Dodaj do ulubionych

O.W.Niewiadów -Ustka , polecacie?

IP: *.stolica.pl / *.stolica.pl 25.05.05, 14:05
Witam, chciałabym wybrać się z rodzinką do tego ośrodka. Czy ktos z was był
tam i może go polecić? Jakie są warunki w domku, jakie wyżywienie, czy jest
jakiś plac zabaw dla dzieci i ogólnie jaka atmosfera. Czy do plaży
rzewczywiście tylko 200m.?
Obserwuj wątek
    • agnieszka71 Re: O.W.Niewiadów -Ustka , polecacie? 27.05.05, 11:19
      podbijam bo sam swego czasu chciałam się dowiedzieć, do plaży jest rzeczywiście
      200 m, ośrodek jest w lesie , ogrodzony i do miasta kawałek (tzw centrum). co
      do domków i innych może ktoś coś dorzuci.Pozdrawiam
    • Gość: aniusza Re: O.W.Niewiadów -Ustka , polecacie? IP: *.stolica.pl / *.stolica.pl 30.05.05, 10:43
      podbijam, może jednak ktoś jeszcze był
    • Gość: Aga71 Re: O.W.Niewiadów -Ustka , polecacie? IP: 80.51.222.* 30.05.05, 13:10
      Aniusza a czy znasz ceny tych domków, ja tam wysłałam faxem pismo aby udzielili
      odpowiedzi i doczekać się nie mogę a minął już m-c czasu.Pozdrawiam.
      • Gość: mimi Re: O.W.Niewiadów -Ustka , polecacie? IP: *.orasoft.net.pl 10.07.05, 18:19
        Jak bylam tam rok temu na wakacjach to sie pyatalam ile za domek od osoby i powiedzieli ze 45zl.. Domki murowane teren ogrodzony na miejscu kawiarenka z bilardem wypozyczalnia rowerow stolowka..
        • a.nya Re: O.W.Niewiadów -Ustka , polecacie? 19.07.05, 11:58
          murowane?? a na zdjęciach wyglądaja na drewniane:) czy mówimy o tym samym
          ośrodku wczasowym? i tak sie zastanawiam że to 45zł w tamtym roku to może było
          tylko za nocleg bez wyżywienia. W tym roku pobyt z pełnym wyżywieniem (
          śn+ob+kol) wynosi 68zł.
          • a.nya Re: O.W.Niewiadów -Ustka , polecacie? 28.07.05, 15:37
            podbijam
    • a.nya byłam i widziałam 09.09.05, 16:07
      byłam i wróciłam. Napiszę o swoich odczuciach co do tego ośrodka mimo, że na
      forum nie było na ten temat dużego zainteresowania, ale moze komuś na przyszły
      rok się przyda. Otóż ośrodek położony w lesie sosnowym, baaardzo blisko morza,
      nawet niecałe 200m, jak jest pogoda wystarczy nad morze ubrać kostium kąpielowy
      i tak przechodzić cały dzień. Do centrum Ustki jest kawałek drogi tzn ok.
      30minut spacerkiem. Plaża pusta, nawet w sezonie i przy pięknej pogodzie jest
      bardzo dużo miejsca a to dlatego , że po tej stronie Ustki, po której znajduje
      się ośrodek w zasadzie jest jeszcze tylko jeden może dwa ośrodki. Sam ośrodek
      bardzo przyzwoity, domki 4-osobowe, tylko co nie było powiedziane wcześniej
      jest to tak jakby jeden domek przedzielony na pół, i niestety ściany cieniutkie
      i słychać sąsiadów nawet jak mówią szeptem- niestety jak się trafi na
      imprezowiczów to raczej nie ma mowy o spokoju zarówno w dzień jak i w nocy. W
      domku umywalka i ubikacja, czajnik bezprzewodowy i telewizor, prysznice na
      terenie ośrodka. Cena w sezonie to za osobe dorosłą 68zł z pełnym wyżywieniem,
      dziecko w sezonie 40zł, poza sezonem 15zł a dorosły 58zł. Wyżywienie bardzo
      dobre tylko porcje bardzo okrojone, zupę, którą podają w wazie przy 4osobach
      dorosłych niestety starcza na siłę na 3, no chyba, że każdy naleje sobie po
      chochelce to wtedy może starczy:) Jak się jedzie z dzieckiem, to lepiej
      zapłacić mu za pełne wyżywienie bo 1/2 są tycie tycie - moja dwulatka jada
      znacznie więceiej. Podsumowywując z całym sercem mogę polecić ten ośrodek,
      najbardziej rodzicom z dziećmi, niestety ci którzy tam pojadą i liczą na niezłą
      zabawę, raczej polecam centrum Ustki bo więcej się tam dzieje. Ten ośrodek
      należy do tych spokojniejszych, tzn. rodzicie z dziećmi, starsze małżeństwa
      etc. W skali od 0-5 mogę spokojnie dać ocenę -5.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka