Dodaj do ulubionych

oasis tours Adam!

IP: 80.51.244.* 01.10.02, 12:58
hej!
z egiptu wróciłam w ostatni piątek. byliśmy w hotelu sultan beach (pokoje 214
i 215 - te od feralnych perfum!). chcieliśmy serdecznie podziękować za pomoc
i wspólnie spedzony czas!
ps. uważamy, że ze swojej pracy wywiązujesz się znakomicie!
pozdrawiamy i miłego powrotu do domu!
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: oasis tours Adam! IP: 62.135.62.* 01.10.02, 22:30
      Czesc :)
      Dzieki! Troche sie zdziwilem kiedy zobaczylem tytul postu - a coz to ktos
      chcialby chciec ode mnie :)
      Mam nadzieje ze nie jest za zimno w Polsce bo w piatek W KONCU wracam! :)

PS. Pan manager mnie teraz unika... jak mnie widzi to udaje ze mnie nie zna hihi
      • Gość: maddi Re: oasis tours Adam! IP: 80.51.244.* 02.10.02, 11:43
        hej! w polsce trochę "chłodniej" niż w egipcie, ale da się przeżyć.
        szerokiego nieba z flash airwais!
        • Gość: Adam Re: oasis tours Adam! IP: 217.53.2.* 03.10.02, 14:14
          Cos dziwnego sie stalo... Adam wraca do Polski i od razu przesunieto samolot o
          6 godzin wczesniej i lece Niemczyckim :)
      • Gość: Voy Re: oasis tours Adam! IP: 217.53.2.* 02.10.02, 14:53
        ...i pomyslec ze wczoraj dyskutowalismy o forum na forum prywatnym...
        hahahahaha!!!
        Jak tam dzisiejszy Kair?
        • Gość: Adam Re: oasis tours Adam! IP: 217.53.2.* 03.10.02, 14:17
          Czesc Voy :) Nie do konca wiem kto to, ale ... dobrze jestes poinformowany o
          moim rozkladzie tygodnia hehe Kai, jak to Kair... nic specjalnego sie nie
          wydarzylo - no moze tylko to ze bylo raczej chlodnawo (ok. 25) i caly dzien
          niebo bylo zachmurzone. Wczoraj w okolicach Hurghady mielismy burze piaskowa..
          Pozdrawiam
          • Gość: Młoda Re: oasis tours Adam! IP: *.waw.cdp.pl 03.10.02, 15:28
            Adaś, wiem, że już jutro wracasz do Polski i pewnie zbyt późno to piszę. To
            wina tego, że niedawno znalazłam tą korespondencję! Byłam we wrześniu w
            Albatrosie Resort razem z rodzicami. Poszukuję kontaktu do osób, które
            zajmowały się animacją: Mido i Sven. Jak mogę ich namierzyć? Potrzebuję chociaż
            adres mailowy...
            • Gość: Adam Re: oasis tours Adam! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 13:49
              Czesc! Chyba nawet Cie kojarze... :) Teraz jestem juz w Polsce wiec mie moge Ci
              pomoc, ale za miesiac wracam do Egiptu - jak tylko bede w Albatrosie popytam o
              nich (osobiscie nie znam!). Jak sie tylko da zalatwic, to zalatwie :)
              • Gość: Młoda Re: oasis tours Adam! IP: *.multi-event.pl 07.10.02, 14:37
                Byłoby rewelacyjnie!!
          • Gość: Voy Re: oasis tours Adam! IP: 217.29.140.* 03.10.02, 20:41
            hahahahaha, a pamietasz urodzinowa impreze przy basenie w Aida Verdi?
            • Gość: Adam Re: oasis tours Adam! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 13:53
              hahaha
              Teraz to juz wszystko jasne :)))
              Dzisiaj juz pisze z Polski, ale wracam za miesiac.... Straszny ziab w Naszym
              kochanym kraju, ale czysto jakos :)) Pozdrowienia dla wszystkich uczestnikow
              imprezy urodzinowej ! :)
              • Gość: Voy Re: oasis tours Adam! IP: 62.135.62.* 07.10.02, 00:48
                :) Wlasnie wczoraj sobie dyskutowalismy o forum na forum naszym egipskim, off-
                line....
                Zimno mowisz? Cholera... ja za tydzien na urlop...do Irlandii! Do Irlandii!!!

pozdrawiam

PS. Jutro (dzis wlasciwie) jade z Jubilatem do Kairu. Dwa busy... Uffff...
                • Gość: Adam Re: oasis tours Adam! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 19:57
                  Pelna konspiracja... :) z jubilatem mowisz hihi
                  W Polsce dzisiaj bylo 5 stopni i caly dzien padalo, a moja kolezanka :) w
                  Luksorze pewnie.... zakladam ze ok. 40 stopni!
                  Teraz jak napisales o Irlandii to do konca skojarzylem z kim tak na prawde
                  tutaj pisze....
                  • Gość: Voy Re: oasis tours Adam! IP: 217.53.2.* 08.10.02, 02:05
                    hahahahaha!

W piatek w Luksorze byl pelen luz. CHMURY BYLY NA NIEBIE! Nie widzialem czegos
                    takiego jak dlugo tu jestem. Najwyzej 32-34 stopnie. Kair byl OK, ale jestem
                    z.. jak kon po westernie...

Trzymaj sie!
                    • Gość: Adam Re: oasis tours Adam! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 19:34
                      Tylko 32-33 stopnie hihi W Polsce mam okolo 5 :)
                      Mam tylko jedno pytanko - czy w sieci sa tez do zlapania inne osoby z pamietnej
                      imprezki urodzinowej pezy basenie ? :))
                      • Gość: Voy Re: oasis tours Adam! IP: 217.29.140.* 10.10.02, 04:21
                        Ano pewnie sa... dzisiaj byla imperza pozegnalno-powitalna. Jutro M leci do
                        Polski, aler przyleciala S. Byla na Krecie... Kogo chcesz dorwac???
                        Daj maila to ci dam namiary....

Voy
                        • Gość: Adam Re: oasis tours Adam! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 21:51
                          Hihi :)
                          Swietnie sie bawia pewnie wszyscy ktorzy czytaja ten "nasz" dialog :)
                          Pelna konspiracja.... Tak na marginesie POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH! :)
                          Tak na prawde to z nikim konkretnie .... tak sie tylko zastanawialem czy tylko
                          Ty tak czesto odwiedzasz siec? Znasz jeszcze inne strony or fora ktore warto
                          odwiedzic - wiadomo oczywiscie jaki temat mnie interesuje ... :)
                          • Gość: młoda Re: oasis tours Adam! IP: *.waw.cdp.pl / *.multi-event.pl 15.10.02, 16:00
                            Ja przyznaję się, że czytam wszystko, bo dobrze się przy tym bawię! Wróciłam
                            niedawno z Hurghady i interesują mnie wszystkie nowości, które się tam
                            wydarzyły! Jak możesz Adaśku opisywać to wszystko, co się tam dzieje, jaka
                            pogoda, jacy ludzie, jak już tam wrócisz, to byłabym ci wdzieczna. i jeżeli
                            możesz nie zapomnij o wypytaniu się w Albatrosie o panów :-)
                          • Gość: Voy Re: oasis tours Adam! IP: 217.29.140.* 15.10.02, 17:08
                            Hejka!

Tak sie zlozylo, ze mam w domq laptopa, wiec jestem prawie caly czas na necie.
                            Polaczenie jest smiesznie tanie, place niecalego funta za godzine!
                            No, pozdrwaiam, ja w czwartek lece do polski na urlop!!! Ye ye ye!!!
                            • Gość: Adam Re: oasis tours Adam! IP: *.ipartners.pl / 217.153.61.* 17.10.02, 16:10
                              Czesc!
                              Ty na wakacje do Polski, a ja wracam do pracy .... :)
                              Powiedz mi, bo wlasnie zastanawiam sie teraz nad kupnem laptopa - taniej kupic
                              u nas czy w Egipcie bo powiem szczerze nie orientowalem sie w cenach
                              elektroniki na czarnym ladzie!
                              • Gość: młoda Re: oasis tours Adam! IP: *.waw.cdp.pl / *.multi-event.pl 24.10.02, 09:01
                                Adaśku, kiedy wracasz do Hurghady? Jak było na wakacjach w Polsce?
                              • Gość: młoda Re: oasis tours Adam! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.02, 15:40
                                AAAAdaaaaam, co tam w Egipcie! Pisz!
                                • inab Re: oasis tours Adam! 13.11.02, 11:41
                                  Gość portalu: młoda napisał(a):

> AAAAdaaaaam, co tam w Egipcie! Pisz!

Też bym coś poczytała. Obrazili się czy co?
                                  • Gość: młoda Re: oasis tours Adam! IP: *.waw.cdp.pl / *.multi-event.pl 13.11.02, 12:03
                                    No właśnie, chyba nie było aż takich burzy piaskowych, żeby miało ich zwiać...
                                    A Ty z zamiłowania czytasz o tym, co tu piszą?
                                    • Gość: Voy Re: oasis tours Adam! IP: *.polkos.com.pl 14.11.02, 17:08
                                      Hej Adamie!

Dawno Ciebie tutaj nie bylo. Moj "urlopik" konczy sie juz, troche
                                      sie "wydluzyl" ale nie ma tego zlego...
                                      Wrocilem z Irlandii (cudowne miejsce) w sobote jade do mojego nowego pracodawcy
                                      do Hamburga, a w poniedzialek....
                                      No jakze by gdzie indziej.... w poniedzialek bede w Hurghadzie!

Trzymaj sie!
                                      • Gość: Adam Re: oasis tours Adam! IP: 62.135.62.* 15.11.02, 11:41
                                        Czesc wszystkim!
                                        Juz w "kochanym" Egipcie. Nie mam za bardzo czasu zeby pisac - strasznie
                                        zabiegany jestem.... W Albatros Resort pytalem o chopakow od animacji to
                                        recepcja powiedziala mi ze juz tu niepracuja. Burze piaskowe jeszcze nie teraz
                                        ale jak to w Hurghadzie caly czas wieje, no i nie jest juz tak cieplo - 25-30 w
                                        ciagu dnia, bardzo szybko robi sie ciemno (ok. 17.30) no i zimno w nocy (ok. 15-
                                        20)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka