Dodaj do ulubionych

TUNEZJA - Globalia Savana

14.08.04, 15:48
Czy ktoś był w Tunezji, w hotelu Globalia Savana ****?
Chętnie posłucham opinii.
Z góry dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomm Re: TUNEZJA - Globalia Savana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 10:45
      Ja też chciałbym się czegoś dowiedzieć o tym hotelu.
      Gdybyś miała już jakieś info, daj znać.
      Pozdrawiam:)
      • Gość: tyna Re: TUNEZJA - Globalia Savana IP: *.enformatic.pl 08.09.04, 15:16
        hello
        Bylam w tym hotelu jakis tydzien temu polecam naprawde fajnie jest mila obsluga
        i ogolnie hotel robi wrazenie
        • Gość: perliceusz Re: TUNEZJA - Globalia Savana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:02
          a czy ktoś jedzie do savan'ny? we wrześniu?
          • Gość: Monika Re: TUNEZJA - Globalia Savana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 22:06
            Hej! Rok temu byłam w Savanie i uważam,że osoby jadące tam podjęły bardzo dobrą
            decyzję. Hotel jest naprawdę super. Nawet nie chce się wychodzić z niego na
            wycieczki- już samo przebywanie w nim to atrakcja. Jedzenie wyśmienite, baseny
            ogromne, a obsługa bardzo miła i wykwalifikowana. Chętnie pojechałabym tam
            jeszcze raz! Pozdrawiam
            • Gość: Tomm Re: TUNEZJA - Globalia Savana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 13:08
              Nareszcie ktoś napisał cokolwiek o tym hotelu. Moniko, dziękuję Ci. Wlewasz mi
              w serce nadzieję, że dobrze spędzę urlop:) Piszesz, że nie chce się wyjeżdżać
              na wycieczki, ja jednak mam zamiar skorzystać z dwudniowej na saharę i
              pojeździć trochę po innych miastach. Wprawdzie jadę tylko na tydzień, ale
              opalać się zbytnio nie lubię. Z jakiego biura jechałaś?
              Serdeczne pozdrowienia:)
          • Gość: goya Re: TUNEZJA - Globalia Savana IP: *.crowley.pl 09.09.04, 20:35
            ja się wybieram do Savany na początku października. Mam nadzieję że pogoda w
            Tunezji będzie sprzyjać opalaniu się
        • Gość: Tomm Re: TUNEZJA - Globalia Savana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 13:13
          Tyno, Tobie też dzięki za otuchę. Z jakiego biura jechałaś. Ja z żoną wybieram
          się z OASISa. Znajomi byli z tego biura w zeszłym roku i nie mieli im nic do
          zarzucenia. Słyszałem, że OASIS miało w tym roku jakieś problemy, ale już
          wszystko jest w porządku. Pozdrawiam:)
          • Gość: Monika Re: TUNEZJA - Globalia Savana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:02
            Ja byłam też z OASISa. Wszystko było ok. No, może poza pierwszą nocą, którą
            musieliśmy spędzić w hotelu obok (który był też bardzo ładny, tylko mniejszy) w
            wyniku zbyt dużej ilości turystów. Było im bardzo głupio z tego powodu, dlatego
            dostaliśmy bezpłatnie opcję FB (zamiast HB). Poza tym wszystko grało. Jeżeli
            masz zamiar jechać na Saharę, to polecam- niezwykłe wrażenia :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka