hafal 04.05.09, 00:05 Witam, czy znacie jakiś niedrogi hotel, motel, schronisko? szukamy noclegu dla 2 dorosłych i 3 dzieci w połowie sierpnia na 2 noce. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mair Re: Neuschwanstein- noclegi 04.05.09, 07:38 tu sam sobie znajdzisz www.google.pl/search?hl=pl&q=neuschwanstein+hotels&btnG=Szukaj+w+Google&lr=&aq=f&oq= Odpowiedz Link Zgłoś
hafal Re: Neuschwanstein- noclegi 04.05.09, 23:49 dzięki:) to ja wiem. wczoraj sporo czasu spędziłam, wertując strony. Ale ja pytam o coś niedrogiego, sprawdzonego i godnego polecenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
mair Re: Neuschwanstein- noclegi 05.05.09, 09:32 posluchaj, wyboierasz sie w miejsce, ktore po paryskiej wiezy jest najbardziej odwiedzanym obiektem w Europie, musisz sie wiec liczyc, ze tam nic taniego nie ma, zreszta co to zanczy tanio - znaczy prawie darmo ? Niemcy sa znane z olbrzymiej ilosci prywatnych kwater, jest ich pelno wszeszie a szczegolnie w okolicach ciekawych miejsc a szczegolnue w Bayern co to znaczy sprawdzone ? wszystkie sa sprawdzone i warte zatrzymania sie w nich, wszustkie sa godne polecenia a jesli juz o takie rzeczy pytasz musisz najpierw przedstawic sowje oczekiwania i wymagania Odpowiedz Link Zgłoś