Dodaj do ulubionych

Ustka - ostrzeżenie

IP: 10.105.20.* 30.07.01, 10:28
Witam wszystkich.
Właśnie wróciłem z urlopu w Ustce. Chciałbym ostrzec wszystkich którzy się tam
wybierają, aby omijali z daleka jeden z domów na osiedlu "kwiatowym", którego
właścicielem jest niejaki Marek K. Dokładne dane z numerem domu podam
prywatnie. Powiem tylko, że standard pokoi odbiega całkowicie od deklarowanego
telefoniczne, a próba wyprowadzenia się w naszym przypadku skończyła się furią
gospodarza, rękoczynami, interwencją policji i popsutym urlopem.

mbozym@stock.wne.uw.edu.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: WODNIK Re: Ustka - ostrzeżenie IP: *.ums.gov.pl 31.07.01, 13:00
      i tak bywa

za rok przyjedz do mnie do Międzyzdrojów, nie ma luksusu ale jest �więty spokój
      ZAPRASZAM TEL. 0-91 3281616
      • Gość: Syczu Re: Ustka - ostrzeżenie IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 23:49
        Następnym razem to nie jedź w ciemno tylko zarezerwuj kwatery w porządnym
        biurze, a najlepiej w informacji turystycznej. Oni mają tam sprawdzone pokoje.
        Kwater szukaj też na stronie oficjalnej Ustki: www.ustka.pl lub wal do mnie:
        syczuustka@poczta.onet.pl .
        Pozdrawiam Przemek
    • Gość: aga Re: Ustka - ostrzeżenie IP: 217.11.133.* 16.08.01, 11:12
      Wlasnie wrocilam z Ustki i moge powiedziec jedno: Jedzcie wszedzie tylko nie
      tam: sami dresiarze, beznadziejne knajpy, wszechobecne "Ich troje", ryby
      smazone po prostu ohydne i to w roznych miejscach, glosniki na plazy, z ktorych
      leci muzyka techno, i naprawde nie wszyscy lubia tego typu muze, a do tego
      jeszcze chore ceny. Wytrzymalismy tam cale dwa dni. Na domiar zlego mielismy
      niezla scysje z wlascicielka domu w ktorym wynajmowalismy pokoj. Pierwszego
      dnia ustalilismy, ze jak bedziemy chcieli wyjechac, to nie bedzie problemu, gdy
      rzeczywiscie stwierdzilismy, ze nastepnego dnia wyjezdzamy, mila pani wyrzucila
      nas o 21-ej na deszcz. Pomiajajac to wywalenie nas z domu, bo to inna kwestia,
      naprawde nie wiem co tam sie moze podobac. Szkoda mi tylko tych trzech dni,
      ktore tam zmarnowalam.
      • Gość: Syczu Re: Ustka - ostrzeżenie IP: *.ustka.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 16:56
        Powiem Ci jedno, najpierw przyjedz do Ustki, a dopiero wypowiadaj się na jej
        temat. Nie wiem skąd wzięłaś głośniki na plaży czy kultowy już w Polsce
        zespół "Ich Troje". W Ustce co dzień gra ktoś inny. Był u nas Myslovitz,
        Kowalski, Formacja Nieżywych Schabów, The Liverpool czy kapitalne zespoły
        szantowe. W najbliższy weekend grać będzie Big Cyc i Katarzyna Skrzynecka.
        Dzień w dzień coś się u nas dzieje: bicie rekordu Guinessa w gotowaniu zupy
        rybnej, pierwszy w Polsce festifal sztucznych ogni, mistrzostwa w wypłukiwaniu
        bursztynu... Włącz więc telewizor, kup czasem gazetę to dowiesz się o tym co
        się w Ustce dzieje w tym sezonie. Piszą o nas największe gazety w Polsce (np.
        ostatnia "Polityka"). A jeśli trafiłaś na złego kwaterodawce to nazwij go z
        imienia i nazwiska.
        Przemysław Nycz z Ustki
        syczuustka@poczta.onet.pl - pod tym adresem zawsze uzyskacie najświeższe
        informację z Ustki.
        Pozdrawiam i zapraszam do Ustki
        • Gość: aga Re: Ustka - ostrzeżenie IP: 217.11.133.* 20.08.01, 11:09
          Wydaje mi sie, ze wyraznie napisalam, ze bylam w Ustce, wiec wiem o czym pisze.
          Jezeli chodzi o "znakomity" zespol Ich troje, mialam na mysli wszystkie knajpy,
          smazalnie i inne miejsca gdzie jest watpliwa przyjemnosc sluchania tego caly
          czas. Rozrywki o ktorych mowa w Panskim poscie rowniez nie wydaja sie
          atrakcyjne, trzeba spojrzec prawdzie w oczy: koszmarnie glosne miasto, pelne
          dresiarzy, nie rozumiem oburzenia jakie prezentuje Pan w swojej wypowiedzi, po
          prostu wystarczy tam pojechac i przekonac sie, ze to o czym pisze to prawda. A
          czy komus to odpowiada, to juz inna sprawa.
          • Gość: Syczu Re: Ustka - ostrzeżenie IP: *.ustka.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 13:15
            A ja nadal twierdzę, że w Ustce nie byłaś i nie masz pojęcia co się tu dzieje.
            Ja pracuję w promocji miasta i mam rozeznanie jakie opinie krążą na temat
            sezonu Ustka`2001. Są to same pozytywne głosy. A co do dresiarzy to strój jakim
            jest dres to chyba najwygodniejsze ubranie by wyjść na miasto itp. Po co
            ubierać suknię wieczorową, trzeba się wyluzować i bawić, Ty widocznie tego nie
            potrafisz, a szkoda bo wtedy w bawiłabyś się świetnie. Natomiast do pozostałych
            Twoich uwag to powiem tylko tyle, że nie każdemu musi się podobać. Jak 1 na
            200000 osób nie spodoba sie coś to znaczy, że problem nie istnieje, bo problem
            ma ta tylko osoba.
            Pozdrowienia z Ustki.
            P.S.
            Przyjedź do Ustki i dopiero się wypowiedź. Cześć.
            • Gość: aga Re: Ustka - ostrzeżenie IP: 217.11.133.* 28.08.01, 16:47
              A ja nadal twierdze, ze bylam w Ustce, mieszkalam na ulicy Mickiewicza.
              Doskonale rozumiem, ze sa ludzie, ktorym moze podobac sie takie miejsce, ale
              czy mozna tam odpoczac? Moja opinia na temat Ustki znalazla potwierdzenie u
              wszystkich osob z ktorymi rozmawialam na ten temat (i ktorzy oczywiscie tam
              byli).
        • Gość: Hanna Re: Ustka - ostrzeżenie IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 22.02.02, 18:38
          Jestem osobą pod 50 i byliśmy z mężęm w Ustce i napewno przyjedziemy
          jeszcze.Trudno uwuerzyć Ago o czym Ty piszesz.To wspaniałe miejsce muzyka na
          deptaku owszem ale przeróżna,uwielbialiśmy słuchać muzyki zespołow grających
          dla wszytkich grup wiekowych, knajpki przyjemne tylko trzeba umiećszukać tak
          jak i miesc do spaceru, bo Ustak jest długa i naprawdę można znależć wiele
          atrakcji.W pubie którym się stołowaliśmy jedzenie było przepyszne i ceny
          przystępne a na deptaku sewowali bardzo świeżę ryby.Chyba dziewczyno miałaś
          pecha,bo trafiłaś na fatalnych właścicieli i tu powinnaś dużymi literami podać
          adres żeby więcej ludzi nie naciągać natakie pobyty. A co do dresiarstwa, nocóż
          my z mężem chodziliśmy tylko w dresach. Jestem zUstkowianinem.
          Bydgoszcz
    • Gość: Janek Re: Ustka - ostrzeżenie IP: *.ustka.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 16:33
      To prawda.Ustka w tym sezonie pokazała co to znaczy"super sezon".Wiele
      koncertów ,kilka hitów i sporo dobrych imprez sportowo-rekreacyjnycz.Ustczanie
      tak trzymajcie!Aga mniej"jadu" więcej obiektywizmu.Do zobaczenia w Ustce.
    • arat Re: Ustka - ostrzeżenie 23.02.02, 20:23
      zapraszam do rowow tel.0602 72 47
      • Gość: Mimo Re: Ustka - ostrzeżenie IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 19:08
        A co jest w Rowach ciekawego? Z tamtąd ponoć mewy zawracają!!! Pojechać żeby
        się nudzić to strata czasu i pieniędzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Byłem w Ustce i tam
        jest super, a imprezy najlepsze.
        • Gość: hania Re: Ustka - ostrzeżenie IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 25.02.02, 19:06
          W Rowach chyba nie ma nić zbyt ciekawego ,ale ja tam odpoczęłąm,no cóż dla
          ludzi po 40 to ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka