Gość: izaBella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 02:33 Czy ktoś był? I jak było? I gdzie nocował? (w jakim hotelu) Pozdr izaBella Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Re: Koh Samui, Tajlandia IP: *.pgnig.pl 21.01.04, 08:57 Byłem tam 7 lat temu na objazdówce po Tajlandii, na pewno warto tam się wybrać. Plaże w porównaniu z kiczowatą Pattayą, Jomtien, Hua-hin są rewelacyjne, jest tam pięknie. Niestety nazwy hotelu nie pamiętam, myślę , że trudno tam znaleść zły hotel, przede wszystkim nie ma tam nad morzem ponad 20-piętrowych hoteli jak w Pattaya. Wyspę Koh Samui otaczają inne małe wysepki tworząc Park Narodowy, są bardzo oryginalne. piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Koh Samui, Tajlandia IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.04, 12:32 mnie sie ko samui nie podobalo. zreszta zobacz na mojej straonie www.podrozowanie.republika.pl tam jest relacja z tajlandii (takze malezja i kambodza) pozdrawiam magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izaBella Re: Koh Samui, Tajlandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.04, 00:35 Dzięki za info. Wylatuję w przyszły czwartek z W-wy z Ecco. Czy może jeszcze ktoś w tym terminie? Hotele to Coral Cove Chalet i Bay View Village. Odpowiedz Link Zgłoś