Dodaj do ulubionych

SDS. HOLID.-ZBANKRUT.

IP: 195.117.68.* 02.11.03, 17:07
nie pojechałem na wczasy do Turcji z biura SDS gdyż właściciel po prostu
zwiał z naszymi pieniędzmi . czy może już ktoś z was dostał odszkodowanie z
WARTY,? bo ja czekam i czekam i cierpliwość mi się kończy!!!! pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: SDS. HOLID.-ZBANKRUT. IP: 195.94.198.* 03.11.03, 12:21
      Ja dostałam już z dwa tygodnie temu.Choc mowili,ze portwa to z 3 miesiace
      • Gość: Turysta Re: SDS. HOLID.-ZBANKRUT. IP: 195.117.68.* 03.11.03, 19:39
        a napisz kiedy miałeś wyjazd? bo ja 7.08. i do tej pory nic nie dostałem.
        pozdr.
        • Gość: Ja Re: SDS. HOLID.-ZBANKRUT. IP: 195.94.198.* 04.11.03, 12:35
          Miałam lecieć 30.07,SDS zbankrutowało 29.07,więc 30.07 od razu poleciałam z
          papierami do Warty.Potem też zaczęłam się niecierpliwić,więc zadzwoniłam do
          Warty,gdzie mi powiedzieli,że właśnie zaczęli wypłacać kasę i że do końca
          tygodnia powinnam ją dostać...i tak się też stało:)A teraz nawet zdążyłam już
          dostać wezwanie na komendę w sprawie SDS:(
          Pozdr.
          • Gość: TURYSTA Re: SDS. HOLID.-ZBANKRUT. IP: 195.117.68.* 04.11.03, 21:32
            A JA czekam do dziś , a to dlatego, że z WARTĄ rozmowy prowadzi moje biuro
            pośredniczące, na dzień dzisiejszy okazało się że moje papiery zaginęły,
            i pośrednik przesyła do WARTY FAKSEM KOPIE i teraz jestem ciekawy kiedy
            dogadają się WARTA A mój pośrednik ? a tak to moje pieniądze troszkę by w banku
            pomnożyły odsetki a tak to moja strata. A czy WARTA wypłaciła ci całą
            kwotę?,czy potrąciła tzw. udział własny w szkodzie? pozdr.
            • Gość: Ja Re: SDS. HOLID.-ZBANKRUT. IP: 195.94.198.* 05.11.03, 13:27
              Jejku...współczuję.Jak składałam papiery do Warty facet powiedział,że w
              przypadku wykupienia wycieczki bezpośrednio w SDS sprawa jest prosta,problemy
              mogą się pojawić jedynie gdy wykupuje się wycieczkę przez pośrednika,który
              będzie komplikował sprawę.Hmm...no właśnie.Warta wypłaciła mi dokładnie tyle
              (co do grosza)ile zapłaciłam za wycieczkę (bez żadnych potrąceń).
              • Gość: xxxxx Re: SDS. HOLID.-ZBANKRUT. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 10:55
                warta zwróciła mi kasę w niecały miesiąc,wczasy wykupywałam u pośrednika i nie
                miało to żadnego wpływu na szybkość zwrotu pieniędzy, w biurze warty w
                warszawie powiedziano mi że wypłacają kasę wg kolejności wniosków

życzę szybkiego powrotu pieniędzy na Wasze konta bankowe
                • Gość: Ja Re: SDS. HOLID.-ZBANKRUT. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 01:00
                  Wszystko zalezy od posrednika... u kolegi Turysty,jak sam napisał ,jego posrednik prowadzi rozmowy z warta...tak więc czasami może to miec znaczenie:(.Moje pieniadze powrócily na konto bankowe już "wieki temu"...czego życzę wszystkim tym,którzy jeszcze wciaż czekaja...
    • Gość: dziunia Re: SDS. HOLID.-ZBANKRUT. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 10:15
      Ja miałam jechać do Turcji 13.07. Kasę z Warty dostałam w ciągu 10-ciu dni po
      ogłoszeniu bankructwa biura. Dzięki temu 14.07. siedziałam już w samolocie
      lecącym do Egiptu!!! Fakt, że wycieczkę wykupiłam w samym SDS-ie, a nie u
      pośrednika, może to ma wpływ na to, że tak szybko wypłacono mi pieniądze.
      Życze wszystkim cierpliwości!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka