Dodaj do ulubionych

Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobodoba

06.08.15, 11:43
Kiedys zakladalam podobny wątek i dostałam dużo odpowiedzi. Niestety kartka gdzie spisalam sobie namiary na fajne osrodki przepadła... Przekopalam forum i nie znalazłam swojego starego wątku, były inne podobne ale sprzed 8 lat wiec informacje nieco przestarzałe... Dlatego zakładam nowy wątek... Kryteria spełniające moje oczekiwania to: osrodek wczasowy, najlepiej domki, dla rodziny 2+2,wyżywienie (najlepiej śniadania i obiadokolacje) ewentualnie dostęp do jakiejs jadlodajni, plac zabaw dla dzieci, odległość do plaży max 300m no i cena max 100zl za osobodobe (pobyt+wyżywienie). Moze mam wygórowane oczekiwania ale juz 3 razy byliśmy w osrodku ktory właśnie te kryteria spełnia (w cenie jeszcze były dodatkowe atrakcje ale juz o nich nie wspominam bo wiem ze drugiego takiego osrodka nie znajdę dlatego to pominelam). Po prostu w nastepne wakacje chcielibyśmy pojechac do innej miejscowości, zobaczyc coś innego. Osrodek do którego jeździliśmy do tej pory postawił wysoko poprzeczkę ale z pewnością są tez inne osrodki, ktore sprostają moim oczekiwaniom. Od razu piszę aby nie dawac namiarow na miejsca gdzie cena przekracza 100zl za osobodobe. Z gory dziękuję.
Obserwuj wątek
    • fatima5 Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 06.08.15, 12:29
      ahahahahahhahahahaha...
      wymagac można, jak się placi!
      teraz nie ma miejsc za 300 zl za pokoj 2osobowy co dopiero za takie grosze jak 100 zl
      chyba ze...w pazdzierniku
      • betty842 Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 06.08.15, 13:11
        Co ty opowiadasz za glupoty? W sobotę wróciliśmy z ośrodka gdzie placilismy 97zl za dorosłą osobę, 87zl za dzieci do 12 lat w tej cenie byl pobyt w 4osobowym domku+wyżywienie typu hb. Dodatkowo codziennie właściciele organizowali jakieś atrakcje, np. animacje dla dzieci, mecze siatkówki plażowej z nagrodami, ognisko z pieczeniem kiełbasy, bigosem, piwem a dla dzieci napoje, przejażdżka motorowka po morzu. I to wszystko było w cenie pobytu! Wiem, ze drugiego takiego ośrodka nie znajdę ale z pewnością są ośrodki, ktore w podobnej cenie oferują chociaz pobyt z wyżywieniem.
        • fatima5 Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 06.08.15, 13:29
          głupoty? głupoty to ty gadasz..!!!!!!
          wlasnie jestem w pensjonacie nad morzem...kobieta wynajmuje normalnie 200 zl za pokoj z lazienka...Teraz ceny poszly 100% do góry nigdzie nie ma wolnych miejsc wystawila po 350 zl i poszly w 2 minuty!!!! fakt ze przy plazy ,pewnie w jakims gownie bylas z 2 kilometry do plazy to wtedy inna cena
          • betty842 Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 06.08.15, 13:38
            ",pewnie w jakims gownie bylas z 2 kilometry do plazy to wtedy inna cena"

hahaha!Do plaży mieliśmy 150 metrów :).
            Ceny do góry podnieśli ci co mieli wolne pokoje,domki i jak widzieli,że fajna pogoda i ludzie na gwałt szukają noclegów to kasę zdzierają i stąd tak wysoka cena.Wierz lub nie,my płaciliśmy tyle ile napisałam a co najśmieszniejsze to np początkiem lipca i końcem sierpnia cena w tym ośrodku jest o 20zł niższa.
          • betty842 Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 06.08.15, 13:41
            Gdybyś dokładniej przeczytałam mój post to zauważyłabyś że piszę o NASTĘPNYCH wakacjach a nie tegorocznych.Teraz to ja wiem,że kasę zdzierają bo widzą,że fajna pogoda jest a o noclegi trudno.
            • luksusfashion Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 06.08.15, 16:25
              i bardzo dobrze jest popyt jest podaz
        • helmutt1 Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 06.08.15, 23:24
          Musisz lepiej szukac.Ja mam ośrodek który bierze 60 zł za dobe z 3 posiłkami dziennie.
          • fatima5 Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 07.08.15, 07:39
            aJa mam Bugatti i dom na Bora BOra za 20 zl kupiłam;-))
            • betty842 Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 07.08.15, 08:27
              Po co w ogóle się wypowiadsz jak nie możesz pomóc. Chyba zazdrość Cię zżera, że ktoś za "parę groszy" był nad morzem w ośrodku full wypas a ty tyle za sam nocleg zaplacilas...
              • helmutt1 Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 07.08.15, 11:15
                Mam śniadanie obiad i kolację plus pokój za 60 zeta.Do plazy 5 min. I co Fatima? Zgasiło? Kto szuka ten znajdzie. Trzeba tylko dobrze pogrzebać. A jak ktoś ma za dużo kasy to niech i 500 placi.
                • fajny-dom Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 07.08.15, 11:34
                  helmutt1 daj namiary - może w przyszłym roku skorzystam i już dziękuję.
                • fatima5 Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 07.08.15, 21:58
                  hehheheh, taaaa...wyobrażam sobie standard za te 60 zl hahahhahahahahahahahha...
                  jasne, najlepiej teraz poszukajcie jak 30 stopni i nie ma miejsc na pewno ktoś wam da za 60 zl ...
                  za takie grosze nic dobrego nic nie da.
              • kork900 Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 07.08.15, 11:23
                Nie ma co czytać wypocin trola o nicku fatima5. Udziela się w każdym wątku związanym z kwaterami i wszędzie tylko pierdoły wypisuje :D
                • aga8207 Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 07.08.15, 12:24
                  Betty842 jedziemy do Neptuna , Wicie. Mam nadzieję że będziemy zadowoleni. Dam znać po powrocie jak było :)
                  • betty842 Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 07.08.15, 14:34
                    Dzięki :)
                  • betty842 aga8207 07.08.15, 16:26
                    A powiedz mi,jedziecie na dwa tygodnie? Bo pisze turnusy dwutygodniowe, to nie ma opcji żeby jechać na tydzień? No i pisałaś o śniadaniach i obiadokolacjach a na stronce tylko o obiedzie pisze. I jaki domek będziecie mieli? Ośrodek na stronce wygląda bardzo fajnie i cena również jest atrakcyjna ale ja bym chyba wolała tylko na tydzień pojechać wiec ciekawe czy można tylko tydzień wykupić...
                    • betty842 Re: aga8207 08.08.15, 06:17
                      Napisz jeszcze ile placiliscie za prąd.
                      • lucy1976 Re: aga8207 08.08.15, 15:12
                        Ja chyba nie pomogę, bo moje sprawdzone namiary nie mieszczą się w Twoich kryteriach. My byliśmy w hotelu Activia spa w Jastrzębiej Górze. Warunki super i ceny jak na trzygwiazdkowy hotel przystępne. Druga sprawdzona to villa Hydrograf w Ustce - bardzo nowocześnie urządzona, w pełni wyposażona, za dwupokojowy apartament płaciłam 160 zł. Taniej w takich warunkach nie znalazłam nigdzie. Niestety jeden minus - brak wyżywienia. Ale bez problemu i bardzo smaczne wykupiliśmy w sąsiednim ośrodku.
                        Betty, a może podzielić się swoim ośrodkiem? Również interesuje mnie opcja 2+2 :)
                        • nat-ka50 Re: aga8207 08.08.15, 17:42
                          byłam w tym roku w Łazach, ośrodek Rusałka, spełnia wszystkie Twoje kryteria, dużo dzieci, blisko plaża. Ośrodek zalatuje PRL-em ale nie można spodziewać się cudów za takie pieniądze. Domki a właściwie murowane, parterowe pawilony są wyposażone w łazienkę z boilerem, TV. Najlepiej zamówić dwa pokoje ponieważ mają wspólną, zadaszoną, werandę i nie dzielimy jej z kimś obcym.
                          • betty842 Re: aga8207 09.08.15, 15:22
                            nat-ka50 napisała:
                            Ośrodek zalatuje PRL-em ale nie można spodziewać się
                            > cudów za takie pieniądze"

Akurat warunki mieszkalne są dla mnie sprawą drugorzędną,ważne,żeby było czysto a reszta nie ma znaczenia.No i ważne,żeby łazienka była w domku/pokoju.A jak oceniasz jedzenie? Dobre?
                        • ajanet Re: aga8207 08.08.15, 22:55
                          pensjonat " U Ewy " Gąski, 80zł od osoby nocleg + 3posiłki.
                          • ajanet Re: aga8207 08.08.15, 22:57
                            Gąski , pensjonat " u Ewy" 80zł nocleg + 3 posiłki za osobę.
                        • betty842 Re: aga8207 09.08.15, 14:57
                          "sęk" karwia
    • aga8207 Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 07.08.15, 11:18
      Można znaleźć za fajną cenę ale na pewno nie teraz jak żar leje się z nieba. My w lutym rezerwowaliśmy domek. Ośrodek z basenem
      ok 200 m od morza, śniadania i obiadokolacje. Płacimy 84 zł. za os. dorosłą i 70 za dziecko. Mniejsza miejscowość ale przynajmniej nie trzeba zajmować o 6 na plaży. P
      • betty842 Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 07.08.15, 11:40
        "My w lutym rezerwowaliśmy domek. Ośrodek z basenem
        ok 200 m od morza, śniadania i obiadokolacje. Płacimy 84 zł. za os. dorosłą i 70 za dziecko."

Podzielisz się namiarami? Jeden namiar na podobno fajny ośrodek już mam (Łebski kemping) ale pokazywałam mężowi i kręci nosem.On najchętniej jechałby po raz czwarty do "naszego" ośrodka...
        Jeszcze raz zaznaczę,że chodzi mi o następne wakacje a nie tegoroczne a wątek zakładam teraz ponieważ teraz forum jest często odwiedzane a potem w styczniu jak już trzeba będzie rezerwować to będzie cisza na forum...
    • betty842 Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 10.08.15, 09:41
      Dziękuję! Ten ośrodek na pewno znajdzie się na mojej liście.Jedynie szkoda,że nie ma śniadań i obiadokolacji tylko same obiady są...Fajnie jest jak się rano wstanie i idzie na gotowe śniadanko :). No ale są w pobliżu jakieś sklepu w których można zaopatrzyć się w chleb i coś na chlebek? A jak z obiadami? Dobre są?
      • re12nia Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 14.08.15, 17:54
        betty842 mam prośbę. Napisz w jakim ośrodku byłaś,z chęcią byśmy w przyszłym roku pojechali. Wiem że w Jarosławcu wynajmują pokoje+ wyżywienie{śniadanie i kolacja,stół szwedzki,a obiad podany do stolika } z noclegiem 100 zł za dobę,jest też dla dzieci chustawki i i inne zabawy,blisko morze i plaża.. Jak wcześniej zgłośisz za dany posiłek możesz dostać prowiant,lub można przesunąć obiad na póżniejszą godzinę..
        • betty842 Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 14.08.15, 18:42
          "Sęk" Karwia
          • nat-ka50 Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 16.08.15, 08:56
            z czystością w Rusałce w Łazach tak sobie, śniadania bufet i zawsze coś się znajdzie, wiadomo wszystko najtańsze i czasem niezjadliwe np. parówka na ciepło. Obiady gorsze, zupy z mrożonek, ziemniaki i jakieś mięso plus surówki kapuściane, wiadomo najtańsze. Są zalety: blisko morze, plaża nie zatłoczona, Łazy to dobre miejsce na spokojne wakacje. Ośrodek oceniam na dostateczny (3). Ale czy za 100 zł. znajdzie się w sezonie coś lepszego? nie wiem. Na pewno te pochlebne opinie z którymi się spotkałam o tym ośrodku piszą nie tylko wczasowicze.........ale o tym przekonałam się już na miejscu.
            • betty842 Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 16.08.15, 10:57
              "Ale czy za 100 zł. znajdzie się w sezonie coś lepszego? nie wiem."

No to w Sęku jedzonko jest pierwsza klasa! Na śniadanie m.in. Nutella (i oryginalna i jakaś podróba też sie znajdzie),pyszny dżem,twarożki ziarniste z Piątnicy (moje ulubione),na wędlinach się nie znam ale też dobre były,zupy robione na kości.Wszystko pyszne,naprawdę.Jedynie co niektórym moze się nie podobać w tym ośrodku to dosyć stare domki ale wg mnie i tak są ok.Część domków jest już odnowiona i cena za te domki jest wyższa.Jak wszystkie domki odremontują to juz się w 100zł za osobę nie zmieścimy niestety.
              • nat-ka50 Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 16.08.15, 21:41
                brałam pod uwagę ten ośrodek ponieważ opinie są raczej dobre, jednak zraziłam się tłumami wczasowiczów w Karwi. Naprawdę jest tak źle, że nie można spokojnie przejść chodnikiem a na plaży znaleźć wolne miejsce? Ciekawa jestem Waszych opinii o ośrodku Sęk i Karwi.
                • betty842 Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 16.08.15, 22:12
                  Hmmm,czy ja wiem czy tłumy,ja tego jakoś negatywnie nie odczułam...W sumie to nie byłam w innej miejscowiści nadmorskiej wiec nie mam porównania. W sumie zalezy kto co lubi.Jak ktoś chce jechać na wakacje do jakiejś spokojnej wioski gdzie jest cisza,mało wczasowiczów to z pewnością w Karwi mu się nie spodoba.Jeśli chodzi o miejsce na plaży.My zawsze chodziliśmy "gównym" wejściem na plażę bo mieliśmy najbliżej.Jak się było na plaży o 9.30 to była szansa na miejsce zaraz przy morzu.ALE przy super pogodzie trzeba by było iść na plażę wcześniej żeby mieć miejsce przy morzu (jeśli komuś na tym zależy).Znajomi z ośrodka woleli chodzić na plażę o jedno zejście dalej (z ośrodka w lewo) że tam jest luźniej,nie wiem bo tam nigdy nie chodziliśmy.Ogólnie plaża w Karwi jest bardzo szeroka więc miejsce zawsze się znajdzie,jedynie jakby się chciało rozbić przy morzu to może być kłopot jak się za późno przyjdzie (mam na myśli głowne wejscie na plażę).
                  • aga8207 Re: Ośrodek wczasowy z wyżywieniem do 100zł/osobo 28.08.15, 14:00
                    Odnośnie Neptuna w Wicie. Ośrodek super. Wróciliśmy w niedzielę. Za prąd zapłaciliśmy 23 zł. przy 3 osobach. Więc kwota śmieszna. Polecam każdemu. Jedyny minus to kamienie na głównej plaży. Na wiosnę był przywieziony świeży piach a potem morze wyrzuciło kamienie. Ale wystarczy skierować się z ośrodka na lewo i kawałek drogą przez lasek a plaża jest piękna piaszczysta i nawet w sezonie idąc na plażę o 10 byliśmy pierwsi albo jedni z pierwszych. Rewelacja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka