jacenty21 06.08.03, 23:25 Gdzie najkorzystniej (cena!) można poleniuchować na Karaibach z małym dzieckiem? Skąd startować, gdzie kupować bilety, pobyty? Może koś ma ciekawe doswiadczenia w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: KARAIBY IP: *.wod-kiel.com.pl 07.08.03, 07:50 Witam. 3 lata temu byłam na Dominikanie z TUI w hotelu RIU Mambo. Rewelacja. Oferta była last minute z wylotem z Berlina. Dla dzieci hotel rewelacyjny. Jedzenie super.Oferta All Inclusive powodowała że nie chciało się wychodzić poza hotel. Wszyscy bardzo mili. Ciekawe programy animacyjne. Powiem szczerze że były to moje pierwsze wakacje na których czułam się naprawde jak ktoś ważny. Do Berlina jechałam samochodem. Linie lotnicze Condor.W samolocie obsługa super. Wiem że t tamtym roku ciekawe były oferty do hotelu obok RIU Marenge (Puerto Plata). Gorąco polecam też jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: KARAIBY IP: *.podkowa-lesna.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 08:51 Ja wyjezdzalam z Neckermann, tez oczywiscie przez Niemcy. Kuba-Varadero (Iberostar-hotel Thainos- super obsluga i mase atrakcji w ciagu dnia i wieczorem, alkohole w cenie, nie tylko lokalne , ale dobrej klasy trunki. Dominikana tez siec Iberostar hotel Dominikana .Punta Cana.Na Punta cana sa najladniejsze plaze. System All incl, zapewnia zupelne lenistwo i plawienie sie przyjemnosciach. Wiele atrakcji dla dzieciakow, konkursy, zabawy, specialny show dla dzieci. Taniej jest czekac na lasty z Niemiec.Neckermann ma mozliwosc sprzdawania ich lastow, nie trzeba koczowac w Niemczech. To prawda, ze tam mozna dopiero poczuc co znacza prawdziwe wakacje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 14071977 Re: KARAIBY IP: *.tui.de 07.08.03, 09:31 Witam, hotel RIU Mambo jest bardzo dobry, choć niestety nie kupią już go Państwo z oferty TUI. Jest dostępny w ofercie Scan Holiday (1,2 Fly). Region Puerto Plata jest najtańszym w całym basenie Morza Karaibskiego (choć standard hotelu jest b. wysoki). Proponuję skorzystać z dwóch bliźniaczych hoteli (RIU Merengue **** oraz nowości RIU Bachata**** - oddany do dyspozycji gości w ubiegłym roku). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś