la_lunia 02.07.03, 12:37 hejka czy ktos korzystal juz z ich oferty? (strona www.wakacje.pl) czy mozna im ufac? znalazlam w ich ofercie wczasy w Bulgarii (organizowane przez nich - nie przez jakies biuro podrozy) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamila Re: wakacje.pl IP: 195.94.207.* 02.07.03, 14:46 tak. ja tak własnie znalazlam bardzo ciekawa oferte na swoja podroz poslubna. ceny sa dokladnie takie same jak w samym biurze. powodzenia w znajdowaniu czegos naprawde fajnego Odpowiedz Link Zgłoś
la_lunia Re: wakacje.pl 03.07.03, 08:21 dziekuje wlansie dostalam dopwoiedz ze na zarezerowany przeze mnie wyjazd nie ma juz miejsc :( Odpowiedz Link Zgłoś
smok27 Re: wakacje.pl 03.07.03, 12:15 korzystalam z ich uslug w marcu - bylo wszystko OK, milo, szybko i wygodnie. A to ze nie ma juz miejsc na dany wyjazd, to nie wina wakacji.pl - po prostu ktos Cie ubiegl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: wakacje.pl IP: 195.94.207.* 03.07.03, 12:36 nie martw się. takie rzeczy zdażają się w każdym biurze. A wakacje.pl to tylko zebrane biura podróży na jednej stronie. Ja też dostałam odpowiedź o braku miejsc. Dowiedz się czy możesz jechać w to samo miejsce może tydzień później. Mi się udało, więc myślę że i tobie się uda Odpowiedz Link Zgłoś
la_lunia Re: wakacje.pl 03.07.03, 13:56 zgadzam sie, ze wakacje.pl to bira zebrane w jednym miejscu tam na dole zawsze pisze "oferte sprzedaje: ......." ale w przypadku wcazsow na ktore ja chcialam jechac oferte organizowalo nie biuro podrozy tylko wlasnie wakacje.pl no a termin pozniejszy mi nie pasuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
kamcias_sz Re: wakacje.pl 04.07.03, 12:04 to nie do końca tak. faktycznie oferte sprzedaje wakacje.pl, ale jak wybierzesz po kolei biura, które cię interesują, to w końcu znajdziesz z jakiego biura miałaś jechać. Po odpisaniu od razu informują, że wycieczka jest z danego biura Odpowiedz Link Zgłoś