Dodaj do ulubionych

LEKIER - opinie

23.08.02, 13:57
Czy korzystal ktos z uslug tego biura? Jesli tak, czy mozna prosic o opinie?
Z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomstar Re: LEKIER - opinie IP: 192.11.224.* 23.08.02, 14:40
      Panie z biur podróży mówią, że robią najlepsze wycieczki do Paryża. Zresztą to
      ich specjalizacja. Szkoda, że nie maja oferty last minute. Chciałem z nimi
      pojechać na długi majowy weekend, ale podbili na ten termin ceny wycieczek,
      więc odpuściłem sobie. Jesli jednak pojadę do Paryża to z nimi. Bardzo dobre
      opinie znajomych z wycieczki (widziałem film video).
    • miriam_73 Re: LEKIER - opinie 23.08.02, 15:12
      Znam Lekiera z czasów gdy jeszcze regularnie pilotowałam, tzn. biuro dla
      którego jeździłam do Francji wszelkie sprawy typu hotele, jedzenie, przewodnicy
      załatwiało poprzez Lekiera, tak że zawsze tylko miałam do łapki właśnie
      lekirowskie vouchery i potwierdzenia. Nigdy nic nie nawaliło, wszystko było tak
      jak w zamówieniach i rezerwacjach.
    • Gość: Aga Re: LEKIER - opinie IP: *.menis.gov.pl / 195.164.60.* 23.08.02, 15:17
      Byłam z nimi w Paryżu (dosyć dawno - IV.1997), impreza była super, głównie
      dzięki świetnemu przewodnikowi - Panu Zbyszkowi z Łodzi. Program wycieczki
      zrealizowany w 150%. Impreza była droższa niż w innych biurach, ale była tego
      warta: w drodze do Paryża spędziliśmy cały dzień zwiedzając Amsterdam, potem 4
      całe dni w Paryżu, w drodze powrotnej nocny spacer po Brukseli. Przesyłam
      pozdrowienia.
    • Gość: Kaya Re: LEKIER - opinie IP: *.euro.mmm.com / 169.5.124.* 08.11.02, 11:31
      Wiem, ze jest dosyc pozno - Twoje pytanie padlo w sierpniu, ale moze jeszcze
      przeczytasz. Bylismy z Lekierem - wlasnie w sierpniu - w Paryzu oczywiscie.
      Moim zdaniem, wycieczka byla bez zarzutu. Hotel w Paryzu na dosc niskim
      poziomie, ceny sa tam bardzo wysokie, wiec hotel o wyzszym standardzie znacznie
      podnioslby cene wycieczki. Przewodniczka b. duzo wiedziala o Francji oraz o
      krajach, ktore mijalismy, potrafila ciekawie to przekazac. Nasza wycieczka
      miala tytul Parki Rozrywki (bylismy w trzech) - m. in. Disneyland, ktory jest
      nie do opisania - po prostu trzeba tam pojechac! Wrazen mnostwo, polecam.
      pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka