mo.mk 16.01.14, 08:53 Witam, może ktoś poleci dobry pensjonat/pokoje gościnne nad morzem. Tylko chodzi mi o pensjonat z ogrodzonym terenem i żeby tam była piaskownica dla dzieci, huśtawka itp.. dziękuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stolberg Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 16.01.14, 11:17 A w jakiej miejscowosci szukasz : Fajnie mozna spedzic wakacje w "sloncu " w Dabkach :-) maja basen ,plac zabaw ,animacje ,ognisko ,rowery itp ...spedzilismy tam tygodniowe wakacje w zeszlym roku super ! A w tym roku jedziemy do Wicia "PORANEK" zobaczymy . "Domki Rafa" Sarbinowo -Fajny plac zabaw ....troszke daleko do morza ... Odpowiedz Link Zgłoś
mo.mk Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 16.01.14, 14:48 dzięki za odpowiedz....kierunek nie gra roli... Odpowiedz Link Zgłoś
wakacjelato2014 Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 16.01.14, 15:51 To może sprawdzicie Wicie - Dom Bałtycki Na TV w apartamencie można oglądać jak bawią się dzieci na placu zabaw Teren ogrodzony Odpowiedz Link Zgłoś
amberia Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 30.01.15, 19:59 Witam serdecznie- zapraszamy do siebie- nasi Goście to wyłącznie rodziny z dziećmi. U nas na maluchy czekają dwie wewnętrzne bawialnie (jedna z dużym, dwupoziomowym "małpim gajem" z piłeczkami, a druga dla dzieci w wieku do 3 lat), duży plac zabaw zewnętrzny ze sporym basenem sezonowym oraz cała masa udogodnień, z których można korzystać bez dodatkowych opłat. Zapraszamy na naszą stronę www.amberia.pl oraz na FB www.facebook.com/amberia.willa?ref=hl Odpowiedz Link Zgłoś
ideal_me Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 16.01.14, 18:40 ja polecam rusinowo, fajna cicha okolica, bez tego zgiełku kurortów, czysta plaża, super dojście do morza. Zatrzymaliśmy się z rodzinką (2+2) w apartamencie lawenda, przy ul. Żeglarzy ,w tym roku też jedziemy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
daria196 Re: super miejsce Osada Kalina Sarbinowo 21.02.14, 16:05 Polecam super miejsce - Osada Kalina na ulicy Ku Słońcu 3.Spokojna dzielnica,żadnych aut i maszerujących ludzi Blisko morze 3-5 minut max.Domki świetnie wyposażone,2 sypialnie,kuchnia,super łazienka,tarasy,grille .plac zabaw to mnóstwo zabawek .Wszystko jest dostosowane dla rodzin z dzieciaczkami. Sporo zdjęć jest na stronie www.osadakalina.pl Odpowiedz Link Zgłoś
amberia Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 30.01.15, 19:58 Witam serdecznie- zapraszamy do siebie- nasi Goście to wyłącznie rodziny z dziećmi. U nas na maluchy czekają dwie wewnętrzne bawialnie (jedna z dużym, dwupoziomowym "małpim gajem" z piłeczkami, a druga dla dzieci w wieku do 3 lat), duży plac zabaw zewnętrzny ze sporym basenem sezonowym oraz cała masa udogodnień, z których można korzystać bez dodatkowych opłat. Zapraszamy na naszą stronę www.amberia.pl oraz na FB www.facebook.com/amberia.willa?ref=hl Odpowiedz Link Zgłoś
dorot.a414 Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 16.01.14, 17:56 polecam Panorama Morska w Jarosławcu byłam tam z 2 dzieci (2,4) do wyboru są domki lub "pokój hotelowy". Dla dzieciaków fajne miejsce duży ogrodzony teren, basen, grota solna i blisko do morza. Odpowiedz Link Zgłoś
koleszka75 Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 08.01.17, 13:12 Zapraszamy do miejscowości Dąbki. Atuty miejscowości to jezioro, morzem, szeroka, piaszczysta plaża. Odpowiedz Link Zgłoś
dorot.a414 Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 17.01.14, 11:29 szukam apartamentu w Mielnie (Arka Medika Spa) najchętniej od właściciela, Odpowiedz Link Zgłoś
morskaosada.pl Pleśna koło Ustronia Morskiego - Morska Osada 17.01.14, 17:06 Domki z kominkiem i aneksem kuchennym na zamkniętym i strzeżonym terenie 1 ha. Szczegóły na stronie morskaosada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zan26 Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 17.01.14, 18:19 A może Ustka, miejscowośc duża z wieloma atrakcjami dla dzieci i nie tylko; mogę polecić własnie w Ustce pensjonat z ogrodzonym terenem i dużym placem zabaw dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
betty842 Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 22.01.14, 16:26 Polecam Ośrodek Wczasowy Sęk w Karwii.Jest to idealne miejsce dla rodzin z dziećmi. Nie jest to pensjonat tylko domki. Na terenie ośrodka jest dużo atrakcji:plac zabaw,piaskownica,rowery (w kazdym rozmiarze),hulajnogi,piłkarzyki,bilard,tenis stołowy,świetlica,prawie codziennie jest mecz siatkowki plażowej,raz w tygodniu ognisko z pieczeniem kiełbasy i bigosem i raz w tygodniu przejażdżka motorówką po morzu (jeśli nie ma dużych fal). Tylko,ze w tym ośrodku jest wyżywienie typu HB i nie wiem czy wam to odpowiada...Choć wg mnie i tak jest tam tanio i nie wiem czy dużo taniej wyjdzie jeśli bedzie się samemu gotować czy stołować gdzieś w restauracji.My byliśmy tam dwa razy pod rząd i w tym roku znów byśmy tam pojechali ale postanowiliśmy wypróbować Balaton (Węgry) bo mamy bliżej niż nad Bałtyk.Aha jeszcze w Sęku raz w tygodniu są animacje dla dzieci i konkurs plastyczny.Tak wiec ja od siebie gorąco polecam! Jeszcze dodam,ze na plażę jest jakieś 100m wiec naprawdę bliziutko,plaża bardzo ładna szeroka ,przy brzegu płyciutko. Odpowiedz Link Zgłoś
sabaciki13 Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 22.01.14, 17:28 Polecam miejscowość Pleśna koło Ustronia Morskiego, bardzo mała, liczy zaledwie kilka numerów, do plaży spacerkiem z 10 min. Mogę polecić dom oddany do użytku w tamtym roku. Wszystko nowe, pachnące i czyste. Dodatkowym atutem jest to, że znajduje się na terenie zamkniętym, strzeżonym, na którym również jest plac zabaw dla dzieci. Plaża jest zapełniona jak w maju w turystycznych miejscowościach. Serdecznie zapraszam domnadmorzem.nocowanie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
koleszka75 Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 09.02.14, 12:46 Proponujemy małe nadmorskie uzdrowisko Dąbki - Pensjonat Bursztyn. Odpowiedz Link Zgłoś
yoshi96 Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 16.02.14, 22:40 W Pobierowie "Pod Winogronem", jak dla mnie świetne dla dzieci. Pokoje są z aneksem, dużą łazienką, fotele gościnne, stolik, łóżka lub tapczany, można sobie wybrać. Na miejscu jedzenie, plac zabaw, ogrodzony i zielony teren do zabawy też jest, no i plaża niedaleko, lasy na spacery. W okolicy też jest Park Miniatur Latarni Morskich w Dziwnowie z miniaturową kolejką :) Odpowiedz Link Zgłoś
koleszka75 Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 21.02.14, 21:51 A może miejscowość Dąbki? Odpowiedz Link Zgłoś
daria196 Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 22.02.14, 12:11 Polecam super ośrodek dla dzieciaków w Sarbinowie - Osada Kalina. Naprawdę domki super,plac zabaw świetnie wyposażony,zabawki,piaskownica,huśtawki,trampolina.Domki duze,extra i do morza bliziutko. Byliśmy bardzo zadowoleni .Znajdziesz o nich informacje wpisując osadakalina.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magsmi1 Pod Klonami 01.03.14, 13:46 Pokoje na parterze z wyjściem do ogrodu. W ogrodzie plac zabaw - huśtawki, zjeżdżalnia, piaskownica. www.tesa.fanti.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 03.03.14, 08:36 Najlepszym ośrodkiem dla rodzin z dziećmi jest z pewnością luksusowy "Columbus" Rowy, ale bardzo drogi i z tego co słyszałam rezerwację należy robić z dużym wyprzedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
milaczki cillins beach w Sianożętach 04.03.14, 09:19 byłam tam w tamtym roku z 2 dzieci. Domki rewelacyjnie wyposażone do tego bramki na schody, łóżeczka itp.,każdy domek ogrodzony więc nawet maluch nie ucieknie, plac zabaw dla dzieci starszych i młodszych - okamerowany (możesz obserwować w TV w dokmu), animatorka. Bardzo blisko morza (na siusiu biegaliśmy do domku). Są różne domki, byłam w akacji i biance. W tym roku też jadę. Byłam pod koniec sierpnia. Miejscowość raczej cicha i spokojna, moim zdaniem znakomita dla rodzin z dziećmi. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
milaczki Re: collins beach w Sianożętach 04.03.14, 09:21 zrobiłam literówkę w nazwie: collins beach Odpowiedz Link Zgłoś
polkrisss Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 10.03.14, 08:30 Wszystko czego szukasz znajdziesz w Pensjonacie Aquarius w Grzybowie koło Kołobrzegu. Spokój, cisza, teren ogrodzony, raj dla dzieci. Polecam. Link do strony Aquarius Grzybowo. Odpowiedz Link Zgłoś
lemon-trip Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 10.03.14, 13:30 jeżeli chcesz sprawdzić czy jest to pensjonat przyjazny dzieciom to polecam portal lemon-trip.com tam w udogodnieniach dokładnie jest opisane co dany obiekt posiada i czy jest przyjazny dla rodzin z dziećmi. Do tego jak do nich napiszesz maila czy zadzwonisz to wysla ci znizke na nocleg Odpowiedz Link Zgłoś
konferencje-uniescie Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 15.03.14, 18:22 serdecznie zapraszam do skorzystania z oferty Rewita WDW Unieście k. Mielna. Obiekt położony 250 m od morza, 50 m od jeziora ( własna przystań na jeziorze Jamno z wypożyczalnią sprzętu sportowego ), 9 ha bezpiecznego terenu, ogrodzonego z parkingiem i placem zabaw, siłownią plenerową, salą fitness, licznymi terenami spacerowymi. Zapewniamy 3 posiłki dziennie - serwowane do stolika, bogaty program animacyjno - rozrywkowy dla dorosłych i dzieci - w ramach Klubu Małego Wczasowicza z profesjonalną kadrą. Pobyty 7- lub 14 - dniowe w budynkach murowanych lub sezonowych domkach kempingowych. Wszystkie pokoje z łazienkami. Zapraszam na stronę www.wdwuniescie.pl Rezerwacje: Rewita WDW Unieście ul. Suriana 24, 76-032 Mielno - Unieście tel.: +48 94 348 19 00, kom. 692 484 606 e-mail: rezerwacje-uniescie@rewita.pl Odpowiedz Link Zgłoś
koleszka75 Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 02.01.15, 23:42 Zapraszamy do miejscowości Dąbki Odpowiedz Link Zgłoś
karolina96321 Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 21.01.15, 16:00 Polecam Imperiall w Sianożętach (pisałam o nim w innym wątku). Duża przestrzeń, place zabaw dla dzieci, piaskownica, trampolina, basen, salon gier, zajęcia z animatorem i wiele innych atrakcji. Naprawdę warto. www.imperiall.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jola150417 Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 09.01.17, 21:41 Ja z kolei bardzo odradzam ośrodek Ceramika w Sianożętach. Piszę tu, gdyż na stronie ośrodka wszystkie negatywne wpisy są natychmiast usuwane. Warunki fatalne: brud, smród i ubóstwo. Wybrałam się tam w 2016 roku z rodziną i po wejściu do pokoju bardzo pożałowałam podjętej decyzji. Niesamowita wilgoć, zapach stęchlizny. Pytałam telefonicznie właścicielki, czy nie ma wilgoci, bo ja jestem alergikiem, zapewniała mnie, że nie! Nie mogłam znieść, że w sąsiednich pokojach, jeżeli to tak można nazwać, były rodziny z malutkimi dziećmi. Żal mi ich było, dlatego pragnę wszystkich ostrzec: zdjęcia i pozytywne opinie o ośrodku Ceramika w Sianożętach - to kłamstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciol1984 Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 01.02.15, 11:17 Bardzo fajnie jest tutaj: www.baltickorona.pl - byliśmy i było super:) doskonałe miejsce na wypoczynek - wygodne, nowoczesne, umeblowane kompleksowo, blisko plaży i centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej569 Re: sobry pensjonat nad morzem z terenem dla dzi 09.01.17, 23:09 Matex w Pustkowie matexm.pl a co do miejscowości to poczytaj na pustkowo-nad-morzem.pl Odpowiedz Link Zgłoś