Dodaj do ulubionych

Katy Rybackie blisko Gdanska-kto zna?

IP: 212.247.194.* 15.07.04, 10:54
Obserwuj wątek
    • Gość: werty Re: Katy Rybackie blisko Gdanska-kto zna? IP: 62.233.164.* 15.07.04, 11:01
      ten wątek był niedawno
      opinie mało zachwycające, zależy kto co lubi
      cisza, spokój nudy, brak rozrywki i kiepska gastronomia
      udanego pobytu i słońca -życzę:D
      • Gość: mk Re: Katy Rybackie blisko Gdanska-kto zna? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 11:32
        dla mnie zachwycające opinie - zależy kto co lubi :-)
        • Gość: andy Re: Katy Rybackie blisko Gdanska-kto zna? IP: 194.71.85.* 15.07.04, 14:00
          Dla mnie też!
          Właśnie z powodów, które zostały wymienione.
          Kto szuka rozrywek i dyskotek - niech jedzie do Krynicy Morskiej.
          Na podryw do Kątów też nie ma co się wybierać.
          • giti Re: Katy Rybackie blisko Gdanska-kto zna? 15.07.04, 18:47
            Polecam na wypoczynek z dziećmi ewentualnie we dwoje (szczególnie na pierwsze
            wyjazdy razem). Cisza, spokój, ładna i baardzo pusta plaża. Polecam
            • Gość: Marek Re: Katy Rybackie blisko Gdanska-kto zna? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 19:59
              ja bylem - bez rewelacji ale tez bez jakiegos kwasu, tak troche nijako ale za
              to swiety spokoj
              godna polecenia jest jadlodajnia u Basi - rybki bardzo dobre (czyzby nie z
              zamrazarki ?) a do tego hit sezonu - rosol z wegorza - palce lizac

pzdrw.
    • Gość: peszek ach te Katy Rybackie? IP: *.wp.mil.pl 19.07.04, 12:46
      byłem tam ładnych pare lat temu i moim skromnym zdaniem miejsce ładne, ale
      zapomniane...tzw. totalna dupa:) sielsko wiejsko... pamiętam, że w kątach była
      kiedyś dawno dawno temu baltona, to była jedyna rozrywka w tej
      mieścinie...teraz baltony nie ma, więc rozrywki też tam nie ma... jeżeli ktoś
      chcę się zapomnieć przez chwilę to tam najlepiej!!! pozdrawiam
    • Gość: anuki Re: Katy Rybackie blisko Gdanska-kto zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:33
      Elo!Ja byłam w Kątach trzy razy...ostatni raz w 1999r.Zgadzam się z Wami, że to
      jednak "zadupie"...ale za to jest port do którego można skoczyć na piwko,
      rybkę, gofra. Z Kątów blisko i do Stegny i Krynicy Morskiej, do Sztutowa-tam
      jest muzeum-dawny obóz koncentracyjny, warto zobaczyć.A ogólnie to w Kątach
      jest fajna plaża :).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka