thrillme 23.08.02, 13:57 Czy korzystal ktos z uslug tego biura? Jesli tak, czy mozna prosic o opinie? Z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomstar Re: LEKIER - opinie IP: 192.11.224.* 23.08.02, 14:40 Panie z biur podróży mówią, że robią najlepsze wycieczki do Paryża. Zresztą to ich specjalizacja. Szkoda, że nie maja oferty last minute. Chciałem z nimi pojechać na długi majowy weekend, ale podbili na ten termin ceny wycieczek, więc odpuściłem sobie. Jesli jednak pojadę do Paryża to z nimi. Bardzo dobre opinie znajomych z wycieczki (widziałem film video). Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: LEKIER - opinie 23.08.02, 15:12 Znam Lekiera z czasów gdy jeszcze regularnie pilotowałam, tzn. biuro dla którego jeździłam do Francji wszelkie sprawy typu hotele, jedzenie, przewodnicy załatwiało poprzez Lekiera, tak że zawsze tylko miałam do łapki właśnie lekirowskie vouchery i potwierdzenia. Nigdy nic nie nawaliło, wszystko było tak jak w zamówieniach i rezerwacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: LEKIER - opinie IP: *.menis.gov.pl / 195.164.60.* 23.08.02, 15:17 Byłam z nimi w Paryżu (dosyć dawno - IV.1997), impreza była super, głównie dzięki świetnemu przewodnikowi - Panu Zbyszkowi z Łodzi. Program wycieczki zrealizowany w 150%. Impreza była droższa niż w innych biurach, ale była tego warta: w drodze do Paryża spędziliśmy cały dzień zwiedzając Amsterdam, potem 4 całe dni w Paryżu, w drodze powrotnej nocny spacer po Brukseli. Przesyłam pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaya Re: LEKIER - opinie IP: *.euro.mmm.com / 169.5.124.* 08.11.02, 11:31 Wiem, ze jest dosyc pozno - Twoje pytanie padlo w sierpniu, ale moze jeszcze przeczytasz. Bylismy z Lekierem - wlasnie w sierpniu - w Paryzu oczywiscie. Moim zdaniem, wycieczka byla bez zarzutu. Hotel w Paryzu na dosc niskim poziomie, ceny sa tam bardzo wysokie, wiec hotel o wyzszym standardzie znacznie podnioslby cene wycieczki. Przewodniczka b. duzo wiedziala o Francji oraz o krajach, ktore mijalismy, potrafila ciekawie to przekazac. Nasza wycieczka miala tytul Parki Rozrywki (bylismy w trzech) - m. in. Disneyland, ktory jest nie do opisania - po prostu trzeba tam pojechac! Wrazen mnostwo, polecam. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś