IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 15.07.04, 16:43
Czekam na opinie o Łebie, gdzie warto wejść i czy jest fajnie???
Obserwuj wątek
    • Gość: kazik Re: Łeba??? IP: *.um.dzierzoniow.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 16.07.04, 10:42
      Hello! Bardzo polecam ta miejscowosc, na pewno nie bedziesz zawiedziony/a.
      Bylem tam 2 razy ostatni raz w tamtym roku pod namiotami. Jest tam duzo kwater,
      wiec nie nie bedziesz mial problemu z ich znalezieniem. Nawet jak nic wczesnie
      nie zalatwisz to na dworcu kolejowym jest sporo ludkow proponujacych zarowno
      kwatery jak i pola namiotowe. W tamtym roku najtansza kwatera na poczatku
      sierpnia kosztowala 25 zloty, a najtansze pole 8 zloty. Jest tutaj duze
      zaplecze gastronomiczne, mozna zjesc zarowno pizze, rybki jak i tradycyjne
      polskie jedzonko. Jest bardzo duzo barow jak i dyskotek (okolo 10). Zycie
      zaczyna sie po polnocy. Jest tu bardzo duzo mlodziezy. W sumie jest to spokojne
      miasto. Jest takze co pozwiedzac, najwiekszym zainteresowaniem ciesza sie
      ruchome wydmy, ktore znajduja sie okolo 15 km. od Leby. Mozna tam dojsc plaza,
      a dla leniwych jezdza tam busy (ale i tak trzeba kawalek tam isc). Jak bedziesz
      mial jakies pyatania to zapytuj. narazie
      • Gość: werty Re: Łeba??? IP: 62.233.164.* 16.07.04, 11:00
        Ja również polecam tę miejscowość. Byłam 2 tygodnie i wogóle się nie nudziłam.
        Można miło spędzić czas w samej Łebie, jak i zwiedzić okoliczne miejsca.
        Polecam Rąbke i "pustynie", skansen w Klukach, może mniej miasteczko
        westernowe. Można również zrobić wypad do Rowów czy Ustki. Myślę, że każdy
        znajdzie coć interesującego. Nie wiem czy lubisz takie miejscowości, bo muszę
        dodoać, że jest tam dosyć tłoczno i gwarno.
        Pozdrawiam:D
      • Gość: aga Re: Łeba??? IP: 195.136.98.* 16.07.04, 11:17
        może ktoś ma namiary na jakieś kwatery prywatne albo pensjonat w Łebie?
    • Gość: Damian Re: Łeba??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 10:56
      W Łebie jest spox !! warto jest wejsc na wydmy ruchome (ZaJeBiOzA) WaRtO Jest
      Tam Pojechać!!
      • Gość: Prusiak Re: Łeba??? IP: *.zeo / *.zeo.pl 16.07.04, 11:14
        Daleko sie nie zajedzie normalnymi srodkami transportu. Podjazd do rabki ok. 2km
        (dalej nie pojedziesz) a dalej proponuje poplynac kuterkiem po jeziorze..... lub
        rowerkiem (mozna wypozyczyc na miejscu) albo jeszcze melexem.
        Spowrotem proponuje wrocic spacerkiem plaza ok. 10 km, a nie jak ktos wczesniej
        napisal 15... Proponuje powrot bo bedzie zawiewalo przewaznie w plecki a nie w
        oczka ;)
        • Gość: a Re: Łeba??? IP: *.telia.com 16.07.04, 14:43
          leba to najlepsze miejsce na ziemi w wakacje!! zapraszam.. sporo informacji
          znajdziecie na www.leba.tk pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka