Dodaj do ulubionych

Dźwirzyno

06.02.13, 10:15
Dźwirzyno z 2 maluchów 4 i 6 lat czy to dobry pomysł? Chcemy się tam wybrać jednak zupełnie nie znamy tej miejscowości a opinie na forach są różne.
Obserwuj wątek
    • maciej19709 Re: Dźwirzyno 02.02.14, 17:08
      Dzwirzyno to fajna, spokojna miejscowosc gdzie wypoczywają rodziny z dziecmi oraz seniorzy, mało tu młodzieży, w dyskotekach pustki. Wieczorem na ulicach pustki, Dzwirzyno śpi.
      Polecamy, jezdzimy co roku z dzieciakami, odradzamy jesli wybiera się młodzież, dla nich Mielno, Międzyzdroje, Władysławowo...
    • marianowa1 Re: Dźwirzyno 03.02.14, 19:41
      Dzwirzyno dla rodzinki z dziecmi i dla osób starszych jest fajne bo to spokojna mieścinka, do Kołobrzegu blisko, plaża ładna, szeroka. Duzo atrakcji dla milusińskich.
      • sylvie08 Re: Dźwirzyno 09.02.14, 16:17
        Byłam w Dźwirzynie w tamtym roku z dziećmi w wieku 2 i 4 lata. Bardzo polecam domki Lazur, plusem jest dosc duży plac zabaw widoczny z każdego domku - można siedzieć sobie na tarasie :). Wieczorami jest cicho, bo goście to głównie rodziny z dziećmi.
        Na tegoroczne wakacje szukam czegoś podobnego jesli chodzi o plac zabaw, jak nie znajdę to jedziemy znowu do Dźwirzyna :). Mam nadzieję, ze mi miejsca nie zajmiecie :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka