joe-76 08.09.09, 14:27 Witam serdecznie, czy byl moze ktos z Was i moglby cos opowiedziec ? Czy jest tam co robic przez dwa tygodnie oprocz lezenia na plazy ? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reckin2 Puerto Rico. 08.09.09, 16:55 Dwa tygodnie to zdecydowanie za duzo na PR. Rozejrzyj sie tam przez cztery lub piec dni i lec na Floryde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frequentflyer Re: Puerto Rico. IP: 80.241.133.* 08.09.09, 19:15 zamieniając Portoryko na Puerto Rico dałeś popis. Odpowiedz Link Zgłoś
davidoff_pce Re: Puerto Rico. 09.09.09, 00:24 > zamieniając Portoryko na Puerto Rico dałeś popis. Możesz napisać na czym polega ten popis, bo chyba nie chwyciłem dowcipu. Jak dla mnie to po prostu zamiana spolszczonej wersji nazwy geograficznej na oryginalną hiszpańską... Odpowiedz Link Zgłoś
testiculo Re: Puerto Rico. 09.09.09, 00:53 "Czesty latacz" to dupek z permanentnym kolcem w odbycie ktory podnosi swoj tylek z kanapy aby dopisac sie do kazdego prawie postu najczesciej niemerytorycznie. Ignoruj durnia. Odpowiedz Link Zgłoś
joe-76 Re: Puerto Rico. 09.09.09, 12:46 Zgadzam sie z Toba w 100 %. Na debili nie ma rady. pzdr. testiculo napisał: > > "Czesty latacz" to dupek z permanentnym kolcem w odbycie > ktory podnosi swoj tylek z kanapy aby dopisac sie do > kazdego prawie postu najczesciej niemerytorycznie. > Ignoruj durnia. Odpowiedz Link Zgłoś
joe-76 Re: Puerto Rico. 09.09.09, 12:44 Ty musisz miec jakies ciezkie zycie biedaku. Zawsze przyczepiasz sie rzeczy, ktore nie maja kompletnie znaczenia a na dodatek nie odpowiadasz na zadane pytania. Jesli nie masz nic do powiedzenia to sie nie odzywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
joe-76 Re: Puerto Rico. 09.09.09, 12:47 na Florydzie juz bylismy, a powiedz prosze, ktora czesc wyspy jest najbardziej rekreacyjna ? Chodzi mi o imprezy glownie :) reckin2 napisała: > > Dwa tygodnie to zdecydowanie za duzo na PR. > Rozejrzyj sie tam przez cztery lub piec dni > i lec na Floryde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wadim Re: Portoryko - czy byl ktos z Was ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 10:30 Na Portoryko.pl masz podstawowe informacje. Jak lubisz zabawę to nie będziesz się nudził na miejscu ale 2 tygodnie to ... ciut zbyt długo. Odpowiedz Link Zgłoś