Gość: gaba IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.04, 18:04 proszę o opinie na temat kliniki dr Jankowskiego Femina w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paulina Re: Femina i dr Jankowski - Kraków IP: *.crowley.pl 03.01.04, 10:49 Szczerze odradzam-czasem ma sukcesy(które natychmiast są opisywane w prasie) ale ja nie mu nie ufam.Przez rok u mnie nic nie wskórał, nawet ciut bliżej nie jestem z szukaniem odpowiedzi na pytanie dlaczego nie zachodzę w ciążę, o samej ciąży nie wspominając.Straciliśmy tyle pieniędzy i nerwów, że na razie robimy sobie przerwę z leczeniem żeby odpocząć więc nie wiem kogo można polecić w Krakowie.Zajrzyj do innych postów, dziewczyny tu soboie wymieniają adresy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Libra Re: Femina i dr Jankowski - Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 15:32 Na Bocianie sporo było o Jankowskim, tu też już gdzieś były wątki. Moje dwie bliskie przyjaciółki leczyły się u niego, chociaż właściwie powinnam powiedzieć, że zostawiały u niego pieniądze, bo to z leczeniem nie miało nic wspólnego. Na spotkaniach Bocianowych jest nas sporo, większośc leczy się u drKostyka, drPabiana, ewentualnie drJaneczko, na Gazecie i Bocianie pojawiło się również nazwisko drGóreckiej. Jeśli chodzi o poważniejsze leczenie, takie jak in vitro, to w Krakowie nie ma nikogo, komu można powierzyć swoje zdrowie... Libra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaba Re: Femina i dr Jankowski - Kraków IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 00:26 Z tego co mi mówił dr Jankowski to on i dr Kostyk mają klinikę Pro Familia i prowadzą razem zapłodnienia in vitro i zajmują się leczeniem niepłodności. Sama nie wiem co myśleć o jego metodach leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś