IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.04, 16:18
Proszę o opinie na temat hoteli w Tunezji. Nie wiem, którt wybrać, a nie chcę
lecieć ,, w ciemno". Interesuja mnie hotele:Dimess, Kilma, Les Piramides i
Bilbane. Może ktoś był, napiszcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: Tunezja IP: *.gda.computerland.pl 02.08.04, 19:07
      Zrobiłem stronke z mojego pobytu w El Bousten Club w Hammamet w Tunezji. Może
      Ci coś pomoże :)
      www.tunezjaurlop.republika.pl/pozdrawiam
      Marek
      • Gość: Marek MRB Re: Tunezja IP: *.gda.computerland.pl 09.08.04, 14:27
        Oczywiscie mialo byc :
        www.tunezjaurlop.republika.pl

("pozdrawiam" miało być na koniec listu :)
        pozdrawiam :)
        Marek
    • Gość: odp Re: Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 12:32
      mój znajomy był w Les Pyramides. Baardzo zadowolony. A Bliban chyba nie,
      chociaż mówili, że w centrum dużego miasta.
    • Gość: Belika Re: Tunezja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 13:27
      Odradzam Blibane, jest przy ryczącej nocami dyskotece.... ale za to koło
      pachnącej rogalikami piekarni :))
    • Gość: Iwona Re: Tunezja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 12:35
      Ja znam tylko hotel Bilbane i stanowczo odradzam. Jest do bani! Pamietaj ze to
      co pokazują na zdjęciach całkowicie mija sie z tym cvo zastaniesz w
      rzeczywistości na miejscu!! W Tunezji jeśli masz hotel 3* tzn że jest dwu* bo
      standard jest obnizony o jedną giazdkę. Ja byłam w Nur el Kantauoi i nawet było
      ok tylko s[przątaczka się kigała od roboty. Słyszałam że Les Piramides jest
      fajny ale nie wiem bo nie byłam. Mam nadzieję ze ktoś Ci doradzi miłego
      wypoczynku pa
      • Gość: MC Re: Tunezja/LES PIRAMIDES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 13:52
        ludzie, skad Wy macie informacje , ze les Piramides jest fajny??? to chyba
        tylko pracownicy triady takie opinie pisza, bo musza. W skrocie: SYF, SYF i
        jeszcze raz SYF!!! na scianach grzyb, w laziencie grzyb, sprzataczka przychodzi
        codziennie i jedyne co robi, to sklada posciel we wdzieczne kokardki i
        przestawia buty, zeby bylo widac "ze sprzatala". A stolowka to jeden wielki
        chlew! przez 143 dni TO SAMO MENU, rownie smierdzace jak cala stolowka. Poza
        tym nic sie nie dzieje , codziennie te same animacje, trwajace zaledwie do 23.
        No i alkoholu sie tez nie napijecie dobrego, wiec lepiej zabierzcie ze soba
        flaszke. To telegrafoczny skrot, chcecie dowiedziec sie wiecej, albo zobaczyc
        zdjecia z "kolorowej" rzeczywistosci? piszcie: mm_cc@o2.pl ,
      • Gość: MC Re: Tunezja/LES PIRAMIDES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 13:56
        oczywiscie spedzilam tam 14 nie 143 dni, ale mysle ze menu jest to samo cale
        lato;) a co do klimy: na pewno uslyszycie, ze jest sterowana indywidualnie:
        owszem, trzeba wejsc na stoleczek i wsadzic dlugopis w otwor po prawej
        stronie... jedynie wtedy sie zalaczy klima, inaczej nie dziala. Od rezydentek
        sie niczego nie dowiecie, pomocy raczej tez nie uzyskacie. To wielkie Panie...
      • Gość: MC Re: Tunezja/Nabeul?Hotel Kheops IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 13:58
        i nie liczcie na to, ze jak wezmiecie hotel Kheops "czterogwiazdkowy",
        znajdujacy sie obok Piramides, to spotka Was tam cos lepszego... te hotele maja
        jednego wlasciciela, prawie niczym sie nie roznia.
    • barlog_77 Re: Tunezja 09.08.04, 11:16
      Ja odradzam Hotel El Hanah Beach w Sousse. Przed wylotem widziałem tu kilka
      pozytywnych opinii o nim, i stwierdziłem że są zupełnie bezpodstawne.
      Hotel jest stary i jest to jeden z niewielu hoteli, które są własnością
      Państwową. Wszystko jest niby utrzymane jako tako, ale jednak jest stare. Windy
      niby 4, ale oczywiście jedna albo dwie nie działają. Poza tym logika tych wind
      jest tak irytująca, ze cholery można dostać. Jeśli jedna widna stoi piętro od
      ciebie, to na pewno przyjedzie ta która ma najdalej, zatrzymując sie do tego na
      każdym piętrze. No traaaaaaagedia. Poza tym basen przy Hotelu jest chyba
      publicznym basenem. Pełno arabusów, z czego co drugi to złodziej. Giną rzeczy
      na potęgę. Jedzenie oczywiście straszne. przez dwa tygodnie jedliśmy to samo.
      Stary chleb i bułki, ciągle jaja i dżem. Najlepszą częścią posiłku były
      arbuzy :)). Rozmawiałem z różnymi ludźmi w Sousse i Hotel El Hanah Beach jest
      chyba najgorszy w mieście. Oczywiście klima też co jakiś czas wysiada (lub
      śmierdzi z niej).
      Jendym słowem, omijajcie ten hotel.
    • Gość: Maja Re: Tunezja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 14:15
      No ja lecę 31.08 do Tunezji z Triadą i namówili mnie na Les PyramidesCzytałam
      wiele opinii na temat różnych hoteli i jest ich tyle....ile ludzi piszących na
      forum.Więc chyba nic nie doradzę.Ale ktoś mógłby i mnie oświecić co do
      Pyramides ;) Pozdrawiam
      • Gość: Dominika Re: Tunezja IP: *.labedy.pl / *.crowley.pl 24.08.04, 16:22
        ja tez lece 31.08 do Les Pyramides i musze powiedziec ze szukalam troche po
        internecie informacji o hetelu i bylam zaskoczona, bo w biurze powiedzieli mi,
        ze jest klimatyzacja w pokojach p czym przeczytalam w internecie (i to nie na
        jednej stronie), ze klimatyzacja jest za dodatkowa oplata:( wiec moze ktos mi
        cos wiecej powie o tym hotelu?
        • Gość: as Re: Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 22:10
          W Triadzie klima w tym hotelu jest w kazdym pokoju bezpłatna, biuro nie ma tam
          wykupionych innych pokoi
          • Gość: Dominika Re: Tunezja IP: *.labedy.pl / *.crowley.pl 25.08.04, 00:08
            dziekuje bardzo:) juz mi lepiej, bo dostalam maila od osob ktore byly tam poza
            sezonem i mowily mi, ze klimatyzacja jest odplatna 10DN/dzien i podobno w
            katalogu triady jest to napisane (osobiscie nie znalazlam nigdzie takiej
            adnotacji!) jeszcze raz serdeczne dzieki:)
      • Gość: Allegra Re: Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 20:46
        Ja tez z Triada 31.08, a juz jutro :] Byli tam moi znajomi 2 lata temu i byli
        bardzoi zadowoleni! Dali mi kilka rad jak postepowac (takze z niedzialajaca
        klima ;) ) wiec luzik. Nie nalezy sie tylko nastawiac na hotel 3*europejski, w
        koncu to Afryka :D

Pozdrawam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka