Dodaj do ulubionych

STATYSTYKA!!,STATYSTYKA!!!

IP: *.igloopol.pl / 192.168.7.* 22.08.03, 11:00
Już jestem po urlopie i jestem zadowolony, więc pozwalam sobie na czytanie
postów na tym forum. Czytam wszystkie opinie, koncentrując się na
wspomnieniach z Egiptu. Przewijaja sie nazwy kilku biur podróży i skrajnie
rózne opinie na ich temat. Od zachwytów po "zianie" ogniem wściekłośći.
Statystycznie rozkłada sie to wszystko po równo-mniej więcej. Wnioski same
się nasuwają i są dosyć oczywiste.Jest tak jak z nasza demokracją, czasami
działa a czasami z hukiem PRL daje o sobie znać. Nie ma w naszym kraju
idealnego touroperatora a ewidentni złodzieje raz do roku zostawiają całe
rodziny na plażach i ulicach, bo rachunki nie popłacone. Potem znikaja na
zawsze, lub odradzają się jak feniks pod zupełnie inną nazwą.
Parafrazując - statystyka, statystyka durniu!

Pozdrowienia dla szczęściarzy i pechowców
Obserwuj wątek
    • Gość: Kosma Re: STATYSTYKA!!,STATYSTYKA!!! IP: 192.168.4.* 22.08.03, 11:09
      A przed urlopem lub gdy nie jesteś zadowolony to nie czytasz postów??? co mi
      przyjdzie z statystyki jeśli biuro podróży mnie wyroluje??
      • Gość: lecho Re: STATYSTYKA!!,STATYSTYKA!!! IP: *.igloopol.pl / 192.168.7.* 22.08.03, 11:16
        Gość portalu: Kosma napisał(a):

> A przed urlopem lub gdy nie jesteś zadowolony to nie czytasz postów??? co mi
        > przyjdzie z statystyki jeśli biuro podróży mnie wyroluje??

Oczywiiście, że czytałem - zapomniałem dodać "w spokoju czytam.....".Kierowałem
        się w jakimś stopniu opiniami ludzi, którzy już wrócili z bagażem dobrych i
        złych doświadczeń. Moją intencją było podkreślenie faktu, że tak naprawdę nie
        ma 100% gwarancji urlopowego sukcesu. Tak to wynika z zamieszczanych opinii.

Pozdrawiam
        • Gość: Kosma Re: STATYSTYKA!!,STATYSTYKA!!! IP: 192.168.4.* 22.08.03, 11:26
          Jestem akurat z tych niezadowolonych klientów biura podróży. Zamiast 14 dni
          zafundowano mi 12. W ubiegłym roku korzystałem również z ich usług i takich
          numerów nie było. Pozdrawiam, przepraszam za sarkazm przy moim poprzednim
          poście.
          • Gość: lecho Re: STATYSTYKA!!,STATYSTYKA!!! IP: *.igloopol.pl / 192.168.7.* 22.08.03, 11:37
            Jest O.K.!

L.
            • Gość: Aa Re: STATYSTYKA!!,STATYSTYKA!!! IP: *.bluu.net / 192.168.1.* 22.08.03, 11:42
              Z jakim biurem byłeś??
              • Gość: Kosma Re: STATYSTYKA!!,STATYSTYKA!!! IP: 192.168.4.* 22.08.03, 11:46
                Oasis Tours
              • Gość: lecho Re: STATYSTYKA!!,STATYSTYKA!!! IP: *.igloopol.pl / 192.168.7.* 22.08.03, 11:47
                Exim/ Egipt/ Sharm/Hilton
                • Gość: Kosma Re: STATYSTYKA!!,STATYSTYKA!!! IP: 192.168.4.* 22.08.03, 11:49
                  Aa kogo pytałeś "z jakim biurem byłeś"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka