Dodaj do ulubionych

Jastarnia - pytan kilka

IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.06.05, 12:31
Witam,
moze ktos bywa czesto i zna dobrze:)
Chcialabym sie dowiedziec gdzie,co i jak?
Knajpki,restauracje,plaza,wypozyczalnie,wycieczki i inne?
Jade pierwszy raz.

Pozdrawiam
Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: monika1 Re: Jastarnia - pytan kilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 13:39
      jedyne co wiem na temat Jastarni, to to że jest tam bardzo drogo!!!
      • Gość: aga Re: Jastarnia - pytan kilka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.06.05, 14:04
        nie bedziesz sie nudzic, a i wybor w knajpkach spory i nie wszystki drogie:)
        funkcjonuje kino, wycieczki ciuchcia na kolkach do juraty, a kutrami na hel i
        do gdanska
        pozdrow ode mnie jastarnie;)
        • Gość: mania Re: Jastarnia - pytan kilka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.06.05, 07:25
          Ja też do Jastarni.I zapytuję o atrakcje dla dzieci???
          Ze swojej strony podaję: fokarium i Hel, pieszo do Juraty, Rozewie, Trójmiasto.
          Czy we Władysławowie jest aquapark?????Bo coś tam pisze w internecie ale zadnych
          konkretów.Czy w Jastarni jest jakieś wesołe miasteczko?
          • Gość: monika1 Re: Jastarnia - pytan kilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 11:57
            We Władysławowie, a konkretnie w Cetniewie al eto jest obok jest basen, ładny,
            duży, warto pójśc, są zjezdżalnie
          • Gość: aga Re: Jastarnia - pytan kilka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.05, 14:10
            w jastarni przez cale wakacje funkcjonuje wesole maisteczko - niedaleko kina,
            nie jest to wielki lunapark, ale dla dzieci wystrczy
            poza tym na plazy od strony otwrtego morza jest rozstawiona duza zjezdzalnia
            • Gość: mania Re: Jastarnia - pytan kilka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.06.05, 14:39
              Fajnie - dziękuję za odpowiedź.No to - DO JASTARNI!!!!!MIŁYCH WAKACJI!!!!
    • Gość: max_21_wawa Re: Jastarnia - pytan kilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 21:01
      Godnym polecenia miejscem w Jastarnii jest otwarty rok temu klub Soda&Friends
      mieści się on po lewej stronie portu w Jastarni (idąc od ulicy Sychty ulicą
      Portową) w dawnym budynku Jacht Service. Można tam coś zjeść, napić się siedząc
      nad samym brzegiem zatoki (podczas wschodu i zachodu słońca jest tam na prawdę
      super), a wieczorem odbywają się tam całkiem niezłe imprezy. Ponadto na tyłach
      tego budynku jest tor i można pojeździć sobie kładem, a dla lubiących
      mocniejsze wrażenia jest paintball. Dla lubiących sporty wodne poza rowerami
      wodnymi i łódkami, które można wynająć, w Jastarni jest szkoła windserfingu i
      kiteserfingu. Ponadto można wynająć wszelkiego rodzaju pojazdy lądowe od
      czteroosobowych rowerów, po zwykłe rowery turystyczne i skutery. Dzieci lubią
      gokardy czterosobowe na pedały i oczywiście grać w salonie gier, który mieści
      się przy ulicy Sychty, przy której z reszta mieści się prawie wszystko. Ogólnie
      w Jastarni w sezonie można kupić i wynająć prawie wszystko. Jest tam wszędzie
      blisko. Jakby ktoś miał problem z kwaterą to mam tam znajomą do której cała
      moja rodzina jeździ od lat, więc mogę polecić (mój mail: max_21_wawa@o2.pl). To
      tyle z grubsza o Jastarni. Polecam zdecydowanie!!!
      • Gość: Kasia Re: Jastarnia - pytan kilka IP: 5.2.* / *.chello.pl 09.06.05, 14:55
        Bardzo dziekuje za odpowiedzi!
        • Gość: k0niczynka Re: Jastarnia - pytan kilka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:32
          Wiatm.Jestem zauroczona Jastarnią.Od kilku lat jeżdzę do tej małej
          miejscowości.Byłam tam już w różnych miejscach noclegowych.Nigdy się nie
          nudziłam.Tak jak już wspominano można sobie spacerować plażą do Juraty,wracać
          alejką przy ulicy lub laskiem,ponadto można wejść na wieżę widokową,popływać
          kajaczkami po zatoce,odwiedzić foczki na Helu,przejechać sie rowerem do
          Kuźnicy.Ścieżka rowerowa nad zatoką jest naprawdę bardzo dobrym
          rozwiązaniem.Można polączyć przyjemne z pożytecznym.Nawet nie wiem czy w tej
          chwili ścieżka nie została rozbudowana.Wieczorkami można potańczyć w ogródkach
          piwnych-bardzo fajne potańcówki są blisko pizzerii Primavera oraz w uliczce
          prowadzącej do poczty-jeśli dobrze pamiętam to ulica Stelmaszczyka.Pozdrawiam
          • Gość: amma Re: Jastarnia - pytan kilka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.06.05, 07:19
            A gdzie ta wieża widokowa???Widziałam na mapie molo przy jakimś ośrodku
            wypoczynkowym za zachodniej stronie jastarni - można tam pójść?
            • Gość: k0niczynka Re: Jastarnia - pytan kilka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 13:58
              Wieża widokowa w lesie za nowym Domem Zdrojowym-nie pamiętam czy jest płatna;na
              dole jest bar w którym można coś zjeść.Wieczorami organizowane są dyskoteki.A z
              tego co wiem to molo jest,ale w Juracie.Być może teraz jakieś wybudowali.
        • Gość: Zenek28 Re: Jastarnia - pytan kilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:22
          Nie wiem jakie atrakcje Cie najbardziej interesuja ale powiem Ci tak że
          jeżdziłem z zoną od kilku lat po polskim wybrzeżu,tak na kilka dni-
          zwiedziliśmy :Mielno(ulubione kiedyś)Łeba,Stegna,Sobieszewo,Ustka a w zeszłym
          roku trafilismy do Jastarni i...skończyliśmy "podrózowanie" Teraz już wiemy że
          co roku będziemy jeżdzić tam i właśnie za 2 tyg jedziemy :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka