betty842
06.08.15, 11:43
Kiedys zakladalam podobny wątek i dostałam dużo odpowiedzi. Niestety kartka gdzie spisalam sobie namiary na fajne osrodki przepadła... Przekopalam forum i nie znalazłam swojego starego wątku, były inne podobne ale sprzed 8 lat wiec informacje nieco przestarzałe... Dlatego zakładam nowy wątek... Kryteria spełniające moje oczekiwania to: osrodek wczasowy, najlepiej domki, dla rodziny 2+2,wyżywienie (najlepiej śniadania i obiadokolacje) ewentualnie dostęp do jakiejs jadlodajni, plac zabaw dla dzieci, odległość do plaży max 300m no i cena max 100zl za osobodobe (pobyt+wyżywienie). Moze mam wygórowane oczekiwania ale juz 3 razy byliśmy w osrodku ktory właśnie te kryteria spełnia (w cenie jeszcze były dodatkowe atrakcje ale juz o nich nie wspominam bo wiem ze drugiego takiego osrodka nie znajdę dlatego to pominelam). Po prostu w nastepne wakacje chcielibyśmy pojechac do innej miejscowości, zobaczyc coś innego. Osrodek do którego jeździliśmy do tej pory postawił wysoko poprzeczkę ale z pewnością są tez inne osrodki, ktore sprostają moim oczekiwaniom. Od razu piszę aby nie dawac namiarow na miejsca gdzie cena przekracza 100zl za osobodobe. Z gory dziękuję.