ona-29 27.05.05, 12:42 Czy ktos moze sie podzielic informacjami na temat tego hotelu?Czy jest warty ceny,badz co badz nie malej?Czy polecacie inne miejsce do zatrzymania sie w Sopot? Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rsa127 Re: Grand w Sopocie 27.05.05, 13:08 > Czy ktos moze sie podzielic informacjami na temat tego hotelu?Czy jest warty > ceny,badz co badz nie malej?Czy polecacie inne miejsce do zatrzymania sie w > Sopot? > Dziekuje Jeśli chodzi o warunki to nie jest wart żadnej ceny. Spędziłem tam długi weekend listopadowy. Hotel nieremontowany od lat 70-ych, wszystko zniszczone, podłoga tak skrzypiąca, że dziecko się budziło. Dwukrotnie podczas pobytu dostałem zepsute napoje (skwaśniałe wino i sok). Jedynym plusem jest lokalizacja i jak się trafi pokój z widokiem na morze i molo. Jednak dopóki się nie wyremontują moja noga tam więcej nie postanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ona-29 Re: Grand w Sopocie 27.05.05, 20:22 Witam, ..no to nie pocieszyles mnie:(( Mamy zarezerwowany pokoj na weekend a lipcu,ma to byc superior z widokiem na morze ale moze jednak powinnam poszukac czegos innego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor confero Re: Grand w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 08:43 Nie polecam Grandu. Sympatyczny hotel prawie obok to Zhong Hua,z dobrą chińską restauracją. Polecam także Haffner i Rezydent.Gdyby nie było miejsc to warto rozpatrzeć WDW maja ładne pokoje po modernizacji W lipcu powienien być otwarty nowy hotel we Władysławowie Spa Velaves. Przypuszczam,że będą mieli promocyjne ceny Odpowiedz Link Zgłoś
ona-29 Re: Grand w Sopocie 29.05.05, 12:37 Dziekuje, udalo mi sie zarezerwowac Rezydent,maja nawet promocje na lipiec:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rsa127 Re: Grand w Sopocie 11.06.05, 12:56 > W lipcu powienien być otwarty nowy hotel we Władysławowie Spa Velaves. > Przypuszczam,że będą mieli promocyjne ceny Właśnie wróciłem z Władysławowa. Prawdę mówiąc Velaves jest strasznie rozgrzebany i moim skromnym zdaniem to w lipcu jeszcze będzie trzeba chodzić przez budowę. Za to gorąco polecam Hotel Rejs, 200m dalej. Jeszcze nigdy ne byłem tak zadowolony. Bardzo przyzwoite warunki, super obsługa i jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś