Gość: Kasia IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.06.05, 12:31 Witam, moze ktos bywa czesto i zna dobrze:) Chcialabym sie dowiedziec gdzie,co i jak? Knajpki,restauracje,plaza,wypozyczalnie,wycieczki i inne? Jade pierwszy raz. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika1 Re: Jastarnia - pytan kilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 13:39 jedyne co wiem na temat Jastarni, to to że jest tam bardzo drogo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jastarnia - pytan kilka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.06.05, 14:04 nie bedziesz sie nudzic, a i wybor w knajpkach spory i nie wszystki drogie:) funkcjonuje kino, wycieczki ciuchcia na kolkach do juraty, a kutrami na hel i do gdanska pozdrow ode mnie jastarnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Jastarnia - pytan kilka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.06.05, 07:25 Ja też do Jastarni.I zapytuję o atrakcje dla dzieci??? Ze swojej strony podaję: fokarium i Hel, pieszo do Juraty, Rozewie, Trójmiasto. Czy we Władysławowie jest aquapark?????Bo coś tam pisze w internecie ale zadnych konkretów.Czy w Jastarni jest jakieś wesołe miasteczko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika1 Re: Jastarnia - pytan kilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 11:57 We Władysławowie, a konkretnie w Cetniewie al eto jest obok jest basen, ładny, duży, warto pójśc, są zjezdżalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jastarnia - pytan kilka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.05, 14:10 w jastarni przez cale wakacje funkcjonuje wesole maisteczko - niedaleko kina, nie jest to wielki lunapark, ale dla dzieci wystrczy poza tym na plazy od strony otwrtego morza jest rozstawiona duza zjezdzalnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Jastarnia - pytan kilka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.06.05, 14:39 Fajnie - dziękuję za odpowiedź.No to - DO JASTARNI!!!!!MIŁYCH WAKACJI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max_21_wawa Re: Jastarnia - pytan kilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 21:01 Godnym polecenia miejscem w Jastarnii jest otwarty rok temu klub Soda&Friends mieści się on po lewej stronie portu w Jastarni (idąc od ulicy Sychty ulicą Portową) w dawnym budynku Jacht Service. Można tam coś zjeść, napić się siedząc nad samym brzegiem zatoki (podczas wschodu i zachodu słońca jest tam na prawdę super), a wieczorem odbywają się tam całkiem niezłe imprezy. Ponadto na tyłach tego budynku jest tor i można pojeździć sobie kładem, a dla lubiących mocniejsze wrażenia jest paintball. Dla lubiących sporty wodne poza rowerami wodnymi i łódkami, które można wynająć, w Jastarni jest szkoła windserfingu i kiteserfingu. Ponadto można wynająć wszelkiego rodzaju pojazdy lądowe od czteroosobowych rowerów, po zwykłe rowery turystyczne i skutery. Dzieci lubią gokardy czterosobowe na pedały i oczywiście grać w salonie gier, który mieści się przy ulicy Sychty, przy której z reszta mieści się prawie wszystko. Ogólnie w Jastarni w sezonie można kupić i wynająć prawie wszystko. Jest tam wszędzie blisko. Jakby ktoś miał problem z kwaterą to mam tam znajomą do której cała moja rodzina jeździ od lat, więc mogę polecić (mój mail: max_21_wawa@o2.pl). To tyle z grubsza o Jastarni. Polecam zdecydowanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Jastarnia - pytan kilka IP: 5.2.* / *.chello.pl 09.06.05, 14:55 Bardzo dziekuje za odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k0niczynka Re: Jastarnia - pytan kilka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:32 Wiatm.Jestem zauroczona Jastarnią.Od kilku lat jeżdzę do tej małej miejscowości.Byłam tam już w różnych miejscach noclegowych.Nigdy się nie nudziłam.Tak jak już wspominano można sobie spacerować plażą do Juraty,wracać alejką przy ulicy lub laskiem,ponadto można wejść na wieżę widokową,popływać kajaczkami po zatoce,odwiedzić foczki na Helu,przejechać sie rowerem do Kuźnicy.Ścieżka rowerowa nad zatoką jest naprawdę bardzo dobrym rozwiązaniem.Można polączyć przyjemne z pożytecznym.Nawet nie wiem czy w tej chwili ścieżka nie została rozbudowana.Wieczorkami można potańczyć w ogródkach piwnych-bardzo fajne potańcówki są blisko pizzerii Primavera oraz w uliczce prowadzącej do poczty-jeśli dobrze pamiętam to ulica Stelmaszczyka.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amma Re: Jastarnia - pytan kilka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.06.05, 07:19 A gdzie ta wieża widokowa???Widziałam na mapie molo przy jakimś ośrodku wypoczynkowym za zachodniej stronie jastarni - można tam pójść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k0niczynka Re: Jastarnia - pytan kilka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 13:58 Wieża widokowa w lesie za nowym Domem Zdrojowym-nie pamiętam czy jest płatna;na dole jest bar w którym można coś zjeść.Wieczorami organizowane są dyskoteki.A z tego co wiem to molo jest,ale w Juracie.Być może teraz jakieś wybudowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek28 Re: Jastarnia - pytan kilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:22 Nie wiem jakie atrakcje Cie najbardziej interesuja ale powiem Ci tak że jeżdziłem z zoną od kilku lat po polskim wybrzeżu,tak na kilka dni- zwiedziliśmy :Mielno(ulubione kiedyś)Łeba,Stegna,Sobieszewo,Ustka a w zeszłym roku trafilismy do Jastarni i...skończyliśmy "podrózowanie" Teraz już wiemy że co roku będziemy jeżdzić tam i właśnie za 2 tyg jedziemy :-) Odpowiedz Link Zgłoś