Dodaj do ulubionych

Nad morzem z psem!?!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 12:06
Czy ktoś z was zna miejsce, gdzie można pojechać z psem, zależy mi na
miejscu, gdzie nikomu nasz pupil nie będzie przeszkadzał, gdzie są miejsca do
spacerowania ew. do jeżdżenia na rowerze!!!
Obserwuj wątek
    • columbus2000 Re: Nad morzem z psem!?! 26.06.04, 14:02
      Zobacz Pensjonaty u Tediego w Rewalu. Jak bylismy w zeszlym roku to przyjmowali
      z psami. Maja strone w bazie na www.nadmorze.pl.
      Nie jestem pewien czy Pensjonat Zacisze Rusko k/Darlowa. (strona chyba
      www.zacisze.afr.pl). Na pewno sa w bazie www.nadmorzem.afr.pl. Lokalizacja
      swietna. Nie wiem co z psem.
      Serdecznie pozdrawiam
      Krzysztof z Columbusa2000.
    • Gość: Anja Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 17:29
      Dzięki wielkie, strona www.nadmorze.pl bardzo ciekawa, niemal w każdej ofercie
      jest informacja na temat psów. Polecam!
      • Gość: www.nadmorze.pl Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 15:56
        Dziekuje za docenienie naszych wysilkow ;)
        Pozdrawiam
    • Gość: biedronka Re: Nad morzem z psem!?! IP: 82.139.15.* 28.06.04, 00:29
      Kocham psy ! Jednak ich wlasciciele doprowadzaja mnie nieraz -wieeele razy-do
      szalu !!! Zwlaszcza ,gdy wlasciciele zabieraja pupilki na plaze ,a one
      beztrosko sikaja na budowle z piasku,gdzie moment potem dzieciaczek przyklepuje
      raczka ,albo piesek "radosnie" poszczekujac biega miedzy kocykami-sama
      rozkosz !!! :(((
      • Gość: Anja Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 23:26
        Biedronko! Dlatego pytam forumowiczów, bo wiem, że ludziom psy przeszkadzają na
        plaży. Są nad Bałtykiem takie plaże, gdzie przechodzą tylko spacerowicze i
        nikomu pies nie przeszkadza, szukam takiego miejsca, gdzie ciebie i
        innych "kochających inaczej" zwierzaki po prostu nie będzie. Pozdrawiam i życzę
        miłego urlopu bez psów!
        • wojtusia Re: Nad morzem z psem!?! 05.07.04, 12:26
          Gość portalu: Anja napisał(a):

> szukam takiego miejsca, gdzie ciebie i
          > innych "kochających inaczej" zwierzaki po prostu nie będzie.

to było bardzo niegrzeczne ( chamskie ), a z tego co zrozumiałam, biedronce
          przeszkadzają pańcie pozwalające psom sikać na budowane przez dzieci zamki z
          piasku

mam nadzieję, że sie nie spotkamy na plaży, podobnie jak innych zapatrzonych w
          swoje psy bezmyślnych właścicieli
          • Gość: pk Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 19:25
            To była lekka ironia.
            Chamska jest natomiast Twoja uwaga o "innych zapatrzonych w
            swoje psy bezmyślnych właścicielach". Szkoda że zamiast wnieść coś do dyskusji,
            ograniczasz się do obrażania innych.
            Do szukającej - znam np. taki pensjonat na uboczu Jastarni (wejście na plażę
            również na uboczu).
    • Gość: ACH Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.brpo.gov.pl 28.06.04, 09:22
      Ostrowo pomiędzy Jastrzębią Górą a Karwią-wioska rybacka", prywatne kwatery lub
      w ośrodku.
    • Gość: Artur Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.pipelife.com.pl / 153.19.178.* 28.06.04, 11:40
      Polecam Dębki. Mam tam drewniany domek letniskowy od 8 lat. Niepowtarzalny
      klimat. W tym roku z różnych powodów chcę komuś wynając. W przypadku
      zainteresowania proszę o kontakt. Pzdr Artur 606778824
    • Gość: mmirka Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.devs.futuro.pl 28.06.04, 12:21
      zapraszam do Kolczewa, www.wypoczynek.mda.pl/kolczewo/

pusta plaza, drogi rowerowe, szlaki piesze w lasach..
    • mw35 Re: Nad morzem z psem!?! 05.07.04, 18:55
      sianożęty. byłam kilka razy z moim jamnikiem.zawsze chodziliśmy tam, gdzie nie
      było innych plażowiczów, czyli jakieś 300m dalej.
    • Gość: Piotr Re: Nad morzem z psem!?! IP: 213.195.171.* 06.07.04, 09:33
      Kużnica - Hel. Spokojna i pusta plaża między Kużnicą a Chałupami, gdzie
      spokojnie możesz z psem - oczywiscie w granicach rozsądku...
    • Gość: Anja Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 01:02
      No i nie pojedziemy z Maksią nad Bałtyk, dzisiaj nasza najukochańsza sunia
      zginęła pod kołami rozpędzonego samochodu... niech Ci będzie dobrze w psim
      niebie, może tam też są plaże ...
      • Gość: usia-1 Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 17.07.04, 17:50
        Szczerze współczuję
    • Gość: rybitwa Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.04, 11:25
      polecam ustke :) na ciut dalsza czesc zachodniej strony plazy mozna wejsc z
      psem bez problemy po wschodniej stronie tez mozna wejsc z pupilem ale dopiero
      za promenada
    • Gość: Johnson Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.ksiezyc.pl / 80.51.247.* 19.07.04, 11:35
      Ostatnio byłem w Spocie z psem i spokojnie mogłem sobie z nim pomieszkać,
      jednak jak się okazało w całym mieście jest zakaz wchodzenia z psami...na
      plażę! Nie ma nawet kawałka plaży wydzielonej specjalnie dla właścicieli psów,
      którzy też mają prawo do odpoczynku. Co więcej, gdy ratownik zobaczy Cię z psem
      na plaży, po hamsku wyprasza Cię z niej grożąc mandatem do 500 zł. A
      najzabawniejsza sytuacja była wtedy, gdy zwrócono mi uwagę, że mam wyjść z psem
      z plaży. Gdy już wychodziłem, po plaży chodziła para z pit bullem. Im ratownik,
      który stał 10 m od nas i od nich nie zwrócił uwagi a do tego pan z pit bullem
      powiedział, że oni tu chodzą po tej plaży od jakiegoś czasu i nigdzy nikt nie
      ośmielił się im zwrócić uwagi a chodzili blisko ratowników. Także ostrzegam!
      Jak z psem to nie do Spoptu!
      • siamlady Re: Nad morzem z psem!?! 19.07.04, 22:51
        Dlaczego, ja widze tam biegajac bardzo wiele piesków. Zwłaszcza bliżej
        Jelitkowa. w tym roku co dzień rano o 7 pływał tam np Amber ( chyba
        skrzyżowanie psa z foką) ktorego juz widziałam w rok temu. Ze swoim panem
        morskim wilkiem. Bardzo sympatyczna para.
    • Gość: madzik Re: Nad morzem z psem!?! IP: 62.233.181.* 20.07.04, 00:11
      Dwa lata temu byłam w Rewalu z pieskiem, wynajmowałam kwatery na ul.Rybackiej
      26 u pana Świątka. Nie wiem jakiego masz pieska, ale gospodarz preferuje
      niezaduże i spokojne psiaki. Jeśli chcesz obejrzeć dom i uzyskać dokładniejsze
      namiary wejdź na stronkę www.reges.home.pl\swiatek.htm. Miłego wypoczynku
    • Gość: madzik Re: Nad morzem z psem!?! IP: 62.233.181.* 20.07.04, 00:22
      dopiero teraz zauwazyłam Twoja informacje o tym przykrym zdarzeniu. Szczerze
      współczuje utraty pieska, ja osobiście mam bzika na punkcie tych zwierzat i
      bardzo szybko sie do nich przywiązuję. Ten piesek z którym byłam w Rewalu kilka
      miesiecy po wakacjach też niestety odszedł. W swoim krótkim psim zyciu (zył 3
      lata)zobaczył morze.
    • Gość: Gonia Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 23:51
      Mielenko
      Pani Ewa 880 690 024
    • Gość: konar Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.04, 14:21
      no w kazdym razie jade z psem do Debek wiec jesli wiecie cos na temat
      ograniczen w tym zakresie to czekam. Czasem zas doprawdy nie rozumiem tej
      nienawisci nie-wlascicieli psow do psow, a raczej ich wlascicieli. Rozumiem ze
      mogliscie miec zle doswiadczenia, ale naprawde pies moze zachowywac sie
      wzorowo, nie przeszkadzac innym itp., a za samo bycie psem jest juz
      przekreslany i wypraszany. Moi zdaniem wszelkie przepisy powinny isc w kierunku
      karania wlascicieli dopiero, gdy ich pies zrobi cos zlego rzeczywiscie, a nie
      przed tym, bo jak mowie to zalezy od wychowania psa.
      • Gość: Anja Re: Nad morzem z psem!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 22:05
        Właśnie wróciłam z Mielna, mogę powiedzieć jedno - nie macie co pojawiać się na
        plaży z psem większym od yorka - ludzi dziki tłum, ty się wymęczysz pilnując
        psa, by nikomu nie wlazł na ręcznik (o obsikiwaniu zamków nie ma mowy, dzieci
        nie mają gdzie budować, tyle ludzi), a i pies będzie cierpiał... myślę, że
        odpadają tzw. kurorty! Lepiej znaleźć jakieś odludne miejsce: np. za Mielnem
        przy ujściu rzeczki jest super plaża, gdzie po południu nie było nikogo.
        Polecam takie miejsca, po prostu nie ma się kto przyczepić...Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka