lula12345 19.05.09, 20:57 kochane, wybieram się do Białegostoku i szukam kwaterki na czas programu. bardzo proszę pomóżcie i napiszcie gdzie można się zatrzymać = niedrogo z psem \ew. bez\ dziękuje i całuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolaasia Re: Białystok - kwatery 19.05.09, 21:42 www.nasz-bocian.pl/modules.php?file=viewtopic&name=Forums&postdays=0&postorder=asc&start=0&t=52641 ja sie zadekowalam w kawalerce KMG na scaleniowej. nie moglam lepiej wybrac. super! 1 pokoj, balkon, lazienka zabojczo duza- w domu takiej nie mam... i kuchnia tez super. zaraz obok przystanku autobusowego, sklepy sa w bardzo bliskiej odleglosci. do centrum autobusem jakies 12 minut. dostalam tez od wlascicielki telefon an taxi i do pizzerri. polecam. serio. bylismy tez w supraslu. tez nie mozna sie przycze[ic tylko troche bardziej zdzieraja...ale kawalerke KMG polecam. przyniosla mi szczescie... Odpowiedz Link Zgłoś
edytka8080 Re: Białystok - kwatery 19.05.09, 21:50 jaka cena za wynajem kawalerki Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Białystok - kwatery 20.05.09, 10:51 taka jak na tamtej stronie chyba...wydaje mi sie dokladnie placilam 40 zeta za dobe. a w supraslu nas skasowali 45 zeta za dzien. Odpowiedz Link Zgłoś