Gość: A.... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 15.07.04, 16:43 Czekam na opinie o Łebie, gdzie warto wejść i czy jest fajnie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kazik Re: Łeba??? IP: *.um.dzierzoniow.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 16.07.04, 10:42 Hello! Bardzo polecam ta miejscowosc, na pewno nie bedziesz zawiedziony/a. Bylem tam 2 razy ostatni raz w tamtym roku pod namiotami. Jest tam duzo kwater, wiec nie nie bedziesz mial problemu z ich znalezieniem. Nawet jak nic wczesnie nie zalatwisz to na dworcu kolejowym jest sporo ludkow proponujacych zarowno kwatery jak i pola namiotowe. W tamtym roku najtansza kwatera na poczatku sierpnia kosztowala 25 zloty, a najtansze pole 8 zloty. Jest tutaj duze zaplecze gastronomiczne, mozna zjesc zarowno pizze, rybki jak i tradycyjne polskie jedzonko. Jest bardzo duzo barow jak i dyskotek (okolo 10). Zycie zaczyna sie po polnocy. Jest tu bardzo duzo mlodziezy. W sumie jest to spokojne miasto. Jest takze co pozwiedzac, najwiekszym zainteresowaniem ciesza sie ruchome wydmy, ktore znajduja sie okolo 15 km. od Leby. Mozna tam dojsc plaza, a dla leniwych jezdza tam busy (ale i tak trzeba kawalek tam isc). Jak bedziesz mial jakies pyatania to zapytuj. narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Łeba??? IP: 62.233.164.* 16.07.04, 11:00 Ja również polecam tę miejscowość. Byłam 2 tygodnie i wogóle się nie nudziłam. Można miło spędzić czas w samej Łebie, jak i zwiedzić okoliczne miejsca. Polecam Rąbke i "pustynie", skansen w Klukach, może mniej miasteczko westernowe. Można również zrobić wypad do Rowów czy Ustki. Myślę, że każdy znajdzie coć interesującego. Nie wiem czy lubisz takie miejscowości, bo muszę dodoać, że jest tam dosyć tłoczno i gwarno. Pozdrawiam:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Łeba??? IP: 195.136.98.* 16.07.04, 11:17 może ktoś ma namiary na jakieś kwatery prywatne albo pensjonat w Łebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Łeba??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 10:56 W Łebie jest spox !! warto jest wejsc na wydmy ruchome (ZaJeBiOzA) WaRtO Jest Tam Pojechać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prusiak Re: Łeba??? IP: *.zeo / *.zeo.pl 16.07.04, 11:14 Daleko sie nie zajedzie normalnymi srodkami transportu. Podjazd do rabki ok. 2km (dalej nie pojedziesz) a dalej proponuje poplynac kuterkiem po jeziorze..... lub rowerkiem (mozna wypozyczyc na miejscu) albo jeszcze melexem. Spowrotem proponuje wrocic spacerkiem plaza ok. 10 km, a nie jak ktos wczesniej napisal 15... Proponuje powrot bo bedzie zawiewalo przewaznie w plecki a nie w oczka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Łeba??? IP: *.telia.com 16.07.04, 14:43 leba to najlepsze miejsce na ziemi w wakacje!! zapraszam.. sporo informacji znajdziecie na www.leba.tk pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś