adams123 04.06.04, 22:15 Czy był ktos ostatnio ? Jaka teraz pogoda i z kim warto tam pojechać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahabharata Re: Indonezja 05.06.04, 02:25 Dzisiaj kupilem uzywany Lonely Planet po Pld.-Wsch. Azji. Wydanie z 89', ale jest mnostwo szczegolow. Mnie np. interesuja polaczenia promowe Singapur-Indonezja i Indonezja-Australia. Z polaczeniami pomiedzy wyspami jest latwo, slyszalem. Na forum byl kilka miesiecy temu watek z linkiem do relacji z podrozy po I. Sluze szczegolami z Lonely Planet. Ja sie wybieram do Indii we wrzesniu, a do Indonezji dotre pewnie po Swietach. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: Indonezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 09:59 Bylismy tam we dwojke w lutym 2004. Nasza relacja: alpha.mini.pw.edu.pl/~buba/indonezja.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Indonezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 10:34 Ja byłam- sama bez biur. Zazwyczaj latam bez biura podróży, choć oczywiście- z biurem jest taniej (porównując ten sam standard). Wiele informacji z przewodników jest już nieakt. Odpowiedz Link Zgłoś
bob1111 Re: Indonezja 07.06.04, 12:48 Wróciłem w piątek, akturek pogoda w ostatnim tygodniu nie była najlepsza często padało, ale wcześniej była spoko. Wyjazd organizowaliśmy sami i tak jest chyba najlepiej, wszystko zależy co chcesz tam robić. Odpowiedz Link Zgłoś