kambodja 04.11.02, 10:16 Zapraszam na nowe forum dla trampowców i poszukiwaczy indywidualnych podróży za grosik. Fora prywatne - "Podróżnicy". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kambodja Re: forum dla trampów 06.11.02, 18:08 jeszcze raz zapraszam, moze się ktoś skusi ..... Odpowiedz Link Zgłoś
kambodja Re: forum dla trampów 08.11.02, 09:08 Podciagam do góry, pzrepraszam, ale może jeszcze ktoś się zainteresuje.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 65998123 Re: forum dla trampów IP: proxy / 62.29.253.* 08.11.02, 09:56 nie chcę Cię martwić, ale nie przewiduję wielkiego zainteresowania. Sens forów szczegółowych widzę w trzech przypadkach: 1) kiedy forum ogólne to kompletne silva rerum, mnóstwo rozmaitych wątków i pod- tematów, trudno się zorientować w treści, a w dodatku natłok postów powoduje, że ciekawe ale mało odwiedzane wątki już po południu spadają na dalsze strony (przykład: forum motoryzacyjne). A wszystkie trzy fora turystyczne do takich nie należą, wydają się raczej nieruchawe. 2) kiedy trafi się jakiś palant, który od miesięcy terroryzuje jakieś forum i nie można sobie z nim poradzić (przykład: forum warszawskie), albo forum generalnie kompletnie zdziczało i nawet nie warto tam zaglądać (przykład: fora "aktualności"). Tutaj znowu, tym razem na szczęście, fora turystyczne do takich nie należą. 3)kiedy ktoś koniecznie musi zostać adminem, choćby miał potem administrować własnymi wątkami. Wielu forumowiczów z zachwaszczonych forów powinno tak zrobić obowiąkowo, żeby dać spokój innym. Na forach turystycznych na szczęście nie widzę kandydata. Myślę że wątkom "dla trampów" będzie dobrze również na ogólnych forach turystycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
kambodja Re: forum dla trampów 08.11.02, 14:01 Parę osób już sie znalazło i nawet 3 wątki (!!!!) już rozpoczęte, nie jest super ale też nie beznadziejnie ...... Pozdrawiam i czekam na nowych forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: forum dla trampów IP: *.ae.krakow.pl 16.11.02, 12:18 Heja Kambodja dzięki za info w rewanżu podciągam to na górke. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrupo Re: forum dla trampów IP: *.acn.pl / 10.65.1.* 20.11.02, 20:59 Bardzo miłe forum, pozdrawiam zalożycieli :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kambodja Re: forum dla trampów 21.11.02, 09:47 Dzięki, mam nadzieję, że będzie nas trochę więcej, aczkolwiek dyskusja się rozwija..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: forum dla trampów IP: proxy / *.dial-up5.azeronline.com 22.11.02, 06:53 Mysle ze trzeba po prostu troche poczekac i nabrac cierpliwosci.Czytalem opis trasy do Indii i absolutnie zgadzam sie oburacz z wypowiedzia na temat Sakartvelo i Mcchety.Tylko ze ten kraj nie istnieje bez tego : www.sanet.ge/wine/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
kambodja Re: forum dla trampów 22.11.02, 08:52 Próbowałam gruzińskich win w Tbilisi -baaardzo mocne...... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Losik Re: forum dla trampów IP: *.acn.pl 22.11.02, 16:50 Fajne forum gratuluję Los Odpowiedz Link Zgłoś
milena_ Re: forum dla trampów 25.11.02, 13:38 Kambodja, a czy mogłabyś napisać, dlaczego o tym wszystkim, o czym chcesz dyskutować na własnym forum, nie możesz po prostu napisać tutaj? Czy to forum to złe miejsce? Czy spotkało Cię tu coś złego? Pytam, bo "Turystyka" to jedno z moich ulubionych "miejsc", tyle fajnych osób się tu przewija- podróżników jak widać nie jest wielu, po co jeszcze ich rozparcelowywać na różne konstelacje i fora prywatne? Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel może ja odpowiem IP: *.ae.krakow.pl 25.11.02, 17:50 milena_ napisała: Odpowiem Milenko bo też tu bywam. > Kambodja, a czy mogłabyś napisać, dlaczego o tym wszystkim, o czym chcesz > dyskutować na własnym forum, nie możesz po prostu napisać tutaj? Czy to forum > to złe miejsce? -jak rzuciłem pytanko o drogę lądową na tym forum to jakiś baran poradził mi pojechać sobie na ośle. Fajny żart ale tylko tyle wiedział. Na podróżnikach szybko podrzucono mi kilka rad. Pytam, bo "Turystyka" to jedno z moich ulubionych "miejsc", -z moich też tyle fajnych osób się tu przewija- podróżników jak widać nie jest wielu, -właśnie po co jeszcze ich rozparcelowywać na różne konstelacje i fora prywatne? -bo trudno ich znależć, większość tutaj szuka hoteli i słońca. Mimo to często tu bywam, cospodrzucę czasami. > Pozdrawiam, Pozdrawiam ja tyż !!! > M. Odpowiedz Link Zgłoś
kambodja Re: może ja odpowiem 26.11.02, 10:24 Założyłam to forum dla ludzi, którzy interesują się podróżami indywidualnymi. Parokrotnie próbowałam kiedyś na "Turystyce" o coś się dowiedzieć ale nie było odzewu. "Podróżnicy" mają już ok. 40 użytkowników (i stale przybywa) i ponad 100 postów i z tego co wiedzę są zadowoleni. Nie potępiam nikogo, ale nie chcę żeby rozmowy o tym gdzie i jak najtaniej zdobyć bilet lotniczy przewijały się pomiędzy rozmowami typu "Hurgada z jakim biurem najlepiej" - ale nie zrozumcie mnie źle ja po prostu chciałam wydzielić grupę użytkowników, żeby było łatwiej ..... Mam nadzieję, że nikt się nie poczuje obrażony. A z tym osłem to pamiętam - widzisz, gdybyś napisał na "Podróżnicy" to taką odpowiedź bym po prostu skasowała - dlatego to forum jest zamknięte, żeby nie było spamów, głupot itp. Co niestety ma miejsce tutaj..... Odpowiedz Link Zgłoś
milena_ Re: może ja odpowiem 26.11.02, 11:10 Cóż- z gustami się nie dyskutuje :) Moim zdaniem na tym forum z łatwością można odróżnić wątki np. miłośników wodospadów od poszukiwaczy hoteli z darmowymi leżakami na plaży... Oczywiście zawsze zdarzają się odpowiedzi "dziwne", ale to jedna z cen wolności w internecie- i wolę kilka "durnych" postów wśród tysiąca fajnych, niż moderowane forum z raczej zamkniętym (jak by nie patrzeć) gronem użytkowników i "cenzorem" weryfikującym poprawność odpowiedzi. Ale niech każdy pisze, gdzie mu wygodnie :) Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: forum dla trampów IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 14:42 Ja z kolei jestem zwolennikiem forum kambodii. Bardzo konkretne, może przeznaczone dla ludzi którzy mają już pewne doświadczenie w podróżach i wiedzą czego chcą lub szukają , ale przez to niezwykle pożyteczne. Moja opinia nie oznacza oczywiście, że nie będę zaglądał na forum Turystyka. Robiłem to i nadal będę robił systematycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrupo Re: forum dla trampów IP: *.acn.pl / 10.65.1.* 27.11.02, 21:40 Gość portalu: Marek napisał: > Ja z kolei jestem zwolennikiem forum kambodii. Bardzo konkretne, może > przeznaczone dla ludzi którzy mają już pewne doświadczenie w podróżach i > wiedzą czego chcą lub szukają , ale przez to niezwykle pożyteczne. Moja opinia > > nie oznacza oczywiście, że nie będę zaglądał na forum Turystyka. Robiłem to i > nadal będę robił systematycznie. Popieram bardzo fajne forum, moze rzeczywiście wyszło troche dla tych podróżników z doświadczeniem, ale widocznie takie coś bylo potrzebne.Ja dowiedziałem sie wielu cennych info których tu nikt mi nie udzielił. To pewnie przewaga mniejszej liczby użytkowników ktorzy chetniej i bardziej wyczerpujaca opowiadaja na pytania. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś