Gość: a///// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 12:40 błagam was-kupiłam juz bilety, a tu hotelu nie mogę się doszukac-oczywiscie są za ponad 150 Euro/doba-czy znacie jakies tanie(do 50-60 euro za dobe-mogą byc na przedmiesciach)albo hostele? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mks7 Re: pomocy!hotel Paryż 21.07.04, 12:57 www.etaphotel.com W wyszukiwarce na tej stronie wpisz "Paris". Ceny pokoju 2-os (bez sniadania) ok. 40-50 EUR. Na stronie mozesz sprawdzic lokalizacje wszystkich hoteli i dokonac rezerwacji on-line. Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: pomocy!hotel Paryż 21.07.04, 13:52 Formuła 1. na obrzeżach Paryża jest tego bardzo dużo. Cena za pokój trzyosobowu od 25 - 29 euro. Możesz popatrzeć na stronie www.hotelformule1.com/formule1/index.html Poprzez tę stronę możesz również dokonać rezerwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kreola Re: pomocy!hotel Paryż 21.07.04, 23:55 Jade do Paryza jutro, bede nocowala w hotelu Alexandrine Opera, koszt 52 euro za dwojke ze sniadaniem, w centrum miasta. Nie wiem jaki jest ten hotel, ale po powrocie zdam relacje. Wracam 27.07. Poszukaj w tych linkach: www.alpha-beds.com/parishotels.aspx www.eurocheapo.com/paris/ www.bookings.org/city/fr/paris.html en.federal-hotel.com/ Powodzenia:) kreola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piautre Re: pomocy!hotel Paryż IP: 81.210.17.* 22.07.04, 08:54 na tej stronie jest prawie wszystko i ceny przystepne www.paris-touristoffice.com/cgi-bin/otp_v2.cgi?Target=vf2/sejour/heberg/dispatcheberg&type=Hôtels Odpowiedz Link Zgłoś