Dodaj do ulubionych

orlen wykończyl psa

04.12.06, 10:25
tu jest historia psiny, ktorą wykonczono na stacji orlenu:
www.orlenowskikuba.pl/
nie można być obojętnym i popierać tych, co krzywdzą żywe istoty. ja i moi
wszyscy znajomi bojkotujemy orlen. was też zachęcam, abyście sie do bojkotu
przyłaczyli
Obserwuj wątek
    • romy_sznajder Re: orlen wykończyl psa 04.12.06, 13:46
      jestes spamerką
      • jaszczuria Re: orlen wykończyl psa 04.12.06, 13:58
        and vice versa. Nie takiej reakcji spodziewalam się na tym forum. już trochę
        pisałam na tym forum. jak ktoś interesuje się jogą, to można od niego oczekiwać
        szacunku dla każdej żywej istoty. dlatego też napisałam to tutaj, aby ludzie
        naciskali w każdy możliwy sposób na orlen i każdego, kto krzywdzi zwierzaki.
        ale po twojej reakcji widzę, że niektórym daleko do rozwoju duchowego, nawet
        pomimo cwiczen jogi.
        • romy_sznajder Re: orlen wykończyl psa 04.12.06, 17:33
          dziecko, to jest znana sprawa!!!
          nie po to sie wchodzi na forum jogiczne, zeby sie znienacka natykac na przejawy
          okrucienstwa.

> ale po twojej reakcji widzę, że niektórym daleko do rozwoju duchowego, nawet
          > pomimo cwiczen jogi.

po twojej zas reakcji widac, ze stereotyp ekologa - pieniacza ma w sobie duzo z
          prawdy. na innych forach, na ktorych wklejasz swoje teksty tez bys pewnie to
          napisala, gdyby nie to, ze cie szybko kasuja.

to nie jest temat na forum jogiczne, tylko na forum Aquanet na przyklad.
          nie wiem, co ma rozwoj duchowy do epatowania okrucienstwem, ale nie bede
          czekac, az mnie laskawie oswiecisz. przez to, ze to forum nie ma moderatora i
          nie wywala tego watku, ja forum jogiczne wyrzucam z Ulubionych Forow.
          Spamerko.
          • jaszczuria Re: orlen wykończyl psa 05.12.06, 09:25
            dziękuje za komplementy godnie wypływającez ust jogina. nie wiem, gdzie ty
            widzisz nienawiść. ja informuję, bo nie każdy o tym wydarzeniu wie. zachecam do
            działań, które w cywilizowanej Europie są bardzo skuteczne - do bojkotu
            ekonomicznego. Im więcej ludzi sie przyłączy, tym lepszy skutek.
            • warszawianka_jedna Re: orlen wykończyl psa 05.12.06, 10:02
              jaszczuria! nie zaśmiecaj forum swoimi wypocinami.
              Już dziękujemy!
    • zeberkaa Re: orlen wykończyl psa 05.12.06, 10:59
      Joga wyzwala :).
      Przede wszystkim wyzwala szacunek do siebie a w tym do swojego czasu.
      Jeżeli sięgam do zakładki Joga, a tam poszukiwania podatnego gruntu, przez koleżankę jaszczurie, to czuję niechęć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka