Gość: tomaszek IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 19.06.02, 14:14 szukam taniego noclegu w Bratysławie na poczatku września Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beciab Re: Bratysława 20.06.02, 12:19 Podczas długiego weekendu majowego byłam w Bratysławie, a zatrzymałam się w Hotelu Spirit. Na pierwszy rzut oka wygląda przerażająco - jak "kupa" śmieci. Kolorowy, pełen graffiti, o wyjątkowo dziwnych kształtach. Ale jest: a) tani b) czysty i zadbany c) w miarę blisko centrum d) właściciel miły człowiek i można się z nim dogadać (np. tak jak ja - przyjechaliśmy około 22, nie mieliśmy nic zarezerwowanego i dostaliśmy dwa dwuosobowe pokoje za cenę jednego:) Nie mogę dodać, że hotel jest trochę dziwny. Nie tylko dziwnie wygląda, ale...właściciel z pewnością zaproponuje lecznicze witaminki i piramidki. :) www.hotelspirit.sk/pages/hotel/index.php Życzę miłego pobytu w Bratysławie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielan Re: Bratysława IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 18:04 > szukam taniego noclegu w Bratysławie na poczatku września jesli będą jeszcze czynne akademiki to 2 są obok siebie na bernolakowej i wilsonowej w ubiegłym roku 20 pln/osobę/noc Odpowiedz Link Zgłoś