Gość: perrito Re: Najgorsze linie lotnicze jakimi lecieliście! IP: 217.153.47.* 09.08.04, 18:35 Dobijcie mnie - napiszcie cos o AMC Aviation... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cris Re: Najgorsze linie lotnicze jakimi lecieliście! IP: 62.135.24.* 09.08.04, 19:58 heh,kochany,musze Cie zmarwtic - samolot AMC ktorym ja lecialam do egiptu byl strasznie duzy i strasznie stary wiec wrazenie w sumie dosc zawalowe, jedzenie niedobre, ale w sumie najwazniejsze,ze dolecial..:) have fun!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunflower AirPolonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 20:24 tragedia...ceciałam tymi liniami do Tunezji w zeszlym roku...do żarcia suche kanapki...ale to nie ważne...najgorszy był powrót!!!Na lotnisku w Tunezji wylądował samolot z Polakami, dotankował sie i pilot robił zwrot do Polski... Pewnie był przemeczony ??? ale przelatując nad warszawą, jak już zbliżaliśmy sie do lądowania wykonał gest-jakby przelatywał nad własnym domem i chciał pomachać rodzince... gibnął się najpierw w lewo, później w prawo...nie pierwszy raz leciałam samolotem i wiem, ze tak sie nie robi... :/ Garść włosów wyjęłam sobie z głowy po wylądowaniu i przyżekłam sobie, że już NIGDY WIĘCEJ z tymi liniami nie lece!!!! Może ktoś lubi taką adresnalinkę, ale mi sie to nie podobało :/ Podobną sytację widziałam z ziemi jak byłam na pokazach lotniczych w Góraszce:) Pilot LOTu przelatywał nad Góraszką i zrobił podobny trick:) Z ziemi fajnie to wyglądało, ale jeśli leciał z pasażerami na pokładzie to współczuję:) Teraz lecimy z LOTem... hyhy:)Oby było ok:) Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: AirPolonia 11.08.04, 14:54 Linie Flash Air. To bylo masakrystyczne przezycie. Jak wsiadlam to mialam poczucie, nie tego "czy" samolot spadnie ale kiedy. Przeczytalam sobie "Safty instructions", usilowalam porozmawiac z pilotem ktory nie mowil nic a nic po angielsku i zdecydowalam, ze wracac tym zlomem nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Najgorsze linie lotnicze jakimi lecieliście! IP: *.ADSL.ycn.com 11.08.04, 15:18 Latam przewazniez Linzu, Wiednia, Monachium i Franfurtu do wszystkich nowych krajow Uni, oraz Rosji i jej sojusznikow, oraz bylej Jugoslawii. Bilety na te trasy w porownaniuz biletami w Europie Zachodniej sa bardzo drogie -Przyklad- Bussines Class Linz-Wieden-Kijow-Odessa-Wieden-Linz -€ 1.650,- Drugi przyklad - Bussines Class - Linz-Frankfurt-Ufa-Frankfurt-Linz € 2.250,-- Samoloty OK, Jedzenie moze i byc, choc normalnie na lotnisku odwiedzam Senator Lounge, gdzie mozna normalnie zjesc,wypic co i ile sie chce, posiedziec w pomieszczeniach klimatyzowanych,przy internecie, live music i szerokim wyborze prasy.Do tego trzeba miec jednak Senator Card , czyli> 100.000 mil w roku. Juz przy karcie Frequent Traveller mozna odwiedzac Bussines Louge. Ten typ podrozowania oferuje tez Lot. Nie mam zastrzezen do LOT-u,bo moze latam tylko do Warszawy, natomiast mam do Tyrolii, gdzie samoloty sie stale spozniaja. W Austrian Air czesto nie zabieraja mojego bagazu ze soba. Lufthansa puszcza na swoj poklad pianych i rozbaraszkowanych Ruskich, no bo jak odmowic w Bussines Class podroz 11-u pianym Ruskim, ktorzy za bilet placa > € 2.200. Obsluga wchodzi im bez masla w tylek i jeszcze serwuje trunki, aby we Frankfurcie wypadli z samolotu. Inne linie jak Ukrainian International - OK Svitap na Ukrainie nie ma super samolotow,ale jest w nich czysto. Czesto z roznymi delegacjami gospodarzymi podrozuje czarterami po bylych demoludach zwiazkowych. Jak samolot jest OK, to czasem wydaje mi sie ze laduje na betonowym parkingu, a budynek dworca lotniczego podobny jest do strozowki. No ale to sa przygody,ktore daja troche kolorytu. Pozdrowienia Leszek Najgorsze sa tam wszedzie lotniska i cala ta procedura graniczna. Trwa to strasznie dlugo. Sprawdzaja wszystko bardzo dokladnie i nic sie nie przepusci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iceander Re: Najgorsze linie lotnicze jakimi lecieliście! IP: *.du.simnet.is 15.09.04, 07:06 Niezawodna linia i punktualna to IcelandAir-dla nie istnieje pojęcie"zła pogoda" Odpowiedz Link Zgłoś