milaczki 16.04.13, 14:45 wybieram się tam w tym roku, czy ktoś z Państwa tam był? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kratka5 Re: Collins Beach Sianożęty 16.04.13, 15:50 Ja tez sie wybieram-ostatni tydzien czerwca. Poki co nie słyszałam ani nie przeczytałam złych opinii. Był juz tu wątek (mój) na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Collins Beach Sianożęty 16.04.13, 21:55 Dwa lata temu byliśmy w Sianożętach i codziennie przechodziłam obok tego ośrodka. Jest tuż przy plaży. Prezentuje się doskonale, utrzymana zieleń, bardzo czysto, mała restauracja na terenie, nieco z boku. Najładniejsze są kremowe domki. Wynajmując np. taki domek zwróciłabym uwagę na jedno - aby nie był tuż przy ulicy. Domki są ogrodzone niewysokim płotem, obsadzonym iglakami, które są jeszcze także niewysokie, w sumie przechodnie zaglądają mieszkańcom do małych ogródków przed domkami, widać tarasy i trudno mówić o prywatności. Wg mnie łatwo także o kradzieże, jeśli coś zostanie na trawniku przed domem. Odpowiedz Link Zgłoś
5aaala Re: Collins Beach Sianożęty 17.04.13, 13:02 Byliśmy w zeszłym roku w tym ośrodku i byliśmy bardzo zadowoleni i pewnie kiedyś tam wrócimy. Wszystko jest zgodne ze zdjęciami z ich strony, jak macie jakieś pytania chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
milaczki Re: Collins Beach Sianożęty 17.04.13, 13:56 ciekawi mnie jeszcze jak wygląda sprawa naliczania opłat za zużycie wody i prądu? Odpowiedz Link Zgłoś
5aaala Re: Collins Beach Sianożęty 17.04.13, 17:25 wszystkie dodatkowe opłaty obliczane były w dniu wyjazdu wg wskazań licznika, my po 2 tygodniowym pobycie zapłaciliśmy kolo 70 zł, 4 osoby - normalne użytkowanie prysznic itp. czasami coś ugotowaliśmy i 2 razy włączyliśmy pralkę Odpowiedz Link Zgłoś
5aaala Re: Collins Beach Sianożęty 17.04.13, 20:01 a niby dlaczego to miałby być spam - śmieszny (a) jesteś, jeżeli ci podpada że ktoś jest z czegoś zadowolony i grzecznie odpowiada gdy ktoś pyta w temacie - to twój problem Odpowiedz Link Zgłoś
gosiam_79 Re: Collins Beach Sianożęty 19.04.13, 08:36 ja byłam w biance 4 osoby dorosłe i małe dziecko, dostaliśmy łóżeczko z poscielą bezpłatnie, domki są ładne przy każdym grill, wszystko jak w opisie do plaży blisko tylko zejście po schodach. jeżeli wybieracie się przed lub po sezonie mało rzeczy pootwieranych (trochę jest czynnych ale dużo otwiera się dopiero przed samym sezonem) trzeba chodzić do ustronia, ale bardzo przyjemne te spacery promenadą ok.30 minut spacerkiem z małym dzieckiem. Gdym miała okazję pojechałam tam jeszcze w tym roku za późno zadzoniłam (ceny poza sezonem zachęcające) i już wszytkie domki zajęte, może za rok:) życzę udanego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
nicola237 Re: Collins Beach Sianożęty 19.04.13, 17:08 Jak brak miejsc to do morskiej Doliny w ustroniu Morskim , bo Sianozęty dobre w szczycie a tak to dziura i zimno w tych domkach.Zgadałam się z kobietą i tak słyszałam , byłam w Morskiej D...to było super ,świetne położenie i plaża tuż tuz Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Collins Beach Sianożęty 20.04.13, 08:16 forum.gazeta.pl/forum/w,195,142912865,142946022,Re_Polecam_Jantar_w_Krynicy_Morskiej.html Odpowiedz Link Zgłoś
kasia3831 Re: Collins Beach Sianożęty 22.04.13, 16:50 W domkach nie mieszkałam, natomiast jestem w Sianożętach co roku i domki robią wrażenie - przynajmniej z zewnątrz. Do plaży właściwie wystarczy wyjść z ośrodka i zejść po schodach, wzdłuż nowa promenada. Odpowiedz Link Zgłoś
at-ez Re: Collins Beach Sianożęty 01.05.13, 15:31 ja jeżdzę do Bursztyna dosłownie tuż obok, ośrodki dzieli tylko ogrodzenie i na prawdę polecam zarówno jeden i drugi, sprawdziłam dwa, dla mnie Bursztyn jest lepszy uważam że jest lepsza kadra, lepsza organizacja np. wieczorki taneczne, obiady abonamentowe, występy i animacje dla dzieci, w tym roku też basen, w Colinie nie ma tych atrakcji ale też sa porządne nowe domki na wysokim poziomie i ośrodek prezentuje się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
zielo-ny100 Re: Collins Beach Sianożęty 09.06.13, 23:37 Cześć. Byłem w tym roku z rodzinką w COLLINS BEACH na majówkę. POLECAM SERDECZNIE. Domki są nowe i schludne, może i nie ma wielu atrakcji dla dzieci, prócz placu zabaw, ale warunki są świetne. A przede wszystkim bar na ośrodku - świetna obsługa , mogliśmy zjeść sobie świeżą rybką oraz dania domowe , zupki dla dzieci itd. Znajomi polecili nam wlasnie domki tam oraz ten bar, gdzie naprawde świeżutkie jedzenie jest. Moi rodzice byli dwa lata temu w Bursztynie - ojciec zatruł się rybką, więc... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Collins Beach Sianożęty 10.06.13, 17:53 Bar jest dużym plusem pozostał w mojej wdzięcznej pamięci mimo, że 2 lata temu byłam.. jedzenie może w niedużym wyborze, ale świetnie przyrządzone. Ładne wnętrze i ogródek. No i świetna muzyczka z tego konia z ogródku. Odpowiedz Link Zgłoś
kratka5 Re: Collins Beach Sianożęty 12.06.13, 23:29 No to świetnie bo ja niebawem będę się tam instalowała:) I pogoda ma być:) Odpowiedz Link Zgłoś
kratka5 jestem:) 23.06.13, 22:25 No i jestem:) Ośrodek bardzo ładny,chociaz faktycznie trochę te domeczki poupychane jeden koło drugiego -mam na myśli domki te mniejsze w drugiej linii od placu zabaw ale ludzie w nich mieszkający mowią ze jest ok. Ja mieszkam w Viki LUX:) Warunki w domu naprawdę świetne ,czysciutko nowiutko. Małym ale...(jak dla mnie do tej pory niespotykanym) minusem jest brak na wyposazeniu mydła,płynu do naczyń czy kostek do zmywarki!!Jakoś nie wpadłam na pomysł ze w domku ze zmywarką nie będzie kostek do niej:) Papieru toaletowego dali na tydzień 2 rolki:)Nieźle, w poprzednim ośrodku dali jedną:) Płatność za parking (6 zl /doba) też jest dla mnie dziwna sprawą-no ale cóż wiedział człowiek ze będzie taka opłata. Plusy: piękny duzy trawiasty plac zabaw, bardzo czysto w ośrodku, bar z przejściem z ośrodka z bardzo miłą obsluga i fajnym jedzonkiem codziennie zestaw dnia za 16 zl zupa+ drugie danko. W barze też drinki pizze zapiekanki i rozne inne specjaly (ryby)-miłe miejsce naprawdę. moskitiery-w domkach w każdym oknie metalowe otwierane moskitiery(w drzwiach wejściowych tez) swietna sprawa naprawdę. Do plaży max 20 metrow wychodzisz z osrodka i widać schody jakies 30 krokow i jesteś:) zaraz koło plązy budka z : lodami goframi szejkami kaweczkami mrożonymi z bita smietanka..mniam:) plaza mega szeroka-w szoku byłam =naprawdę piekna plaza:) Do "centrum" blisko-sklepy spozywacze w niedalekiej odleglosci sa az trzy można kupic wszystko. Przynajmniej 6 straganów z zabaweczkami i pierdólkami-koszmar-corka jest tą chinszczyzna zachwycona:) Reasumując: jestem bardzo zadowolona ze tu jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
milaczki Re: jestem:) 03.07.13, 10:24 To dobre wiadomości, że wszystko jest zgodne z opisem, napisz jeszcze proszę czy dla dzieci są organizowane jakieś zajęcia, zabawy itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
jann2012 Re: jestem:) 03.07.13, 16:54 Przestroga Ostrożnie z ogrzewaniem byliśmy w maju i zapłaciliśmy za prąd 300 zł za 4 dni . Odpowiedz Link Zgłoś
kratka5 zajęcia dla dzieci 04.07.13, 22:32 tzw. animacje są. od pon do piątku 17-19 fajna ciocia zajmuje się dzieciakami (rysuja ,spiewaja , są jakies konkursy.Moja corka bardzo chętnie uczestniczyla a ja bardzo chętnie popijałam kaweczkę na tarasie w tym czasie:) Co do zużycia pradu i wody-my za tydzień 3 osoby przy kapielach pod prysznicem codziennym podgrzewaniu zupy i jedenj pralce.Bez ogrzewania. zapalcilismy za prad 50 zl za wode 20. i za parking jeszcze tez 42 zl. Odpowiedz Link Zgłoś