Dodaj do ulubionych

Hajduszoboszlo

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 14:30
Chcialam prosic o informacje o Hajduszoboszlo. Wybieram sie tam na kuracje
kregoslupowa. Traktuje to jak sanatorium. Czy ktos z Was tam byl? Moze
macie wiecej informacji o noclegach, o korzystaniu z basenow, masazy itp.
Czy mozna tam jechac we wrzesniu?

Dziekuje,

Obserwuj wątek
    • Gość: orku Re: Hajduszoboszlo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 18:01
      Czy nikt tam nie bylz formumowiczow? Pewnie Ci, ktorych boli kregoslup nie
      maja komputera.
      Nie ten wiek? Pozdrawiam wszystkich kulawych!
    • Gość: balba Re: Hajduszoboszlo IP: 213.77.88.* 21.08.02, 16:16
      W Hajdu tłumy Polaków, a nikt sie nie chce pochwalić... Ja byłam, własnie
      wróciłam. Było to tylko jedno z kolejnych miejsc na mojej trasie urlopowej,
      gdzie spędziłam "aż" dwa dni. O noclegach nic nie powiem, bo korzystałam z
      kempingu, a chyba nie o to Ci chodzi. Wstep na kapielisko kosztuje 650 HUF (100
      HUF=ok. 1,70 zł) za cały dzień, czy ile masz tam ochotę spędzić. Na kapielisku
      mozesz wykupić wstęp do części leczniczej (nie korzystałam) i do Aquaparku - na
      cały dzień 3800 HUF lub na 2 godziny 1600. Można to wszytko opłacić też z góry,
      przed wejściem na kąpielisko. Teren składa się z 20 basenów różnej maści i
      przeznaczenia, w tym chyba ze 4 z gorącą borowiną. Bardzo mi się podobały,
      zwłaszcza gdy na głowe padał deszcz :)). Jest tam cały kompleks gastronomiczno-
      turystyczny, można spokojnie spędzić cały dzień.
      Samo miasto.... brrrrr... dziki tłum, cepeliada... No cóż, co kto lubi.
      Życzę udanego wypoczynku i kuracji!
      Balba
      • Gość: orku Re: Hajduszoboszlo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 10:03
        Dziekuje bardzo za dane o cenach basenow. Mam zamiar zaszyc sie w wodzie i
        kurowac. Walory miateczka mniej mnie intersuja (tlumow unikam) - no moze z
        wyjatkiem zaopatrzenia w pyszne o tej porze roku brzoskwinie i winogrona.

Dziekuje,

• Gość: balba Re: Hajduszoboszlo IP: 213.77.88.* 22.08.02, 15:56
          nie ma za co :) Owoce rzeczywiście pycha, ale nie kupuj ich przed wejściem na
          kapielisko. Całe Hajduszoboszlo wydawało mi się zresztą wywidnowane cenowo na
          potęgę. Polecam równie pyszne melony i arbuzy, które smakiem całkiem mnie
          zaskoczyły. Smacznego :))
          ps
          tłumów nawet w basenie nie unikniesz....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka