Gość: js IP: 193.59.95.* 22.09.08, 09:11 Maroko. czy warto tam sie wybierac w listopadzie? jak z temperaturami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolantas1955 Re: Maroko w listopadzie 22.09.08, 09:18 Ja sie wybieram.Temperatury super, na pewno nie zmarzniesz, ani też się nie przegrzejesz:))W dodatku w last minut trafisz wyjazd za super cenę.Tak zamierzam zapolować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frequentflyer Re: Maroko w listopadzie IP: *.acn.waw.pl 22.09.08, 09:30 na pewno nie zmarzniesz, nawet w nocy temperatury powinny być powyżej zera, w teńszych hotelach wprawdzie okna i drzwi dziurawe więc temperatura taka jak na zewnątrz ale śpisz pod 3-4 kocami, więc nie jest tak źle. mówię o objeździe, byczenie się na kiepskiej plaży nad Atlantykiem nie obchodzi mnie zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwwo2 Re: Maroko w listopadzie 22.09.08, 09:55 2 lata temu popełniłem półtora tygodnia w listopadzie w Maroku. Moc wrażeń, również związanych z ekstremalnymi warunkami pogodowymi. W dolinie Dades odcięła nas powódź. Jak już można było przejechać to i tak uciekaliśmy przed wielką wodą spływającą z Atlasu. Kiepska pogoda w rejonie Atlasu Wysokiego utrzymywała się przez tydzień. Uciekliśmy na południe do Antyatlasu gdzie było pięknie. Mieszkańcy zeznawali, że takie warunki pogodowe na początku listopada to nie była norma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Maroko w listopadzie IP: 155.140.133.* 23.09.08, 09:15 wez pod uwage krotki dzien w listopadzie; bylam w marcu, warunki pogodowe podobne, ale dzien dlugi i wiecej mozna zobaczyc; pilot naszej wycieczki odradzal poźnojesienne wyjazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frequentflyer Re: Maroko w listopadzie IP: *.acn.waw.pl 23.09.08, 10:28 to też jest jakiś wzgląd, choć w miarę zbliżania się do równika różnica między najkrótszym a najdłuższym dniem w roku mocno się spłaszcza. w praktyce zachód w końcu listopada jest tylko o godzinę wcześniej niż w marcu. natomiast temperatury w listopadzie były na mój gust zdecydowanie za niskie, przynajmniej w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś