Dodaj do ulubionych

Po sezonie do Łeby

25.07.18, 12:36
Czy ma ktoś sprawdzoną kwaterę w Łebie jedziemy od 1 września .Patrząc na kamery z Łeby wolimy plażę za portem jest tam niewiele ludzi niż na głównej plaży gdzie nie można wcisnąć palca.Nasza rodzina to 2 dorosłe osoby i dwoje nastolatków i mały piesek....cena do 70 zł osoba. POZDRAWIAM.
Obserwuj wątek
    • potwor_z_piccadilly Re: Po sezonie do Łeby 29.07.18, 18:58
      Odpisuję, bo mam dobre wspomnienia mimo, że trafiliśmy na fatalną pogodę.
      Wrześniowy pobyt w Łebie uratował nam hotel Spinaker. Pokój ze śniadaniem (bogaty w dobre produkty bufet). Schludny i czysty pokój z balkonikiem i o dziwo, z grzejącymi kaloryferami gdy na zewnątrz ziąb (doświadczyliśmy). Na parterze właściciele prowadzą restaurację z dobrym i niedrogim jedzeniem. Nasza pierwsza kolacja w tej restauracji zaczęła się od rozmowy.
      Spytałem właściciela
      - Dlaczego w menu ma pan tylko trzy rodzaje ryb, gdy po sąsiedzku w jadłodajni oferują kilkanaście.
      - Bo ja serwuję tyko świeże ryby.
      No i już tylko tam się stołowaliśmy. Gość nie kłamał, rybki były pyszne, a i pozostałym daniom z menu nic no można było zarzucić.
      Hotel za kanałem od strony Słowińskiego parku. Moim zdaniem to lepsza strona. Jest spokojniej, wypożyczalnia rowerów pod nosem, a i obserwowane z głównego falochronu sztormy są bardziej widowiskowe. Do morza 800 m. Ale też blisko do centrum miasta.
      Co do stworzenia, to nie wiem czy akceptują, czy miejsca są, to mały hotel, no i czy mają tego samego kucharza.
      • kasik2501 Re: Po sezonie do Łeby 31.07.18, 18:43
        Dzięki za odpowiedź...zarsz zerknę na ofertę.Serdecznie pozdrawiam.
        • potwor_z_piccadilly Re: Po sezonie do Łeby 04.08.18, 15:24
          kasik2501 napisała:

> Dzięki za odpowiedź...zarsz zerknę na ofertę.Serdecznie pozdrawiam.

Dziękuję za dziękuję i pozdrowienia, które odwzajemniam.
          Życzę udanych wakacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka