest do uratowania , pozdrawiam Aga
      • Gość: ewa Re: koniec ANDROLOGII IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 22:57
        cześć Aga
        właśnie dowiedziałam się że są jakieś szanse na przeniesienie kliniki w inne
        miejsce.Dokładnie do piątku będzie wiadomo-podobna dyrekcja wymiękła pod
        naciskiem Warszawy-podpisy na listach zbierane są dalej ,ale do biur poselskich.
        p.s ja wolę jednak Wdowiaka
    • Gość: Aga lublin Re: koniec ANDROLOGII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.03, 09:09
      Cześć Ewo smile) naprawdę??!!!!! to by była najlepsza wiadomośćsmile)) mam nadzieję,
      że wszystko będzie ok z naszą kliniką , wkońcu z ciążą też trzeba będzie gdzieś
      chodzićsmile)) pozdrawiam, jeśli będziesz miała świeże wiadomości zostawiaj infosmile)
    • Gość: Aga lublin Re: koniec ANDROLOGII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 14:43
      Ewo czy masz jakieś nowe wiadomości na temat naszej kochanej kliniki???
      • Gość: ewa Re: koniec ANDROLOGII IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 22:13
        cześć Aga!
        klinika będzie przyjmowała pacjentki na inne oddziały (PATOLOGIA CZY
        ginekologia )gdzie będzie miała wydzieloną salę i tylko personel z Andrologii
        będzie tam leczył.Nie wiadomo jeszcze kiedy. Wczoraj dziewczyny zaniosły listy
        protestacyjne do Zyty Gilowskiej i Teresy Liszcz, spotkały się tam z pełnym
        poparciem dla sprawy.Z tego co się orientuję,najgorzej reaktywację kliniki
        przeżywają koledzy prof. Jakiela z w/wym oddzialów.Konkurencja.
        mam internet przez modem i nie zawsze udaje mi się połączyć.Pozdrawiam,pa!!
    • Gość: gosia Re: koniec ANDROLOGII IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.pl 05.12.03, 13:33
      Czy ktoś nie wie co się dzieje, jaka jest sytuacja teraz?Tam zaszłam w
      ciąże!!!!!
      • Gość: ewa Re: koniec ANDROLOGII IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.03, 22:50
        CZeść Aga i Gosia smile)))
        Gosiu, jeżeli wszystko z twoją ciążą jest w porządku to wybierz się tam do
        przychodni na normalną wizytę do swojego lekarza- bo działa ona do końca roku .
        Pozdrowionka,smile))
        Ewa.
    • Gość: Aga lublin Re: koniec ANDROLOGII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 21:10
    • Gość: Aga lublin Re: koniec ANDROLOGII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 21:12
      Witamsmile))) ja bardzo cieszę się i z tego rozwiązania smile)))Gosia badzo Ci
      gratuluję smile)) jak dawno przyjeżdzałaś do kliniki? czy teraz Ci się udało?
      pozrdawiam Aga
    • Gość: gosia Re: koniec ANDROLOGII IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 06.12.03, 15:38
      Nie jestem w ciąży teraz, maja córka ma trzy lata!! Ale może będę chciała mieć
      drugie!Zaszłam w ciąże po drugiej inseminacji.Informacja o zamknięciu kliniki
      po prostu mnie "zabiła".To nie maże być prawda, maże jakoś się to skończy w
      miarę dobrze!Cieszę się, że nie jestem sama w swoich obawach.
    • Gość: Aga lublin Re: koniec ANDROLOGII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 10:25
      witam kochane dziewczyny smile)) z zasłyszanych wiadomości na dzień dzisiejszy ,
      poczta pantoflowa, jedna pani drugiej pani wink) słyszałam , ze klinkika
      pozostałasmile)))HURA!!!! to nasza jedyna szansa , a jeśli którejs z nas się udało
      to ciążę też trzeba gdzieś monitorować,prawda?
      Starania o utrzymanie tej Kliniki zaszły bardzo daleko począwszy od petycji do
      dyrekcji, poprzez rektora, Warszawę i oparło się podobno o Panią posłankę Zytę
      Gilowską, która wysłuchała jakie mamy problemy i jest jak najbardziej za Namismile)
      Wielkie DZIEKI p. GILOWSKIEJ smile)))

• aisz Re: koniec ANDROLOGII 07.12.03, 11:42
      Mnie też to wyprowadziło z równowagi bo gdyby nie ludzie z tej kliniki nie
      siedziałaby mi w tej chwili na kolanach prawie pół roczna córcia. trzymam
      kciuki za tych ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka