Gość: werty Re: Katy Rybackie blisko Gdanska-kto zna? IP: 62.233.164.* 15.07.04, 11:01 ten wątek był niedawno opinie mało zachwycające, zależy kto co lubi cisza, spokój nudy, brak rozrywki i kiepska gastronomia udanego pobytu i słońca -życzę:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Katy Rybackie blisko Gdanska-kto zna? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 11:32 dla mnie zachwycające opinie - zależy kto co lubi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Katy Rybackie blisko Gdanska-kto zna? IP: 194.71.85.* 15.07.04, 14:00 Dla mnie też! Właśnie z powodów, które zostały wymienione. Kto szuka rozrywek i dyskotek - niech jedzie do Krynicy Morskiej. Na podryw do Kątów też nie ma co się wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
giti Re: Katy Rybackie blisko Gdanska-kto zna? 15.07.04, 18:47 Polecam na wypoczynek z dziećmi ewentualnie we dwoje (szczególnie na pierwsze wyjazdy razem). Cisza, spokój, ładna i baardzo pusta plaża. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Katy Rybackie blisko Gdanska-kto zna? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 19:59 ja bylem - bez rewelacji ale tez bez jakiegos kwasu, tak troche nijako ale za to swiety spokoj godna polecenia jest jadlodajnia u Basi - rybki bardzo dobre (czyzby nie z zamrazarki ?) a do tego hit sezonu - rosol z wegorza - palce lizac pzdrw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peszek ach te Katy Rybackie? IP: *.wp.mil.pl 19.07.04, 12:46 byłem tam ładnych pare lat temu i moim skromnym zdaniem miejsce ładne, ale zapomniane...tzw. totalna dupa:) sielsko wiejsko... pamiętam, że w kątach była kiedyś dawno dawno temu baltona, to była jedyna rozrywka w tej mieścinie...teraz baltony nie ma, więc rozrywki też tam nie ma... jeżeli ktoś chcę się zapomnieć przez chwilę to tam najlepiej!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuki Re: Katy Rybackie blisko Gdanska-kto zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:33 Elo!Ja byłam w Kątach trzy razy...ostatni raz w 1999r.Zgadzam się z Wami, że to jednak "zadupie"...ale za to jest port do którego można skoczyć na piwko, rybkę, gofra. Z Kątów blisko i do Stegny i Krynicy Morskiej, do Sztutowa-tam jest muzeum-dawny obóz koncentracyjny, warto zobaczyć.A ogólnie to w Kątach jest fajna plaża :). Odpowiedz Link Zgłoś