escobar74 08.03.11, 09:14 hong kong,chiny-szanghaj-w razie jakis pytan sluze odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samochwala w kącie Re: wlasnie wrocilem-filipiny,wietnam,malezja,taj IP: 80.50.51.* 08.03.11, 10:21 Nie ma to jak dyskretnie pochwalic sie na forum:)? Odpowiedz Link Zgłoś
escobar74 Re: wlasnie wrocilem-filipiny,wietnam,malezja,taj 08.03.11, 10:31 ehhhhh kocham ten kraj i ludzi,jak milo znowu poczuc ten swojski klimat:) Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: wlasnie wrocilem-filipiny,wietnam,malezja,taj 08.03.11, 10:34 no to opowiadaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek filipiny IP: *.play-internet.pl 08.03.11, 16:50 Flilipiny: ile potrzeba dolarów na dzień aby się utrzymać ( noclegi, wyżywienie) ? optymalna trasa na 14 -18 dni ? miejscowe linie lotnicze - koszty, kiedy rezerwować bilety ? z tych 4 państw: do którego wróciłbyś najchętniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy Wietnam IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.11, 17:10 Te same pytania Wietnam i Malezja:) Odpowiedz Link Zgłoś
escobar74 Re: filipiny 09.03.11, 10:11 ja bylem na Palawanie Boracay i Panay island i dzien w Manili-wszytsko bylo w szczycie sezonu gdy ceny sa z gornej polki,najdrozej bylo-jest na boracay ale nie az tak zle jak pisali inni na forum,oczywiscie przestrzegam przed naganiaczami na lotnisku,lepiej samemu znalesc,sporo taniej.przyzwoity dwuosobowy pokoj przy samej plazy(la isla bonita),na pograniczu stefy 3 i 2giej(moim zdaniem najlepsza kombinacja bo nie jest glosno w nocy) placilem 2000peso(140zl),wycieczki wokol wyspy katamarnem ok 60zl za osobe,obiadokolacje w formule jesz ile zjesz-ok 20zl,sniadanie tez ok 15-20zl,mozna oczywiscie szukac duuuuzo drozszych rozwiazan ale ja napisalem TU o w miare dobrych restauracjach,byly takze miejscowe przenosne budki z lokalnymi przysmakami gdzie mozna bylo najesc sie i za 5zl,piwo 3zl,kokos 3zl,itd.Poza wyspa sporo taniej. Trasa hmmm jestem jeszcze laikiem bylem tam tylko raz 10dni wiec lepiej samemu poczytac na pewno Palawan i Boracay trzeba zaliczyc. Jezeli chodzi o linnie to mamy do wyboru praktycznie tylko cebu pacyfik,dosc czesto zmieniaja godziny odlotu i na kilka dni przed data wylotu o tym informuja9mi raz zmienili-przesuneli wylot o 2 godz,gdzsie ten poranny byl sporo drozszy,nie zwracajac roznicy),sa tylko dwie stawki,normal i promo,wystarczy wejsc na ich strone i samemu sprawdzic ale z tego co pamietam ja zamawialem 2 mies przed i mialem promo,koszty lotow ok 150zl w jedna strone(z manili). > z tych 4 państw: do którego wróciłbyś najchętniej ? hmmm Wietnam i Filipiny. Ps.wietnam jest jeszcze sporo tanszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: wlasnie wrocilem-filipiny,wietnam,malezja,taj IP: *.ip.netia.com.pl 28.05.13, 11:41 Jak jest z cenami w Malezji: - hotele - alkohol - jedzenie zarówno w KL jak i w rejonach turystycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: htien88it Singapur - gdzie niedrogo spać? IP: 118.71.24.* 18.06.13, 08:55 Mieszkam w Hanoi, Wietnam i naprawdę kocham to miejsce. To jest dobry pomysł, aby wybrać Wietnam być twój cel. W Hanoi, jest wiele hoteli, od budżetowych 3-gwiazdkowych hoteli w Hanoi do luksusowych 5-gwiazdkowych hoteli w Hanoi. Muszę powiedzieć, że w Hanoi kolekcji będzie w stanie spełnić swoje zapytanie dla Hanoi wakacje z dobrą cenę, dobra lokalizacja, gościnność i dobrą jakość też. I istnieje wiele wyborów dla Ciebie z listy na następnej sieci z rozsądnych cenach: newvisionhotel.com Mam nadzieję, że masz dużo zabawy w moim kraju! Odpowiedz Link Zgłoś