Gość: Anja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 12:06 Czy ktoś z was zna miejsce, gdzie można pojechać z psem, zależy mi na miejscu, gdzie nikomu nasz pupil nie będzie przeszkadzał, gdzie są miejsca do spacerowania ew. do jeżdżenia na rowerze!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
columbus2000 Re: Nad morzem z psem!?! 26.06.04, 14:02 Zobacz Pensjonaty u Tediego w Rewalu. Jak bylismy w zeszlym roku to przyjmowali z psami. Maja strone w bazie na www.nadmorze.pl. Nie jestem pewien czy Pensjonat Zacisze Rusko k/Darlowa. (strona chyba www.zacisze.afr.pl). Na pewno sa w bazie www.nadmorzem.afr.pl. Lokalizacja swietna. Nie wiem co z psem. Serdecznie pozdrawiam Krzysztof z Columbusa2000. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 17:29 Dzięki wielkie, strona www.nadmorze.pl bardzo ciekawa, niemal w każdej ofercie jest informacja na temat psów. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.nadmorze.pl Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 15:56 Dziekuje za docenienie naszych wysilkow ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: Nad morzem z psem!?! IP: 82.139.15.* 28.06.04, 00:29 Kocham psy ! Jednak ich wlasciciele doprowadzaja mnie nieraz -wieeele razy-do szalu !!! Zwlaszcza ,gdy wlasciciele zabieraja pupilki na plaze ,a one beztrosko sikaja na budowle z piasku,gdzie moment potem dzieciaczek przyklepuje raczka ,albo piesek "radosnie" poszczekujac biega miedzy kocykami-sama rozkosz !!! :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 23:26 Biedronko! Dlatego pytam forumowiczów, bo wiem, że ludziom psy przeszkadzają na plaży. Są nad Bałtykiem takie plaże, gdzie przechodzą tylko spacerowicze i nikomu pies nie przeszkadza, szukam takiego miejsca, gdzie ciebie i innych "kochających inaczej" zwierzaki po prostu nie będzie. Pozdrawiam i życzę miłego urlopu bez psów! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: Nad morzem z psem!?! 05.07.04, 12:26 Gość portalu: Anja napisał(a): > szukam takiego miejsca, gdzie ciebie i > innych "kochających inaczej" zwierzaki po prostu nie będzie. to było bardzo niegrzeczne ( chamskie ), a z tego co zrozumiałam, biedronce przeszkadzają pańcie pozwalające psom sikać na budowane przez dzieci zamki z piasku mam nadzieję, że sie nie spotkamy na plaży, podobnie jak innych zapatrzonych w swoje psy bezmyślnych właścicieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 19:25 To była lekka ironia. Chamska jest natomiast Twoja uwaga o "innych zapatrzonych w swoje psy bezmyślnych właścicielach". Szkoda że zamiast wnieść coś do dyskusji, ograniczasz się do obrażania innych. Do szukającej - znam np. taki pensjonat na uboczu Jastarni (wejście na plażę również na uboczu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ACH Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.brpo.gov.pl 28.06.04, 09:22 Ostrowo pomiędzy Jastrzębią Górą a Karwią-wioska rybacka", prywatne kwatery lub w ośrodku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.pipelife.com.pl / 153.19.178.* 28.06.04, 11:40 Polecam Dębki. Mam tam drewniany domek letniskowy od 8 lat. Niepowtarzalny klimat. W tym roku z różnych powodów chcę komuś wynając. W przypadku zainteresowania proszę o kontakt. Pzdr Artur 606778824 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmirka Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.devs.futuro.pl 28.06.04, 12:21 zapraszam do Kolczewa, www.wypoczynek.mda.pl/kolczewo/ pusta plaza, drogi rowerowe, szlaki piesze w lasach.. Odpowiedz Link Zgłoś
mw35 Re: Nad morzem z psem!?! 05.07.04, 18:55 sianożęty. byłam kilka razy z moim jamnikiem.zawsze chodziliśmy tam, gdzie nie było innych plażowiczów, czyli jakieś 300m dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Nad morzem z psem!?! IP: 213.195.171.* 06.07.04, 09:33 Kużnica - Hel. Spokojna i pusta plaża między Kużnicą a Chałupami, gdzie spokojnie możesz z psem - oczywiscie w granicach rozsądku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 01:02 No i nie pojedziemy z Maksią nad Bałtyk, dzisiaj nasza najukochańsza sunia zginęła pod kołami rozpędzonego samochodu... niech Ci będzie dobrze w psim niebie, może tam też są plaże ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usia-1 Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 17.07.04, 17:50 Szczerze współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybitwa Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.04, 11:25 polecam ustke :) na ciut dalsza czesc zachodniej strony plazy mozna wejsc z psem bez problemy po wschodniej stronie tez mozna wejsc z pupilem ale dopiero za promenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnson Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.ksiezyc.pl / 80.51.247.* 19.07.04, 11:35 Ostatnio byłem w Spocie z psem i spokojnie mogłem sobie z nim pomieszkać, jednak jak się okazało w całym mieście jest zakaz wchodzenia z psami...na plażę! Nie ma nawet kawałka plaży wydzielonej specjalnie dla właścicieli psów, którzy też mają prawo do odpoczynku. Co więcej, gdy ratownik zobaczy Cię z psem na plaży, po hamsku wyprasza Cię z niej grożąc mandatem do 500 zł. A najzabawniejsza sytuacja była wtedy, gdy zwrócono mi uwagę, że mam wyjść z psem z plaży. Gdy już wychodziłem, po plaży chodziła para z pit bullem. Im ratownik, który stał 10 m od nas i od nich nie zwrócił uwagi a do tego pan z pit bullem powiedział, że oni tu chodzą po tej plaży od jakiegoś czasu i nigdzy nikt nie ośmielił się im zwrócić uwagi a chodzili blisko ratowników. Także ostrzegam! Jak z psem to nie do Spoptu! Odpowiedz Link Zgłoś
siamlady Re: Nad morzem z psem!?! 19.07.04, 22:51 Dlaczego, ja widze tam biegajac bardzo wiele piesków. Zwłaszcza bliżej Jelitkowa. w tym roku co dzień rano o 7 pływał tam np Amber ( chyba skrzyżowanie psa z foką) ktorego juz widziałam w rok temu. Ze swoim panem morskim wilkiem. Bardzo sympatyczna para. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: Nad morzem z psem!?! IP: 62.233.181.* 20.07.04, 00:11 Dwa lata temu byłam w Rewalu z pieskiem, wynajmowałam kwatery na ul.Rybackiej 26 u pana Świątka. Nie wiem jakiego masz pieska, ale gospodarz preferuje niezaduże i spokojne psiaki. Jeśli chcesz obejrzeć dom i uzyskać dokładniejsze namiary wejdź na stronkę www.reges.home.pl\swiatek.htm. Miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: Nad morzem z psem!?! IP: 62.233.181.* 20.07.04, 00:22 dopiero teraz zauwazyłam Twoja informacje o tym przykrym zdarzeniu. Szczerze współczuje utraty pieska, ja osobiście mam bzika na punkcie tych zwierzat i bardzo szybko sie do nich przywiązuję. Ten piesek z którym byłam w Rewalu kilka miesiecy po wakacjach też niestety odszedł. W swoim krótkim psim zyciu (zył 3 lata)zobaczył morze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 23:51 Mielenko Pani Ewa 880 690 024 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konar Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.04, 14:21 no w kazdym razie jade z psem do Debek wiec jesli wiecie cos na temat ograniczen w tym zakresie to czekam. Czasem zas doprawdy nie rozumiem tej nienawisci nie-wlascicieli psow do psow, a raczej ich wlascicieli. Rozumiem ze mogliscie miec zle doswiadczenia, ale naprawde pies moze zachowywac sie wzorowo, nie przeszkadzac innym itp., a za samo bycie psem jest juz przekreslany i wypraszany. Moi zdaniem wszelkie przepisy powinny isc w kierunku karania wlascicieli dopiero, gdy ich pies zrobi cos zlego rzeczywiscie, a nie przed tym, bo jak mowie to zalezy od wychowania psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 22:05 Właśnie wróciłam z Mielna, mogę powiedzieć jedno - nie macie co pojawiać się na plaży z psem większym od yorka - ludzi dziki tłum, ty się wymęczysz pilnując psa, by nikomu nie wlazł na ręcznik (o obsikiwaniu zamków nie ma mowy, dzieci nie mają gdzie budować, tyle ludzi), a i pies będzie cierpiał... myślę, że odpadają tzw. kurorty! Lepiej znaleźć jakieś odludne miejsce: np. za Mielnem przy ujściu rzeczki jest super plaża, gdzie po południu nie było nikogo. Polecam takie miejsca, po prostu nie ma się kto przyczepić...Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś